Искам да кажа ... (38)_25.05-31.05

• 37 184
  • 943
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Мъжът ми обмисля вариант да слиза долу да пази колата  Tired

# 841
сЯ па червен картон.
Айде Варна, вкарайте още един гол.

# 842
  • Ямбол
Цвети каза,че я боли корема. Държи се за него и от време на време изплаква. Мога ли да и дам нещо и какво? На 2 г и 8 месеца е.  newsm78
Ментов чай или капки мента.

# 843
То са едни въздишки, едни охкания. Отиде да си ляга човека. Мъка, мъка!  Joy

Сега ще има бой между феновете.

Бррр, сега пък ще слуша коментарите! ooooh!

# 844
  • Sofia
Лина,може да й дадеш Еспумизан Л-на капки,или на таблетки,ако й се пръцка и има газове/колики,или пък Спазмалгон,може и Биогайя.

Привет от мен.
ЧРД на рожденичката на Цвети   bouquet

Абе,кЪФ е тоя мач  Crossing Arms. Бяхме на вечеря, викаха като обезумели някакви фенове  Shocked.
Аз съм за Черно море,де.Все пак съм от оня край.

# 845

А, с фенове няма да се бият лумпените, тях ги пазят тимаджии. Най-много да изпочупят Бургас, те вече почнаха стадиона.

# 846
  • София

А, с фенове няма да се бият лумпените, тях ги пазят тимаджии. Най-много да изпочупят Бургас, те вече почнаха стадиона.
Егати вандализма! Много ме дразни това чупене на стадионите! В нас ММ и малкия пеят щастливо!

# 847
Аууу, каква тъжна  музика. Купата, ах, купата ...честито на варненци!

# 848
lina_bs, смекта можеш да дадеш, или някакъв пробиотик.

Лиляна,
Не стана номера с връщането на датата, не иска и не иска...след като си избера дата, компютъра се рестартира и след това ми излиза съобщение, че не може да възстанови нищо от тази дата.
Не разбирам защо и къде е проблема.
Ще се мъча да възстановявам по спомен.

# 849
  • Ямбол
Другия път като триеш историята, трий само историята, не всичко.

# 850
  • Варна
Лина, не е зле мъжът ти да отиде. Само да не пострада той самият. Мен тръпки ме побиват от футболни фенове.

Днес, докато гледах трите (ми) броя мъжки да целят баскетболния кош с топката, се сетих как едно време скачахме на ластик. И ми се прииска пак да си подскачам така.

# 851
Лина, не е зле мъжът ти да отиде. Само да не пострада той самият. Мен тръпки ме побиват от футболни фенове.

Днес, докато гледах трите (ми) броя мъжки да целят баскетболния кош с топката, се сетих как едно време скачахме на ластик. И ми се прииска пак да си подскачам така.

Ами давай! Ние имаме ластик у нас.  Френски ластик му казват англичаните. Колко му е да поскачаме!!

# 852
  • София
А аз помня и на пръстчета как се играе, та ще е грехота да не ме включите и мен! Скоро показвах на дъщеря ми що е то ластик, но тя не се впечатли много.

# 853
  • Euskal Herria
Хм, и на пръстчета сме играли, и на ластик сме скачали. И аз искам да ме включите към ластика, ама... да не четете в новините, че нейде има земетръс.
Край, мачът свърши. Атлетик Билбао са вицешампиони. И сега тук е тишина... А бяха приготвили грандиозна фиеста покрай реката - в случай на победа. Преди мача се събираха пред огромните екрани, монтирани из града. А в заведенията отрано бяха заели позиции. И всички в екипи на отбора - от бебета до баби. Голяма подкрепа дават феновете.
Така или иначе, утре ще има фиеста, друг е поводът.  Навсякъде са изградени сцени, опънати са шатри и щандове. Абсолютно за всички възрасти има предвидени изяви.

# 854
  • София
Видяло се, ще се местя при теб! То всеки ден са фиести.

Общи условия

Активация на акаунт