Защо майками ме кълне

• 4 836
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Вярно е, че децата са способни да изкарат и най-спокойният извън кожата му, ама майка да пожелава смърт за детето си е меко казано болно. Цялото ми същество отрича подобно поведение. Нещастна, измъчена, страдаща, ... няма оправдание подобна простотия. Като ти е тежест детето ти, дай го на бащата, бабата, лелята ... да го държиш при себе си само да си изливаш злобата и комплексите върху него е престъпление. Одеве по новините дадоха някаква откачалка задушила 5 год. си дете с възглавница, не мога да разбера какво им става на жените напоследък.

# 16
  • Tам през Атлантическия океан
Е, детето   пък   шизофрения  ли  да  развие  заради нейния климактериум...

Успокой се де  Wink не изпадай в крайности ,
чети - не я оправдавам.

Дадох предположение на какво може да е това държание.
Нямам идея как може да се помогне в случая  Rolling Eyes ти имаш ли конкретно предложение ?  Grinning

За сега само догадки  Rolling Eyes

Чудя се ако се свърже с агенцията 'Закрила на детето' дали ще е от полза  Rolling Eyes или ще го пратят по институции  Rolling Eyes кое е по-добре ?

Според мен е най-добре детето да е с рдоителите си , ако има някакъв здравословен/психичен проблем може да се излекува/отстрани и отношението да не е такова, знам ли .
Психичните заболявания могат да се контролират.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 00:51 от Desss

# 17
Самото дете е пуснало темата в момент на афект, след караница с майка си.  Разстроено е. 

Има нужда от утеха, окуражаване и от това да види позицията на другата страна, а не само своята.

Обективно не знаем нищо за майката. 

# 18
То има ли някой, който да я оправдае и сигурно има някакво обяснение на поведението и, ама каквото и да е то не мога да го приема. Да му каже - ще те накажа, ще те напердаша, да го шляпне дори е една идея по приемливо от - да умреш, дано.
За жалост нямам предложение и не мисля, че може да се направи кой знае какво да се променят нещата. А и де да знам, дете на 12 да контролира поведението си за да тушира настроенията на родителката си ми е странно, би трябвало родителя да е водещата фигура, да коригира, възпитава.
Агенцията я изключвам като вариант, за едни хвърлени думи няма да го изведат от дома му, а ако размахат пръст на майката може и по-зле да стане.
Единственият вариант според мен е баба и дядо ( ако има )

Дес, ти би ли казала подобно нещо на детето си, по точно би ли си го помислила - едва ли.

# 19
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
То има ли някой, който да я оправдае и сигурно има някакво обяснение на поведението и, ама каквото и да е то не мога да го приема. Да му каже - ще те накажа, ще те напердаша, да го шляпне дори е една идея по приемливо от - да умреш, дано.
За жалост нямам предложение и не мисля, че може да се направи кой знае какво да се променят нещата. А и де да знам, дете на 12 да контролира поведението си за да тушира настроенията на родителката си ми е странно, би трябвало родителя да е водещата фигура, да коригира, възпитава.
Агенцията я изключвам като вариант, за едни хвърлени думи няма да го изведат от дома му, а ако размахат пръст на майката може и по-зле да стане.
Единственият вариант според мен е баба и дядо ( ако има )

Дес, ти би ли казала подобно нещо на детето си, по точно би ли си го помислила - едва ли.

Чесно не знам , ако изплющЯ  Confused
никой не е застрахован от болести  Sad

Това поведение само с болест/отклонение  си го обяснявам  Rolling Eyes

# 20
  • София
Миличък, обади се на Националната линия за деца, телефонът е напълно безплатен, независимо дали се обаждаш от стационар, или от мобилен телефон. Номерът е 116 111 . Там можеш да си поговориш с консултанта, да споделиш, ако си разстроен - тук във форума сме група лелки  Crazy

# 21
Няма нужда от "дано", ще умреш, както всички останали.

# 22
  • София
Не вярвам на тази история.  Това не може да го е писало 12 годишно дете.

# 23
И аз се надявам да е пързалка.

# 24
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Дадох предположение на какво може да е това държание.
Нямам идея как може да се помогне в случая  Rolling Eyes ти имаш ли конкретно предложение ?  Grinning

За сега само догадки  Rolling Eyes

Лошото е, че нямам предложение... Thinking Всъщност,  това, което  ми  се струва  удачно , го  написах в първия  и втория си  пост по темата-  да потърси помощ  от  роднини или от  учител.
Социалните  и  извеждането  от дома  не  винаги  са  опция Tired

Общи условия

Активация на акаунт