Искам да кажа ... (38)_25.05-31.05

• 37 146
  • 943
  •   1
Отговори
# 60
Чудесни деца. Simple Smile

Я мъжките майки да ме светнат, как научиха децата да правят пиш без памперс?
Борис не иска да сяда на гърне, не иска да сяда на седалка....не обича да му се пипа и пишката. Simple Smile
Вече е достатъчно голям и разбира всичко...но идея си няма явно, какво е това да правиш пиш без памперс. Simple Smile

# 61
Много изпуснах, но вече гледам събота и неделя да не се доближавам до лаптоп, интернет и форум. Да ви кажа много е добре, мисля да продължа така  Flutter

Тони, Кати е много хубава Simple Smile Успях да я видя като пусна снимките, докато си изпия кафето и наложа ембаргото.
Лина, много хубави деца!

Лиляна, за ореха:
Скрит текст:
решавай те въпроса от сега, защото едно, че ще засенчи къщата (вярно, че расте бавно, ама все пак расте), ще подкопае основните, а после за да получите разрешение да го отрежете, защото е защитен вид ще трябва специално разрешение и става едно ходене по едни пътеки... не ти трябва. Сега ще прочета нататък да видя дали има развитие, но аз не съм за разговор щом е такъв чешит, най-много ако се случи нещо с дървото, дори да не сте вие, да ви нарочи, а започнат ли междусъседските войни нещата стават ужасни, а в крайна сметка тази къща сте я правили, за да имате спокойствие.
Вчера правих пица с овесен блат, за зареждащия ми ден, екстра се получи. А вечерта изгасиха тока и нямахме до 3-4 сутринта.

Аз по принцип не ходя по задушници и гробища, но този път майка ми ще е командировка, а баща ми сам няма да отиде, та ще ходим с него, така реших, не ми се иска никой да не ходи. Но череши и жито се носи, нещо друго? Мисля всичко останало да го купя, само жито ще проверя как се прави.

Отпуската ми е планирана - две седмици в Гърция. Т.е. първата е планирана, втората седмица май ще решаваме на място на къде. Но е чак края на август. Преди това ще планираме някакви мини-отпуски.

# 62
  • София
Тонка, къде точно в Родопите ще почивате? Това ми е любимата дестинация в Бг
Рамацоти, в Триград ходим. Хората, при които отсядаме са ни като семейство вече. А само как готви бабата, мммм.  Crazy

Шаги, в момента всичките ми колеги са си навлекли якетата, при все, че сме си вътре, в офиса. Навън се лее порой и е доста хладно. А детето на екскурзия.  ooooh! Ако се разболее, ще ги държа отговорни.

# 63
Sesylle, моят просто го оставих без памперс, като първият ден го издържах доста често, случваха се и доста инциденти. Вторият ден вече знаеше какво се иска от него, от третия ден имахме малко проблеми, защото аз бях на работа и ту му се слагаше памперс, ту не и беше малко объркан, но след няколко дни отидохме на море и там вече довърших започнатото.

# 64

Баща му го научи. Ключовото беше "Като тати!". Случи се точно през една пролетно-лятна отпуска на мъжа ми,  за една седмица го научи. Прав, в тоалетната чиния. Заставаха двамата, и си пикаеха "по мъжки". Имаше елемент на постижение - "Вече съм голям!", точно тогава махнахме и гърнето и добавихме детска седалка на тоалетната.
Аз нямам представа как бих го научила.

# 65
  • София
Моите момчета съм ги учила точно както и момичетата - седнали. Големият на гърне, малкият категорично отказа гърнето и искаше "като другите" - на тоалетната. След това голямото момче баща му го научи да пишка прав. Малкият все още си пишка седнал, прав не може да стигне до ръба на тоалетната.

# 66
Борис не иска да сяда на гърне, не иска да сяда на седалка....не обича да му се пипа и пишката. Simple Smile

Mного лесно, изобщо не съм ги карала да сядат, при положение че мъжете пикаят прави. Само подлагам гърнето, казвам "пиш" и готово. Без да ги пипам, когато са прави, гърнето може да се доближи достатъчно близо, така че да не пръска.

