Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Софиииии, за доброто им на децата..... Стискам ти палци, миличка...  Hug Hug Hug

Мислех да не го правя, обаче ще си преместя поста от темата на Нургюл, там едно момиче е написало доста неща, та се пробвах и аз вчера, бях по-пространна в изложението си, но не мога да си събера мислите и да ги повторя отново:

За Гюл, имам малко по-съчувствено отношение:
- била е бедна през цялото време като "обвързана" жена и майка,
- за няма година време се сдоби с печеливш бизнес
- и малка надежда за щастие чрез появата на рождената ѝ дъщеря,
- чрез надеждата, че Хазал най-после ще е щастлива при богатите си родители
- и чак на последно място, чрез възможността около нея да запърхат чувства, от каквито тя отдавна се е отказала и на каквито не се е надявала след науспешния опит с Йози....

Тази жена е живяла във вечна несигурност, тук слагам и взаимоотношенията ѝ с Керъл, няма да ги коментирам..... Мисля си, че Гюл просто изпадна в състояние да не е господар на постъпките си, да се чувства зависима от действията на околните, та били те Джихан и Джансу, носещи ѝ позитивна емоция и Хазал - за съжаление, продължаваща да ѝ стоварва само отрицателна енергия, да не забравяме и отношението на една част от обществото - скандалите по телевизията, вестниците, пренебрежението на останалите майки и т.н Гюл опита да се приобщи, да заживее по стандартите, готова беше да спази всички правила, но не ѝ дадоха възможност...... Според мен, това е главният проблем, невъзможността ѝ да взема решения за себе си и за Хазал поради независещи от нея обстоятелства. Това е Гюл, жена изпаднала в нетипичина ситуация! Била е принудена да живее 15 години бореща се само за оцеляването на детето си и собственото си - физическо и социално и сега осъзна, че няма как да се пребори, въпреки че юридически Хазал си е все още само нейна дъщеря..... Затова реши да избяга, това е инстинкт за самосъхранение....

За Джи и аз се питах, как така никава забежка, но доста ясно ни наблегнаха в началото, че едва ли не той е възпитавал, показвал обичта си към децата им с Дилара, а тя си вяла перото по светските партита.....

Асъл, де yes....защо сега се отказва...това не го разбирам... Naughty

# 691
Софиииии, за доброто им на децата..... Стискам ти палци, миличка...  Hug Hug Hug

Мислех да не го правя, обаче ще си преместя поста от темата на Нургюл, там едно момиче е написало доста неща, та се пробвах и аз вчера, бях по-пространна в изложението си, но не мога да си събера мислите и да ги повторя отново:

За Гюл, имам малко по-съчувствено отношение:
- била е бедна през цялото време като "обвързана" жена и майка,
- за няма година време се сдоби с печеливш бизнес
- и малка надежда за щастие чрез появата на рождената ѝ дъщеря,
- чрез надеждата, че Хазал най-после ще е щастлива при богатите си родители
- и чак на последно място, чрез възможността около нея да запърхат чувства, от каквито тя отдавна се е отказала и на каквито не се е надявала след науспешния опит с Йози....

Тази жена е живяла във вечна несигурност, тук слагам и взаимоотношенията ѝ с Керъл, няма да ги коментирам..... Мисля си, че Гюл просто изпадна в състояние да не е господар на постъпките си, да се чувства зависима от действията на околните, та били те Джихан и Джансу, носещи ѝ позитивна емоция и Хазал - за съжаление, продължаваща да ѝ стоварва само отрицателна енергия, да не забравяме и отношението на една част от обществото - скандалите по телевизията, вестниците, пренебрежението на останалите майки и т.н Гюл опита да се приобщи, да заживее по стандартите, готова беше да спази всички правила, но не ѝ дадоха възможност...... Според мен, това е главният проблем, невъзможността ѝ да взема решения за себе си и за Хазал поради независещи от нея обстоятелства. Това е Гюл, жена изпаднала в нетипичина ситуация! Била е принудена да живее 15 години бореща се само за оцеляването на детето си и собственото си - физическо и социално и сега осъзна, че няма как да се пребори, въпреки че юридически Хазал си е все още само нейна дъщеря..... Затова реши да избяга, това е инстинкт за самосъхранение....

За Джи и аз се питах, как така никава забежка, но доста ясно ни наблегнаха в началото, че едва ли не той е възпитавал, показвал обичта си към децата им с Дилара, а тя си вяла перото по светските партита.....

Асъл, де yes....защо сега се отказва...това не го разбирам... Naughty
Не е в своя пашкул вече, в който нищо друго, освен роботизираното бачкане с цел оцеляване, не се случва.... Не се е научила как да се справя едно две стъпала по- нагоре по социалната стълба.....

Лека и от мен, миличка!  Hug Heart Eyes Grinning

# 692
Лекинка ,мила... smile3524 До утре! Hug

Тук пише за Фара... newsm78 newsm78 newsm78
http://romanticseries.blogspot.com/

# 693
Дружки! Hug    love001

Скрит текст:
Благодаря ви! Само да са здрави и живи.[/spoilеr

Свееее, не бой се .......ще те изчакам у селУ.... smile3503

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 07:58 от sofia26

# 694
Скрит текст:
Сабах ,сабах ,голямо мазало съм сътворила Embarassed Embarassed Embarassed newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!

# 695

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Софиииии Hug...споко... Stop Laughing Laughing Laughing

# 696
# 697
Лекинка ,мила... smile3524 До утре! Hug

Тук пише за Фара... newsm78 newsm78 newsm78
http://romanticseries.blogspot.com/

Привет и от мен!  Grinning Grinning Grinning  Благодаря ти, мила Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, за четивото,  bouquet добър ориентир направих и с кафенцето   love001  .... Хубаво ми започва седмицата....  smile3521 Прекрасна да е и вашата, мили дружки!  Hug Hug Hug

За довечера не знам какво да си пожелая, от цялото ни снощно писане стигнах до някакво абсурдно заключение, че трябва да разделят компанията за известно време, в случая, за лятото.....  Joy Джансу да замине с Гюл, Хазал да си остане с Дилара, Джи и Озан да пътуват между двете семейства..... Наистина всички имат нужда да излязат от стресовата ситуация..... Така че - надявам се на отворен финал, но,  Naughty мирен, не ми се гадае цяло лято!  Joy Joy Joy

Софи  Hug Heart Eyes Grinning!

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 11:41 от arpha

# 698
"ОСКОЛКИ" - 29 серия, русские субтитры. Перевод - Вюсал МАМЕДОВ

http://vk.com/paramparca?z=video-78739311_170987511%2Fccabf8e3f9d22f4eb3

Арфи... Hug Heart Eyes

# 699
Светлич, изчезвам до градината, поне да поразгледам.....

# 700
Девойки, приятен ден от мен   bouquet

# 701
Peace

Мерси ,Про.. Hug

# 702

От инста на Ерко... Rolling Eyes Grinning

Зари Heart Eyes...намерих му цаката bowuu Peace Joy Joy Joy

# 703
# 704
Peace

Мерси ,Про.. Hug

Eeeee Свет.... smile3534

Общи условия

Активация на акаунт