Обзор 2015 - 2019

• 161 199
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
В момента сме в къща Даф. Потвърждавам горното мнение, само че плажът е на няма 5 минути. Много сме доволни! Не сме опитали закуските, но ще го направим.

Изглежда добре,но никъде не видях цени.
Интересува ме цена за двойна стая.
В бгхотелите пише  до 22.08 - 55 лв. за  двойна стая, от 23.08 - 45 лв.

# 166
Може ли някой да ме ориентира с информация от товя лято в кои участъци от плажа морето е по-плитко по-навътре? Или направо пред и около Алтеа как е?

# 167
Здравейте! Някакви отзиви и информация за хотел Парайзо бийч, Обзор  - чета мнения, но те са стари. Моля споделете ....

Според мен сравни първо цените за Казабланка и после прецени.. Казабланка е доста хубав хотел с добра храна, анимация и прочие.

# 168
Здравейте момичета имам нужда от малко помощ. Щяха да ни запазват места в едни бунгала, но загубили номера незнаем и име, само снимка съм виждала. Намирали се на 50 - 100м от плажа, дървени са, навън има нещо като високи палми, навън има скара, мивка, голям чадър, нощувката е 15лв на човек. Бунгалата май били 5-6 на брой за по двама човека и се намирали пред някакъв семеен хотел. Ще съм благодарна ако някой може да ми помогне или да ми предложите нещо подобно идеята ни е да има и къде да седнем вечер навън, ще бъдем няколко двойки и да не ходим всяка вечер на кръчма или да вечеряме навън.

# 169
Здравейте момичета имам нужда от малко помощ. Щяха да ни запазват места в едни бунгала, но загубили номера незнаем и име, само снимка съм виждала. Намирали се на 50 - 100м от плажа, дървени са, навън има нещо като високи палми, навън има скара, мивка, голям чадър, нощувката е 15лв на човек. Бунгалата май били 5-6 на брой за по двама човека и се намирали пред някакъв семеен хотел. Ще съм благодарна ако някой може да ми помогне или да ми предложите нещо подобно идеята ни е да има и къде да седнем вечер навън, ще бъдем няколко двойки и да не ходим всяка вечер на кръчма или да вечеряме навън.
Само къмпинг Зора е в центъра на Обзор и на 150 м от центр. плаж. Има още два Чайка и Луна, а и един Лозята, но всчки са извън Обзор и нямам представа какво представляват.

# 170
Как е морето тези дни, че утре тръгваме ? Вълни, чистота , мъртво вълнение? Четох, че вчера се удавил някакъв човек! Отиваме без нищо уредено , дано намерим ... Освен от автогарата бабите, къде търсите ?

# 171
  • Тра-ла-ла
Аз днес се върнах от Обзор. Навсякъде морето е бурно. От Паша дере до Иракли ги минах плажовете  Mr. Green Направо страховито е. По много къщи за гости висят надписи "свободни стаи". Но паркирането е леш. Има паяк, разчертани места и дори местните спазват правилата. Пиле не може да прехвръкне. Колите по цяла седмица не мърдат. Над главния път май е по-свободно.

# 172
  • Абсурдистан
А случайно да знаете как е положението с ентеровирусите? Четох някъде, че били много случаите.

# 173
Здравейте, вчера се върнахме от Обзор. Мнението ми за къща за гости Акрис е доста положително.
Всичко, описано в сайта им е актуално, имат паркинг, стаите са поддържани, ресторант също има, но предлагат само скара, пържени картофи и разбира се алкохол. За 7 нощувки ни смениха чаршафи и кърпи един път, всеки ден стаята се почистваше и се изхвърляше кошчето. Топла вода имаше постоянно, с изключение на рано сутринта, понеже са на слънчеви панели.
За нас не беше проблем, че е на баир, напротив, много приятно беше – далеч от шума и суматохата в центъра, и същевременно близо до плажа (10 минути бавно ходене).
Централният плаж не ми хареса, много боклуци по пясъка и неподдържани шезлонги. Но успяхме да намерим нашето местенце за плажуване – по плажната ивица, нагоре в посока Варна, след Мирамар и преди водната пързалка в края на ивицата. Плажът е прекраен, морето не става изведнъж дълбоко, както е на централния плаж, много е спокойно, с малко хора и прекрасна гледка. Ако търсите спокоен плаж, охраняем и същевременно близко до бар и магазин, това е вашето място. Цените на шезлонг и чадър са по 6 лв., като има и доста свободна зона.
За заведенията – разочарована съм от обслужването. Посетихме почти всички ресторанти в Обзор и почти навсякъде обслужването беше под всякаква критика – неучтиво и надменно посрещане, говорене на „ти“, мръсни прибори и какво ли още не. Не препоръчвам ресторант Златна рибка на никого – таратор без краставици, немити прибори, мръсни талетни и арогантно отношение към българи, но видят ли чужденец какво подмазване пада.... Ресторанта се намира на главната улица, която води до централния плаж, от лявата страна преди парка. Баровете по брега също не струват, поне според мен.
Очарована съм само от две заведения – ресторант Морски бриз и механа Студен кладенец. Морски бриз е точно до брега, със страхотна гледка, отбслужване, отлична храна и отношение. Приготвят страхотна риба, миди и спагети, а порциите на салатите им са огромни. Има и тераса на втория етаж. Цените са доста прилични, препоръчвам ви го.
Студен кладенец също е прекрасно заведение, бързо обслужване, хубаво обедно меню и прохладна градина.
Това е от мен Simple Smile

# 174
Така! Втори ден тук, намерихме квартира на място, половин час ходене , запитване на три места и готово! До пазара , 30 лв. двойна стая - климатик, " хладилник" , телевизор, топла вода, балкон - нищо особено ,но ние сме двама, без децата - нямаме претенции, освен да има къде да спим ! Морето е добре вече , жълт флаг , един час след като отидохме на плажа ( беше червен) леки ,умерени вълни . Обзор най- после се променя- има нови алеи към плажа ( три години пропуснахме ) ,та са ми нови . Похвалвам ресторант Рай , хубава храна,бързо обслужване , хубави миди ,поносими цени . Плажа обаче е малко мръсен, в сравнение с това което беше преди ! Някои заведения са си смъкнали драстично нивото ( пак в сравнение от три години ), но за непретенциозните има малки капанчета , цацата навсякъде е хубава,а бирата студена).

# 175
  • Тра-ла-ла
А случайно да знаете как е положението с ентеровирусите? Четох някъде, че били много случаите.
Аз съм податлива тази година,но нищо не хванах на морето. А обиколих доста плажове и незнайни капанчета. Отядох си на пържени картофи...за по- сигурно  Simple Smile

# 176
  • Sofia
Здравейте,
след няколко дни и ние отпътуваме към Обзор Simple Smile
Приятели ни препоръчаха Риу Хелиос Бей и съм резервирала там.Ако някой има впечатления от тази година,не ка сподели.Миналогодишните са все хубави, дано и тази година няма разочаровани Simple Smile
Приятна почивка на всички избрали очарователния Обзор  Hug  bouquet

Ако вече сте там може ли да споделиш отзиви?

# 177
  • Berlin
Ние се върнахме от Сънрайз. Много ни хареса базата, хубав, голям апартамент, беше чисто. Малко късно минаваха за почистване - към 11-12ч. при нас. Храната смея да кажа, че беше достатъчно разнообразна, но аз съм била само още 2 пъти на AI  и нямам богат опит.  Grinning Само че мен нещо ми раздразни стомаха и още от 1вата вечер имах болки, гастрит от време на време имам. Мъжът ми също не беше очарован от качеството. Вирус не сме хващали. Laughing Има супермаркет в комплекса, ако нещо ви липсва. С анимация също нямам опит и не мога да кажа колко е била на ниво. Имаше детска дискотека вечер, от 20ч., после от 21 програма за възрастните. През деня футбол, волейбол, водна гимнастика, стречинг сутринта, но само 1 ден видях да го правят, иначе се обявяваше всеки ден.  Laughing сигурно е нямало желаещи.  Mr. Green
Много чужденци имаше, много деца.
До плажа се стига по две алеи, макс. за 10 минути, може и с кола, има място за паркиране.

# 178
Ние се върнахме от Сънрайз. Много ни хареса базата, хубав, голям апартамент, беше чисто. Малко късно минаваха за почистване - към 11-12ч. при нас. Храната смея да кажа, че беше достатъчно разнообразна, но аз съм била само още 2 пъти на AI  и нямам богат опит.  Grinning Само че мен нещо ми раздразни стомаха и още от 1вата вечер имах болки, гастрит от време на време имам. Мъжът ми също не беше очарован от качеството. Вирус не сме хващали. Laughing Има супермаркет в комплекса, ако нещо ви липсва. С анимация също нямам опит и не мога да кажа колко е била на ниво. Имаше детска дискотека вечер, от 20ч., после от 21 програма за възрастните. През деня футбол, волейбол, водна гимнастика, стречинг сутринта, но само 1 ден видях да го правят, иначе се обявяваше всеки ден.  Laughing сигурно е нямало желаещи.  Mr. Green
Много чужденци имаше, много деца.
До плажа се стига по две алеи, макс. за 10 минути, може и с кола, има място за паркиране.

Супер, много се радвам. Това е поредният положителен пост за този хотел. Simple Smile Ние резервирахме за края на август-началото на септември. Не сме били на олл инклузив досега, но понеже сме с бебе, преценихме че така ще ни е по-спокойно. Дано времето е хубаво тогава, за да се насладим максимално на почивката Simple Smile

# 179
Здравейте,
някой знае ли къде в Обзор може да поръчаме торта за рожден ден на дете?
Търсих в нета, но нищо неоткрих като информация.

Общи условия

Активация на акаунт