Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
 Hug Hug Hug

Това "африканче" познахте ли го?  Flutter

Нургюл пред фотографа Емре Юнал за All Magazine.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 20:00 от zarani

# 421
Привет, след 12 часа тръстика...... Wink Wink Wink

newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 23:24 от arpha

# 422

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 00:47 от arpha

# 423
Добър ден ,хубавици... Hug Heart Eyes

Снощи нямаше трей Sad...ни снимчици ,ни резюме...ммммм newsm78...значи ...днес... bowuu Praynig

От мамашите...пишат за затвор... #Crazy ooooh! Shocked

Но...кой е този...приличами на Озан...но май не е той...не се вижда много добре...ще видя във фейса ,дали не е по ясна снимката Rolling Eyes

# 424
Няма нищо и във фейса...но явно наистина ще има затвор или задържане в полицията ...по точно ,защото има и снимка на Джи с полицай...от вчера...

# 425
  • София
 Hug Hug Hug

Рускините са пуснали снимки от 29-ти епизод. Като КГБ са, никъде из турските не можах да ги намеря  Laughing

# 426
  • София
КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 29- ОЙ СЕРИИ

НАРУЧНИКИ ДЛЯ РАХМИ БЕЯ

В то время, как Рахми бей, который не предномеренно убил Теомана, находится в особняке, появляется полиция и оковывает его в наручники. Во время бурной деятельности в особняке, Джихан пытается спрятать Гюльсерен в самое секретное место.

“Я ПОТЕРЯЛА СВОИ МЕЧТЫ”

Возвращение Джихана домой к Диляре для Гюльсерен означает, как конец их отношений. В то время, как Гюльсерен думает: “Я потеряла свои мечты. С нами случилось все то, о чем мы даже не думали”, она получает новый удар, так как на ее пути после долгих лет появляется ее друг детства Мехмет.

ТЕЛЕФОННАЯ ТАЙНА

Адвокат Джандан, которая узнала от Османа о том, что Рахми бей был окован в наручники и увезен полицией, сообщает обо всем происходящем таинственному человеку по ту сторону телефона. Этот таинственный человек знает о каждом шаге Джихана.

Перевод: Виктория Алаташ

http://vk.com/paramparca

# 427
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning Имаме фрагмент за 29 епизод:

https://www.facebook.com/1630475157179276/videos/vb.163047515717 … ype=2&theater

Зари, благодаря ти!  Hug Heart Eyes Grinning  Обаче арабите винаги първи слагат фрагментите.

Май се появява немкинята..... newsm78 Нищо друго не разбрах..... Wink

Светлииииич  Hug Heart Eyes Grinning, мисля, че Озан е на онзи нар в затвора, във фрагмента се вижда сбиване....

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 23:46 от arpha

# 428
Тези хора вместо да се ориентират към някакъв край, тепърва заплитат събитията и вкарват трима нови герои: немската съпруга на Йози, приятел от детството на Гюл - някой си Мехмет и тайнствен преследвач на Джихан.... А Джандан може да бъде обвинена в липса на адвокатска етика и лъжа заради фалшивия брак на Йози, май ще си намери майстора най-накрая....

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 23:50 от arpha

# 429
Привет................ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Права си ,Арфиии Hug...хептен я забатачиха вече #Crazy ooooh!...и...си мисля newsm78...кой ...или може би ...коя е...тайственният човек в черната кола... Whistling
И...в резюмето нищо не казват...все едно и също...то е ясно ,че ще арестуват Рапми...явно Джихан не е прибрал записа от убийството...все пак е доказателство ,че Рахмито не е напълно виновен...
Джихан иска да скрие Гюл...хубаво...
Гюл...пак се предава...край на мечтите..ами ,бори се бе жена...тоя пък Мехмет откъде се взе...приятел от детинство...и какво...да не и е бившо гадже или пък Гюлката го е отхвърлила и сега той ще и отмъщава...оффффффффф...вече ме нервят...Като виждам изражението на Гюл,кога отваря врата ...няма да е много стока тоз Мехмет... Naughty #Crazy
Джанданката пък на кого ли доносничи...все си мисля...че сестрата на Джи може да е жива...не видях много добре в трея каква е ръката ,която взема нещото...папка ли е...женска или мъжка...не е папка...това е желязото ,с което Рахми халоса Алпер...
Не видях....много е мъгляв трея... #Crazy...кой с кого се сбива...и после Алпер и Солмаз и те ли се пландичкат с пари...да не би да крадат парите от Керка... newsm78Йозки ще го яде май...сигурно немкинята -туркиня е дошла...и как се дзвери на Джандан... #Crazy,но какво прави при Керка ...
ВЪбще...пълна объркация...ааааа...пропуснах Дито...лейдито...сега Джансу ли ще омагьосва...била обичала Джихан...бла бла... #Cussing out

Какво ли дава Ерко на Гюлсерен...не е ключ...не виждам добре... Whistlingно ми се счу...кайбет...или нещо подобно...това нали беше сърце... newsm78

Зари...мерси ,мила... smile3525
Арфи...и на теб... smile3525

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 00:55 от Svet_sz

# 430
Трея на руски...

http://vk.com/paramparca?z=video-78739311_170975315%2F8abd225ac2881c4d16

Премьера! Осколки анонс 29 серии в ПравильномПереводе от Вюсала Мамедова

Значи Йозки се отказва от иска...как така...сетих се ,нали взе парите...оооооо ooooh!...от иска за Джансуу...

В кой ден...не става ясно...Джихан видял мъка и печал в очите на Гюл...и неговият живот е бил такъв и не иска да я загуби...

ААААА...Дито обичала Джихан и щяла да направи всичко възможно да си го върне...

Йълдъръм казва на Джи ,че някой е отправил обвинение,придружено със записа в полицията,а Джихан му отговаря ,че записът е у него...

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 00:41 от Svet_sz

# 431
Оооо къзларки  Hug аз съм толкова назад със сериите, че само гледам картинки. Ще маваксам като свърши сезона, но се радвам, че Джито ще почне да ревнува от новият герой  Laughing Мнооого го обичам ревнив, чооок  Heart Eyes

# 432
Рускините пишат за някакъв ХАРУН...от къде са взели това име...и се чудят кои ще са новите персонажи...как ще изглеждат...иска им се...на някои ,този от черната кола да е красавец,богат левент и за грабне Дитооо...много я харесват ,ейй...тази студена и и самовлюбена жена...чудя им се на акъла... ooooh! #Crazy newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy
Значи ...Харун е тайственния мъъъъж... bowuu

# 433
Оооо къзларки  Hug аз съм толкова назад със сериите, че само гледам картинки. Ще маваксам като свърши сезона, но се радвам, че Джито ще почне да ревнува от новият герой  Laughing Мнооого го обичам ревнив, чооок  Heart Eyes

Привет ,Про... Hug
Ти Rolling Eyes...въобще ни заряза Naughty...не се оправдавай smile3516 Joy Joy Joy

# 434

Привет ,Про... Hug
Ти Rolling Eyes...въобще ни заряза Naughty...не се оправдавай smile3516 Joy Joy Joy

Свет  Hug не се оправдавам бе джанъм, ама реших като свърши сезона и да ги почна по ред сериите. Още ме е яд, че тръгнамхме с кошницата за голямата любов, ама нещо не я показват. Адашката ти от другата тема така ме зариби с един сериал, че още не може да ме пусне  Joy Иначе съм тук, да знаеш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт