Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 073
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Каленце, става  Heart Eyes давам телефон.
Ули, в кой квартал сте вие, по кой градинки?  bouquet Я на лични кажи  Party
Петенце, ми не си спомняш, защото не съм я чела  Joy Това ми е подарък от мартенската игра от Паячето, и чакам пет сектантки преди мен да я прочетат, че тогава и аз  hahaha
Вив, де си? Айде на петъчно кафенце?  Hug
Мери, въвеждаш въпроса от анкетната карта в една клетка на ексел, и възможностите за отговори отдолу под него в нови клетки, в колона. Срещу всяка възможност пишеш стойността на резултата от проучването; след това маркираш двете съседни колони и задаваш на ексела да ти направи графика или диаграма, зависи. Пробвай, ще стане.  Peace Ако дойдеш на петъчно кафе, ще ти покажа. После анализираш с текст, обясняваш тоест.

# 31
Мери, ще чета, само казваш и съм на линия Simple Smile
Може да пробваш и с SPSS, има безплатна версия за около 2 седмици мисля, сега ще се сетя и за новата програма, която беше open source, но ми изскочи от ума, но SPSS е по-лесна за работа.

Маришка, около Южния сме обикновено.

# 32
  • Кърджали
Добър ден!
Тук е едно мрачно и мокро, само за сън. Това и правя, де. Закарах Кати на градина и легнах и до сега. Даже не разбрах кога е заваляло. То пък все едно с кофи го изсипва.
Мариета, чак ти завидях за концерта на БТР.  Като учих в Пловдив много обичах да ходя на концертите им. Техните и на СИГНАЛ. Тук няма такива събития. СИГНАЛ миналото лято имаха концерт тук, но пък нямаше кой да гледа Кати.
Та, завидях ти.
Гиговче, добре е Кати. Коремчето я болеше щото не и се ходеше на градина, кашля още малко, но и това ще мине. Аз съм, да кажем, добре. Става ми лошо, но не е непрекъснато поне.
Мери, пиши, пиши.
Надявам се че всички сте добре, аз трябва да се вдигна от леглото (пък така хубаво вали) и да взема да вкарам ред в апартамента.

# 33
Имам си детенцееее,юхуууу, няма по щастлив човек от мен, дойде сииии,само как ще го намачкам и нацелувам довечера... Crazy  Party Party Heart Eyes

# 34
  • София
Гиговче, разбирам напълно емоцията ти! Hug Hug Hug Радвам се на щастието ти!

Алекс, почивай си, сега ти се е паднало! Hug

Миж, новата на Краля страшна ли е? newsm78

# 35
  • София
Миж, новата на Краля страшна ли е? newsm78
Не съм Миж, но съм отметнала над 30% и ще си позволя да отговоря - да, страшна е, страшно готина  Grinning Hug!

# 36
  • София
Имам си детенцееее,юхуууу, няма по щастлив човек от мен, дойде сииии,само как ще го намачкам и нацелувам довечера... Crazy  Party Party Heart Eyes

А, чудесно  Hug Hug Hug
Т.е. да разкопчаваме коланите и въжетата вече , че верно много тресеше  Joy

Пете, аз съм на под 10%, та добре че Вени ти е отговорила  Hug
Страхотна е до момента, като сладолед в прашно и горещо лято през 60-те години  Heart Eyes

# 37

А, чудесно  Hug Hug Hug
Т.е. да разкопчаваме коланите и въжетата вече , че верно много тресеше  Joy
Ами, никакво разкопчаване, Слив е свободен електрон сега Simple Smile

Гиговче, добре ли е прекарал? Доволен ли е?

# 38
  • на североизток от Рая
Привет! Идвам на новото място и благодаря на Алекс, че се погрижи за новата тема!  Hug

Гиговче, не шетам, на работа бях днес. Не съм в отпуск, още не.

Чудех се какво да  си правя ръцете днес, тишина, нямам деца, пусто е, че като взех една ножица.  Crazy Crazy Crazy Че и квестор бях.  Друго учебно няма да пиша,
Скрит текст:
а има
, че да не откажа Миж да се включва.  Hug Миж, много са сълзливи дните за мен, дано да бъда извинена. Хем щастие, хем пък една сантименталност ме е обхванала и се чудя що ли го пиша това тук, ама...

Гигова, споделям радостта ти!  Hug Heart Eyes

Мариетко, хубава програма имате предвидена за идващите дни, все интересни мероприятия. И аз харесвам БТР, но най са ми на сърце Сигнал. По-твърда е музиката им, в същото време е и лирична и всичко, което търся, те ми го дават. От бг групите това е моята група.

Мариетко
, оня ден си мислех за теб, дали нямате годишнина през този месец, тези дни, може би. Аз и Нези минахме, но помня,, че и вие празнувате годишнина през май. Я кажи, дали не готвиш нещо на мъжа си.  Wink

Ходих да водя Тони на дърворезба преди малко и се отбих да върна 4 книги в библиотеката. Уж само да ги върна и да потърся Българчето от Аляска. Е, не. Като вляза там, като ме поведат библиотекарките към новите книги, аз нали имам слаби ангели....награбих 4 книги, но тази на Деян Енев я има само за читалня. По-нататък ще я потърся от някоя от вас.  Hug

Кали, много ме заинтригува с вашето завършване. Много е било разнообразно откъм програма. Сигурно децата освен щастливи, са били и изцедени от умора. Респект пред такива колеги, с такава нагласа за работа. Ето че са оценени. Приятно лято на Тони, да се зареди с приятни емоции!  Hug

А аз вчера взех да разчиствам един шкаф, за да имам място да прибера нещо вътре, познайте какво  Mr. Green
Скрит текст:
книги.
И като взех да вадя пликове с балончета, които съм получавала и прибирала заради адресите, лелеееее, много нещо - над 30-тина бяха. Ама събирани с години.  От 2013 имаше, дори от потребителки, които вече не пишат в мамата. Тогава и парфюми разменях доста,  и неща от Ейвън, не само книги. Отвори се място. Намерих си  и разни рецепти, потулени от мен, сега остана и да ги пробвам. И намерих едни фишове от 2009 година. Но останах потресена, когато видях, че заплатата ми тогава и сега е една  и съща. Не искам да коментирам...Скапа ми настроението този факт снощи. Нищо, де.

Днес имам нов ученик, дойде едно прекрасно синеоко момченце с голяма червена роза. И не ме познава, а се затича и ме прегърна. Heart Eyes И си викам "К`во ми дреме какво пише на фишовете!"

Пак ще дойда.  Hug

# 39
  • ГОре на черешата...
И намерих едни фишове от 2009 година. Но останах потресена, когато видях, че заплатата ми тогава и сега е една  и съща. ....

Днес имам нов ученик, дойде едно прекрасно синеоко момченце с голяма червена роза. И не ме познава, а се затича и ме прегърна. Heart Eyes И си викам "К`во ми дреме какво пише на фишовете!"

За първото -  #Cussing out, а за второто -  Peace Heart Eyes Hug

# 40
  • София
Нели, миличка, напротив! Пиши  Hug Знаеш, че обичам да те чета!!!  Heart Eyes
А и не мож' ме отказа лесно от темата  Mr. Green
Може би аз имам по-друга емоционалност и плача на други неща ...
Не съм го казала /написала с някакво лошо чувство, ти ме познаваш, а и усещаш нещата  Wink
Ама наистина така се получаваше около 24-ти  Laughing А ха да напиша нещо и някой плачеше или се просъзяваше и не можех да вляза в тон   Simple Smile
Целувки от мен!!!  Hug Heart Eyes Hug

# 41
  • на североизток от Рая
Миииииж, аз те разбрах напълно, че как иначе. Ти си мъжко момиче, знам те. И как пък не, ще си помисля нещо напреки за теб. Да, бе, вярвай си.  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Мариетко, имаш и на още нещо да обърнеш внимание в поста ми.  Mr. Green

# 42
  • Benelux / Varna

Душица!  Hug

Нели и за теб една прегръдка  Hug Бъди такава каквато си, някои сме по-обрани, други  по-емоционални, но ни е шаренко и хубаво заедно! Не се притеснявай да споделяш емоциите си, просто има хора, които не умеят така да изразяват чувства, а и не е нужно. Аз съм тези де, дето не умеят  Blush
За заплатата, добре си и теглила една майна и аз така като тебе, но по други причини  Hug
Здраве да има само!

Мариетка
, ще се радвам на снимки от въстановката на въстанието. Аз и на суджук се радвам де Blush

Мери, не се притеснявай ще се справиш!

Лелеее, от сутринта обикалям хладилника  ooooh!

Охх, от вчера ми е на уста да кажа и все забравям : Мимееее, много интересно звучеше как сте си прекарали деня, обезателно да ни направиш съпричастни със снимков материал, ако имаш де!

# 43
  • ГОре на черешата...
ВидОх, Нели, и ме гонете оттук да подхващам тортата  Whistling

Гигич, пораснало ли е момчето, ммм Laughing?

Зори, непременно. Аз суджук оттам не купувам, вадя от фризера  Mr. Green

# 44
  • Benelux / Varna

Зори, непременно. Аз суджук оттам не купувам, вадя от фризера  Mr. Green

Е то така си е най- добре  Peace, ама за такиви като мене дето нямат ни теле, ни прасе ,,,
Това ме подсеща за моя дето като го питали колеги какво да си купят от българския магазин, той изстрелял директно суджук и лютеница! Аз му викам ти само това ли се сети да им препоръчаш?

Общи условия

Активация на акаунт