Искам да кажа ... (38)_25.05-31.05

• 37 137
  • 943
  •   1
Отговори
# 30
Валери, Лина, страхотни дечица   bouquet

Комбинацията светли очи и светла коса винаги ме размеква, забелязала съм, че винаги ми е по-лесно да дам отпор на тъмнооки и тъмнокоси хора, на светли ми е трудно да отказвам  Laughing
Синът ми е светлоок, но с времето косата му потъмнява (то и няма на кого да е светла, де...), в момента още може да мине за тъмен блондин, но няма да е за дълго.

Отпуската е планирана ... и аз не знам как да го формулирам, отчасти. Имаме билети за разни концерти и събития от юни чак до ноември. Но около самите концерти - пътуване, спане и т.н., ще го решаваме в движение, без предварителни резервации. За морето и планината - пак така, знаем приблизително кога, но не сме решили точно къде. Тъй като не ходим по хотели, нямаме резервации - когато решим и тръгнем, тогава.
На практика тази година за пръв път няма да ползвам цял месец отпуска наведнъж, а по 6-7 дни всеки месец, или съответно петък или понеделник, за дълъг уикенд.
За първи път го правя, и ми е интересно дали ще се получи.

На сина ми обаче ваканцията е разпределена от-до. Два скаутски лагера, едно пътуване с допълнителните му занимания, два курса в София... Нямаме си село и баби, за съжаление, та се налага да се справяме в градски условия. Хубавото е, че има достатъчно възможности за избор на занимания за всякакви възрасти и интереси.

Лека седмица на всички   bouquet

# 31
  • Луната ни пази
Светалчо, на когото и да се обадиш и официална жалба да подадеш, май е все тая. От личен опит го разбрах. Но все пак в Сф май действа Екоравновесие. До колкото знам, обаче, ги прибират, маркират и пак ги пускат на старото място.
Освен това ти благодаря за прекрасните думи, много хубаво го описа.

# 32
Божана и смееш даже да си помислиш да ходиш в Дубай без мен!

# 33
  • Бургас
Благодаря момичета !

Гледам Гала и д-р Папазова ( за свое оправдание ще кажа,че дистанционното не е около мен Simple Smile ) Та се чудя, има ли болест , от която докторката да не се е разболяла и съответно излекувала newsm78

# 34
Божана и смееш даже да си помислиш да ходиш в Дубай без мен!
Тц, не смея  Laughing Одеи, дай са дирим някакви оферти за там.

# 35
Тя тази жена явно ходи с торба лекарства.
Аз също искам и Дубай, но ще изчакам детето да порасне малко.

# 36
Добро утро!
Вчера чуден пикник изкарахме, само дето мъжете останаха гладни, защото децата и майките изядоха храната докато те творят над барбекюто. Само последните порции им останаха. Mr. Green

Дъщеря ми не е на училище днес, но не знае защо.
Отивам за чета назад.

# 37
Добро утро! Да не ви изпусна.

Страхотни деца сте показали, а и най-после да видим Марияна, дето толкова я чакахме.   bouquet

Аз съм на работа, доста ми се е насъбрала, но ще я отметна днес. Чакам и нова колежка, да я обучавам, че смятам да излизам в болнични вече.
На почивка няма да ходим. Предстоят малки ремонти в къщи и много покупки.

# 38
Много хубави дечица  Hug

Не огледах всички снимки, но и аз съм я виждала Лиляна  Wink

В тази връзка да измрънкам - вчера на шествието от цялото училище имаше не повече от 20-30 деца.
От на малката класа беше само тя и двете госпожи, от на голямата класа - 3 деца и госпожата на занималнята. Пълна трагедия  Crossing Arms

# 39
Светалчо, на когото и да се обадиш и официална жалба да подадеш, май е все тая. От личен опит го разбрах. Но все пак в Сф май действа Екоравновесие.

Подкрепям напълно, и от моя личен опит с подобен проблем единствената възможност си остава аременският поп. Екоравновесие са най-безсмислената структура, която само гълта средства и не прави нищо. Ако хвана някой служител от техните, ще го бия докато ми омръзне, а после ще го дам на кучетата.
Децата ви са много хубави, въобще да си дете е хубаво.
БърдсФлу, завиждам ти, че сте планирали ваканцията на детето, моят син до миналото лято ходеше на всевъзможни лагери, но сега се е запънал като магаре, че не иска никъде, там било тъпо, на другото място - мизерно, как така щял той да спи на палатка и т.н. Отговорих му, че насила няма да го записвам никъде и понеже се очертава много свободно време, което предразполага към лентяйство на духа и идват лоши идеи, ще му купя два допълнителни сборника със задачи за лятото. Сам да избира между планината и математиката Twisted Evil

# 40
Добре де Ванини, що си на работа. Тъкмо мислех днес да ти звъня  Mr. Green Кога ще излизаш в болнични?

# 41
Добро уро и успешна седмица на всички ви!

Искам да се похваля, че преди малко си резервирах първата почивка за сезона. Седмица на португалското крейбрежие. Алтернативата бе Дубай с приятелки, но някак не е моето това.

# 42
Видях на Лина сладурките  Party през телефона имам някакъв проблем с линковете  newsm78

# 43
Никакви сладури не видях, всичко сте изтрили.  Crossing Arms

# 44
Много красиви деца видях,да са ви живи и здрави   bouquet Пожелавам на всички спокойна седмица  Hug
Скрит текст:
Една дама с кафяв/керемиден костюм си набелязох за Лиляна  Grinning

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 10:21 от Осмичка

Общи условия

Активация на акаунт