Искам да кажа ... (38)_25.05-31.05

• 37 137
  • 943
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В Макоцево май е ранчото с конете?
Точно това е, Бърди. Децата очакват да яздат кончета и да ги возят в каручка. Също така някаква баба щяла да им показва как се прави баница и после ще си я ядат. Ще им дават домашен мед, кисело мляко и сирене. То всичко звучи прекрасно, но на фона на времето, някак си ми е притеснено. Не знам ако вали, къде ще приютят децата и то за цели 6 часа.

# 16
Добро утро!
Валери, Лина, страхотни са ви децата.
Пожелавам успешна седмица на всички.
Аз се оплаквам от болки в стомаха, направо не знам какво ми става, първия ден го отдадох на цикъла, обаче вече трети ден, направо ме побърква. Днес ще си взема някакви пробиотици да видим дали ще ми помогнат.

# 17
Лина, много са сладки Heart Eyes
Аз не разбрах за какво качване на снимки питаш, помислих, че за аватари, а това хич не го умея.

# 18
Лина, прекрасни са ти принцесите  Heart Eyes

# 19
  • Ямбол
Цвети е едно слънчево цвете, малката Мариана е прекрасна малка бебешка госпожичка.
Ех, кога бяха малки моите, че като гледам бебетата ми се струват толкова малки и крехки.

# 20
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро, много дъжд при нас.
Страхотни дечица!

# 21
  • София
Добро утро!
Мерси за темата, Лили   bouquet
Определено седмицата ще е прекрасна, след като започва с такива красиви деца!  Hug

# 22
Юхуууууу цоп! Ето ме! Днес е финала на капките  Sad

# 23
  • Бургас
После започва " Черешката на тортата" Simple Smile

# 24
После започва " Черешката на тортата" Simple Smile

Ааа добре! Съгласиха ме.

# 25
Цвети е едно слънчево цвете, малката Мариана е прекрасна малка бебешка госпожичка.
+1
Чудесни деца, Лина! Heart Eyes Да са ви живи и здрави.

Лек ден и спорна седмица ви пожелавам!

# 26
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю в мръчкавото мокро утро!

Лили, благодаря за труда ти да ни пускаш тема, винаги избираш готина "шапка".  bouquet

Шаги, да им завиди човек на децата на рождения ден - като гледа този простор, зеленото и цветята - наистина хубаво е било. И децата щастливи, и родителите, предполагам, спокойни. А детето ти - нежно цветенце, да е живо и здраво!

ВалерИ - твоите юнаци ми напомниха моите двама на тези години...И какви са хубави, светли и белички...И си личи, че са братя, много си приличат, живи и здрави да са!

А на Лина сладките куклички...направо бонбончета! Да са живи и здрави и те!
И всички дечица.

Янтра, разсмя ме с глухите сърни, представих си ги как се щурат наоколо, гледат и не вярват на ушите си Joy Joy

Сега да ви кажа какъв проблем имам и да питам знаете ли какво може да се направи: една глутница кучета от известно време са се настанили пред магазинчето до нас. Цял ден се припичат на тротоара и цяла нощ се гонят и лаят. Вече повече от половин година. Изобщо не може да се спи...Такава гюрюлтия вдигат. Сутринта в 5 ме събудиха. Все се надявах, че собствениците на магазина ще ги изгонят, защото за клиентите е доста неприятно да заобикалят налягалите кучета, но не би.
Къде да се обадя, на кого да се оплача?

При нас измиха училищния двор и прилежащото парче от улицата. Не бях виждала отдавна цигани с маркучи, сигурно 20 години...Нищо ново не е измислено, явно, за миене на улиците.

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 09:49 от svetal4o27

# 27
  • Луната ни пази
Здравейте и от мен в новата тема. Лиле, благодаря.

Валери, Лина, прекрасни дечица.  Heart Eyes Малката бебешора май обича да пее? Simple Smile

Хубава седмица с почивен ден в началото. В четвъртък е "балът" на моето гардже. Колегата ми обаче е с инсулт и съм двойна смяна всеки ден. За четвъртък ще се наложи да наместят някой друг, ще настане лудница.

# 28
  • дядовата ръкавичка
Много сладки дечица - и на Валери и на Лина!

В Макоцево щерката е била на конски лагер  Wink. Наистина в лошо време не знам какво може да се прави. Бяха ги водили в църква и в селското читалище, но друго  newsm78.

И на мен ми се ходи на моренце. Много. Иска ми се в края на юни и през септември, ама дали ... Финансите тази година са  ooooh!. Иначе, водата си е съвсем ок. Сега била 21С по южното черноморие.

# 29
На мен ми се ходи в Дубай  Crossing Arms като казах на ММ каква оферта е намерила Жаки му падна ченето. Каза да дебна сайта. Навит е и на някоя по-близка дестинация.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт