Обзор 2015 - 2019

• 161 016
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
На плажа разполагат ли с достатъчно чадъри или трябва рано да се ходи че да се запазват.

# 61
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
аз ще дам малко инфо за хотел Сол ЛУна Бей Ризорт . Майка ми и сина ми в момента са там .И  двамата са много очаровани и само хвалят хотела.Плажа бил толкова голям че постоянно има тразни шезлонги и чадъри , водата е страшно плитка и много чиста .Идеална за малките разбойници  Laughing. Храната била много вкусна , вчера са били на италиански ресторант , всичко било превъзходно.Стаята е с изглед море , многоо просторна, широка .Аква парка бил страхотно забавление за децата .Аниматорите, персонала ... много са доволни . Нито едно нещо няма което да не им допадне или да не им хареса . В ресторанта винаги имало празни маси . Дано съм помогнала на някой с инфото  Grinning

# 62
На плажа разполагат ли с достатъчно чадъри или трябва рано да се ходи че да се запазват.
Ние ходим през юни месец вече втора година подред и не сме имали проблеми с това да си намерим чадър и шезлонги, но отиваме на плажа към 9 - 10 часа най-късно. В по-късните часове плажа е пълен с хора, но аз не съм забелязала да има проблем с чадърите, по-скоро борбата е за тези на първа линия.

# 63
Може ли някой да ми помогне с телефон на хотел ХОТЕЛ СОЛ ЛУНА БЕЙ РИЗОРТ  в интернет нищо не открих

# 64
  • София
055 639 810

# 65
Хора,как е времето по морето,след няколко дни тръгваме към Обзор,ама тея дъждове,мнооого ме притесняват.Има ли някой по Обзор да каже ? Simple Smile

# 66
  • Parsberg
Здравейте, видях че има намаление на нощувките в хотел Лука Хелиос Бийч. Някой има ли инфо за хотела?

# 67
  • София
Обадих се да резервирам в х-л Алтеа, но за съжаление нямаше стаи. Рових, рових и накрая направих резервация в семейна къща Лазур. Ако някой има отзиви за там моля да сподели Simple Smile

# 68
  • София
Ние имаме резервация за Алтеа от 4 август, но ме притеснява дали не е прекалено шумно. Някой дали има впечатления?

# 69
Обадих се да резервирам в х-л Алтеа, но за съжаление нямаше стаи. Рових, рових и накрая направих резервация в семейна къща Лазур. Ако някой има отзиви за там моля да сподели Simple Smile

Ще помоля по-късно за Вашите впечатления от престоя в къща Лазур. Всъщност колко струва нощувка за двама, закуска включена ли е или не?

# 70
  • София
Цената на двойната стая е 40 лева. Няма включена закуска. След престоя ще споделя впечатления от там  Peace

# 71
Цената на двойната стая е 40 лева. Няма включена закуска. След престоя ще споделя впечатления от там  Peace

Интересува ме да е на спокойна и тиха улица, т.е. без транспортно засилено движение, да има интернет и топла вода. За хигиената може да снижа малко изискванията си, ще се оправя и сама. Благодаря предварително!!!

# 72
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Отново сме в Обзор ,имаме резервацияза Сънрайз.
Не намирам тема за хотела,някой почивал там скоро има ли?
Чакам с нетърпение почивката ....

# 73
  • София
Записвам се в темата за любимия ми Обзор.
Август сме в Казабланка, за трета година... нямам търпение!  Crazy

# 74
Отново сме в Обзор ,имаме резервацияза Сънрайз.
Не намирам тема за хотела,някой почивал там скоро има ли?
Чакам с нетърпение почивката ....
И на нас ни предстои почивка там. За първи път в Сънрайз, за първи път в Обзор.
И аз се ослушвам за отзиви. За хотела най-вече, за плажната ивица на хотела ...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт