Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога обикновено се усеща бебето в корема по време на бременността?
Какви са усещанията при първите движения на бебето?
Какво да правя, ако не усещам движенията на бебето още?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога обикновено се усеща бебето в корема по време на бременността?
Обикновено за първа бременност, жените започват да усещат движенията на бебето около 18-20 гестационна седмица. Някои жени могат да го усетят малко по-рано, около 16 седмица, докато при други това усещане може да дойде след 20-та седмица. Освен индивидуалните особености, разположението на плацентата също може да повлияе на времето, в което движенията се усещат.
-
Какви са усещанията при първите движения на бебето?
-
Какво да правя, ако не усещам движенията на бебето още?
-
Има ли фактори на начина на живот или медицински фактори, които могат да повлияят на усещането за движенията на бебето?
.. пък гинеколожката ми каза, че би трябвало да го усещам вече.Та чудя се вие сладурани кога почнахте да усещате калпазанчето да шава в коремчето ви
Първа бременност ми е и се бях притеснила да не става нещо защото докторката каза, че сигурно вече го усещам и така.. :Р Мерси мами за успокоението. И извиняваите за поредната такава тема още 1 път