# 67
  • HH
Здравейте  Hug

Последният почивен ден се превърна в ден за почивка от последните 2  Mr. Green  Празникът вчера беше много приятен. Програмата доста разноцветна. Като се мине от стихчета и песнички на децата от детската и училището, мине се през оперната певица, която живее дълги години тук и се стигне до трио Веселие, които дойдоха специално за празника и за утрешната премиера на филма Дякон Левски тук. Разбира се имаше участие на двата фолклорно танцови ансамбъла от Хамбург.  Heart Eyes И най-изумителното за мен, беше специалната визита на Ирен Ямами, която пък дойде от Япония, за да донесе и ни разкаже нещо повече за паното с картата на България, избродирано с български шевици  Crazy Много съм доволна.

Обаче, в цялата лудница си загубих шалчето  Sad

ПП: Времето вчера беше българско. Цял ден слънце и 20 градуса.

# 68
  • Бургас
Трябва да започвам да търся детски център за рождения ден на Цвети,който е през септември. Рано ми се струва на мен,ама майки ме прупредиха,че бързо се заемали местата в читавите ДЦ. Луда работа,ама понеже за сватбата ми се наложи да сменям датата (септември),че ми взеха ресторанта още февруари ,та съм малко " парен каша духа". В тоя ред на мисли някоя от бургазлийки да има впечатление от "Корабчето". Вярно ли е,че Мики Маус носи тортата?

# 69
Лина, големи сладурчета са, а каката има един доста закачливо-пакостлив поглед Simple Smile.

В Дубай е поносимо само зимата. Лятото е невероятна жега и висока влажност, което е смазващо.
Днес си сложих ботуши, че нали е почти зима и направо се побърках. В офиса е топло, а и на вън беше 23 градуса. Сега ми се ще да си накисна краката в студена вода.

# 70
  • някъде ... тук ...
Попрочетох малко назад....

По въпроса на Сесили - големият държеше да е като тати. Баща му го научи. Дребният пък копираше батко си Simple Smile Отделно и аз правех упражнението на Янечек с гърнето, ако баща им го няма наоколо.

Празникът го изкарахме на плажа - тотално размазване, почивка и цамбуркане. Даже имаше изгорели от слънцето, щото не слушат и не се мажат. Добър дълъг уикенд се получи. Ето Ви един изгрев Simple Smile

Колкото до планиране на почивките - дългите уикенд-забягвания са нагласени, за лятната почивка само датите и посоката са уточнени. Отделно се отвори едно пътешествие до Париж през юли (без децата Twisted Evil), но все още не мога да кажа ДА заради работата и проектите, които гласим.

# 71

Празникът го изкарахме на плажа - тотално размазване, почивка и цамбуркане. Даже имаше изгорели от слънцето, щото не слушат и не се мажат.

И ние така. Дъщеря ми и мъжът ми се мазаха и пак изгоряха. Те винаги изгарят в началото на сезона. Аз изобщо не се пекох на слънце, да не съм луда.

# 72
  • Луната ни пази
Преглеждам снимките от детската градина на детето (правя диск със снимки от 4те години) и си давам сметка, че въпреки че сме дълбока провинция, децата са имали срещи с Хайгашот Агасян, Слава Рачева, Албена Михова и Николай Урумов. Участвали са в два открити урока с университетски преподаватели. Никак не е зле за град на повече от 500 км от столицата.

# 73
  • София
Шаги, ама никак не е зле даже. Ние не сме имали нищо подобно от изброеното. Пък голяма работа, че сме столица. Всичко опира до ръководството на градината все пак. Браво на вашата директорка!

# 74
  • Луната ни пази
Шаги, ама никак не е зле даже. Ние не сме имали нищо подобно от изброеното. Пък голяма работа, че сме столица. Всичко опира до ръководството на градината все пак. Браво на вашата директорка!
Директор, лични контакти на учителките- всичко е комплексно. Важното е, че имат изяви, няма стрес пред много хора, а и много емоции. Винаги съм твърдяла, че съм много доволна от детската ни градина- и като обучение, и като база. Определено е така!

Тонка, надявам се Кати да се прибере здрава и доволна от екскурзията!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт