Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 117
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Мераба къзларкиииии Hug HugДжихан другарки GrinningНарде сте newsm78

# 436
Оооо къзларки  Hug аз съм толкова назад със сериите, че само гледам картинки. Ще маваксам като свърши сезона, но се радвам, че Джито ще почне да ревнува от новият герой  Laughing Мнооого го обичам ревнив, чооок  Heart Eyes

Привет ,Про... Hug
Ти Rolling Eyes...въобще ни заряза Naughty...не се оправдавай smile3516 Joy Joy Joy

Сестричооооок lovekissКусура бакма,но тя се извинява поне Heart EyesПо цели дни и нощи обикаляте по бейове и аги ooooh!За трея-дано наистина се появи някой по свестен от миналото на Гюла/ама надали,като и знаем средата/че да се сложи малко в ред Джихан NaughtyТа от тези забежки,никъде не прочетох гняв или упрек към поведението му/Джихан/на галантен танцьор,с толкова красив морски костюм #Crazyостанах шашардъ #Crazyбеше наистина чок гюзел bowuu

# 437
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning Навън е адски пек, тъкмо да се позавъртя в темата.... Предполагам сте полегнали, като мен, е, имаме нужда и да се разхладим, докато анализираме фрагмента на по-ясен от снощи акъл  smile3503, заповядайте:

https://www.youtube.com/watch?v=AkVbun-uhJE

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 16:03 от arpha

# 438
Светлииииич  Hug Heart Eyes Grinning, рускините са сложили разговора на Джандан с тайнствения Харун от миналата серия, мисля, че това беше момента преди Осман да ѝ каже, че Хазал се е върнала да живее у Гюрови:

Ето го сбиването, като че има и момиче с Озан:

Не се вижда ничия ръка:

А Керъл за какво ли е на разпит  newsm78 :

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 16:33 от arpha

# 439
# 440
# 441
# 442
  • София
 Hug Hug Hug

Аз се загледах във финала на финала на Меджезир (Прилив и отлив), и какво да видя - леля Едже (сценаристката) пак взаимствала, но този път от Времето лети. Самият епизод завършва на 2:14, а това за което пиша е след него - събирането на актьори, екип зад кадър, сценаристи, режисьори и т.н. махайки на зрителите.

https://www.youtube.com/watch?v=R5ROK-a4xkc

Какво да кажа, хубава идея, но поне да не беше взаимствана, това вече е гледано.  Tired  При това в нашия сериал беше с идея и изпипано, беше част от сценария, от историята....

# 443
Хубава си е идеята, Зари, тук си е просто заключителен танц, а във Времето беше много, много силен момент - жест за сбогуване и към зрителите, и към всички, които сътвориха този прекрасен сериал......Като се сетя колко си поплаках и сега ми се пълнят очите.....

# 444
Когато Джи лежа в болницата, Гюл нали му сложи нещо в ръката, жълъд май беше, предполагам, това е жълъд-бижу..... Thinking

Много са отчаяни и двамата, особено Гюл, като погледне така безнадеждно:

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 16:56 от arpha

# 445
# 446
Рахми откровено мразеше Хазал, но тази сцена и тази му постъпка показаха, че е останало нещо у него, гласът на кръвната връзка.....

Не знам за вас, но на мен ми стана мъчно за Дилара в тази сцена.... Никоя жена не заслужава подобно отношение и подобен отговор, ако чувствата ѝ са истинански разбира се....

Оставям ви, до по нощите....

# 447
  • София
Хубава си е идеята, Зари, тук си е просто заключителен танц, а във Времето беше много, много силен момент - жест за сбогуване и към зрителите, и към всички, които сътвориха този прекрасен сериал......Като се сетя колко си поплаках и сега ми се ълнят очите.....
То идеята и тук е такава, само че направена по нескопосано и лежерно, едва ли не, според мен. Финалът им беше щастлив, никои не убиха.  Mr. Green
Както и да е, прекалено незаслужено внимание му обърнах.

# 448
Хубава си е идеята, Зари, тук си е просто заключителен танц, а във Времето беше много, много силен момент - жест за сбогуване и към зрителите, и към всички, които сътвориха този прекрасен сериал......Като се сетя колко си поплаках и сега ми се ълнят очите.....
То идеята и тук е такава, само че направена по нескопосано и лежерно, едва ли не, според мен. Финалът им беше щастлив, никои не убиха.  Mr. Green
Както и да е, прекалено незаслужено внимание му обърнах.
Напротив, заинтригува ме, но съм сигурна, че ще чакам да се появи по телевизията, нещо не съм ѝ фен на тази актриса.... Може пък да я харесам в този филм..... Констатирах, че ми е приятно да гледам по-леки сериали, докато си върша някаква друга работа да речем и затова предпочитам да са на български, а в тези, които следим онлайн, все трябва да се вслушвам, белким хвана някоя дума.....

# 449
  • София
Аз го чаках навремето с голям интерес, заради Баръш Фалай и оригинала, който много харесвам. Започнаха наравно със сериала на Мете и Зейнеп Тан - Кайъп, но вторият за жалост издържа по-малко от планираното, а беше по-добър. Та, от Меджезира и следа не остана да подсказва, че е римейк. Тук-там само с някой сцени, превърна се в тийн сериал и аз взех, че го зарязах. Главната им Серенай Саръкая и мен мен ме дразни, но само като говори  Mr. Green  Не знам защо. Ако мълчи и хубавее не ми пречи.  Joy  hahaha

Арас от днес

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 17:35 от zarani

Общи условия

Активация на акаунт