Защо майками ме кълне

• 4 835
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте искам да споделя със вас нещо което ме притеснява значи моята майка много ме кълне за много неща и ми казва само "Да умреш дано" и аз понякога като ми го каже и аз не издържам и аз и казвам и тя цял ден ми се сърди вече незнам понякога прекалявам вкъщи защото нямам приятели а и като почна да лудея тя почва да ме кълне и вече не издържам баща ми и майка ми са разделени и незнам вече за какво така се ядосва няма си приятел само мен има и когато ходим някъде в друг град почва безпричинно да ми се подиграва и да ме обижда пред храта и да ме срами казвайте какво да правя и това нормално ли е за вас Sad Sad Sad Sad

# 1
  На колко си години?

# 2
# 3
  • София
Ами кажи и: Мамо, ти си млада жена, просто не ти отива да кълнеш като 100 годишна бабичка от село. Mr. Green

# 4
А в какво се състои лудеенето?

# 5
Майка ти вероятно е много нещастна.  Опитай се да разбереш, че тя самата страда.  Може би прехвърля върху теб личното си разочарование, а може и да има нужда от психологическа помощ.  

Лошите думи, които тя ти казва, не си ги слагай на сърце - мисли си, че това са само думи, които шумолят във въздуха, но не стигат до теб.  Не ѝ отговаряй по същия начин в такъв момент, а гледай да я отвлечеш с нещо и да я успокоиш.

Когато не се карате, опитай се да ѝ казваш хубави неща, които да повдигнат самочувствието ѝ, вярата ѝ в хората, в бъдещето; кажи ѝ, че я обичаш и че искаш да се разбирате.  Май ти също трябва да ѝ бъдеш малко 'родител', щом като тя се държи така, и понякога проявявай снизхождение към нея.

От сърце ти пожелавам да имаш много щастие и обич в живота си!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 01:18 от Justem.7

# 6
Съгласна съм с написаното от Justem.7, но не и с това да си й малко родител. Съветът щеше да е полезен и точен ако беше на 20 поне..., но  не и на твоята възраст!!!  С баща си не подържаш ли връзка и защо нямаш приятели - на ново място ли сте... и  при кого ходите в "друг град"? Извинявай за многото въпроси, но  някак се опитвам да подредя картината, защото  на първи...а и втори прочит - това не е нормално  Confused

# 7
  • Tам през Атлантическия океан
нея.

и аз  Hug

Стана ми мъчно , та той е само на 12  Rolling Eyes

# 8
А баща ти къде е?

# 9
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Майка ти вероятно е много нещастна.  Опитай са да разбереш, че тя самата страда.  Може би прехвърля върху теб личното си разочарование, а може и да има нужда от психологическа помощ.  

Лошите думи, които тя ти казва, не си ги слагай на сърце - мисли си, че това са само думи, които шумолят във въздуха, но не стигат до теб.  Не ѝ отговаряй по същия начин в такъв момент, а гледай да я отвлечеш с нещо и да я успокоиш.

Когато не се карате, опитай се да ѝ казваш хубави неща, които да повдигнат самочувствието ѝ, вярата ѝ в хората, в бъдещето; кажи ѝ, че я обичаш и че искаш да се разбирате.  Май ти също трябва да ѝ бъдеш малко 'родител', щом като тя се държи така, и понякога проявявай снизхождение към нея.

Откъде  - накъде  невръстно  дете   трябва  да  се   товари  с отговорности  на  възрастен  човек #Crazy Как така, то  да  й бъде  малко  родител? То  да й  казва хубави  неща, които  да  повдигат  самочувствието ? Тя  да  го  кълне,  а  то  да я успокоява?!
Абе, вие чувате  ли  се? ooooh!

Слънце,  няма  ли  около  теб  авторитетен  възрастен,  който  да  говори  с майка  ти  и да  я посъветва?Баща  ти  не е ли в състояние  да  се грижи  за теб?

С риск  да  ме  линчуват,  ще  ти  кажа   искреното  си  мнение- майка  ти  те  осакатява с това  свое поведение. Питаш дали  е  нормално. Не, не  е.

Потърси  помощ  от  баба, дядо, учител...някой   адекватен  възрастен, на  който  имаш  доверие. Разкажи   как  живееш  и  помоли  за  съдействие.

Съжалявам, но  ако  историята  е  истинска- не  намирам никакво  оправдание  за  майка ти.

# 10
  • Перник
Щях да напиша същото като Бронте! За мен това си е тормоз над дете, което се нуждае от помощ... Как може да има такива родители.

# 11
  • София
Майката е невротичка, мрази мъжете by default, излива негативното си отношение върху възможно най-невинното същество. И най-близкото! То трябва да расте обичано, а не да трупа горчилка.

Как може да се помогне на това детенце преди да е станало твърде късно? Sad

# 12
Никак,  за съжаление,  освен ако  не излезе от  анонимност  и  не стане ясно  всичко около него.
Тогава  би  могло да бъде потърсено  съдействие  от  близките  му роднини, освен ако  и  те  не са  същата  стока  като майката.

Втори  вариант- ако  някой  от  нас е  преживял нещо подобно,  да  му даде  адекватен  съвет  как  само  да се опита  да  се  справи  със  ситуацията  около  себе си.

Дано  е  пързалка Praynig

# 13
  • Tам през Атлантическия океан
Не оправдавам жената ама може да кара паталогичен климактериум  Confused

Цитат
Макар и рядко при психично лабилни жени могат да се наблюдават и психични смущения – лесна раздразнителност, емоционална лабилност, безпричинна склонност към сълзи, апатия, меланхолия и др.

# 14
Е, детето   пък   шизофрения  ли  да  развие  заради нейния климактериум...

Общи условия

Активация на акаунт