Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 073
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Страхотно си споделяме емоциите тук!
За деца,ученици,внуци(за сега само аз  Crazy),домашни любимци!
Нели,вашите емоции са толкова големи,че успявате да преглътнете фишовете. Въпреки,че за мен това е ОГРОМНА несправедливост!  Hug
И аз много емоции имах тези дни. Абитуриент беше сина на кумовете ни. Страхотно момче! Знам го от бебе,много му се радвам!
Днес нагушках една пухкава бебка,нацелувах едни твърди бузки,намачках крачета и получих безброй сладки беззъби усмивки!  Heart Eyes
Утре-пак сме на бал. На мой кръщелник. Пак ще е емоционално!
Но емоции да има ,и то положителни!  Heart Eyes
Лу,благодаря ти,за хубавите думи за моята щерка!
 Hug

# 46
  • София
Зори, и аз мислех да го напиша същото на Мария - много интересно пътуване са имали! Hug

Всички тук сме емоционални, но наистина различни неща ни отключват емоциите.  Wink

Лично на мен откровено казано 24 май ми отключва спомен за соц манифестациите, за подготовките с маршируване, които правехме в училище, и точно тези неща не ми навяват онова, което би трябвало да ми навяват...  Peace  Сам по себе си празникът е хубав. Зарадва ме да прочета, че за повечето от пишещите в темата асоциациите не са като моите.  Wink  (Това във връзка с написаното от Миж го казвам  Wink ).

Нези, чудесни емоции, пу-пу-пу! Hug

# 47
  • София
Хоп,троп.И в радост и тъга всички ще сме тра.... Hug
С най-добри намерения.
Липсва ми Милето,с нейните творения.
Да чета и да се смея,а понякога да пея.

Въртя тука едни алъш вериш сделки,ама ще се хваля само на ...добри приятели.
Утре ще видим дали ще има добри новини.

Гиг, да разкажеш как си е изкарал човека.Моят сега е в някаква хижа и каза,че снимали филм там.И се стреляли.

Питам :Някой нещо да ми е пращал?Не помня,ама дали някой не иска да ме оподари трети път.Имам известие.

# 48
  • София
Лично на мен откровено казано 24 май ми отключва спомен за соц манифестациите, за подготовките с маршируване, които правехме в училище, и точно тези неща не ми навяват онова, което би трябвало да ми навяват...  Peace  Сам по себе си празникът е хубав....

Ха'Псолютно  Laughing Маршируване поне месец преди манифестацията пред Мавзолея  ooooh! Плюс това още часове пеене в училищния хор на "Върви народе възродени..." Не че имам лоши спомени, де..
Празник като празник, просто ми се струва, че доста се истерясва покрай него .... на всякакви нива.
Лично мнение  Mr. Green

# 49
Чакай че едно обучение ме изненада бях забравила за него и на бегом хукнах.. че и ходих с шефа и нямаше как там да пиша и чета,скука... Връщам се да ви чета,отвързвайте коланите,временно се преустановява труса,до следващия път... Simple Smile

# 50
  • на североизток от Рая
Брей, заваля, че и гърми. А аз трябва да изляза, че да си прибера детето. Не ми се върви. Обичам да вървя в дъжда, но не и като гърми и трещи.

Мариетко, докъде я докара. Разби ли яйцата за блатовете. Обаче си казах нещо - имам памет.  Naughty

Слив, не съм аз изпращачката. Ама ти не забравяй да кажеш коя е.  Wink

Зори, кога ще си тук? Да се срещнем някъде на суджук, аз нямам нищо против. И бира му ходи, и вино. И море, и чайки.  Whistling

Бия си камшика, грабвам двата чадъра и отлитам. И пак ще дойда.  Hug

# 51
Изчетох ви...
Нелко, само свирни и ти пращам Българчето от Аляска!
Не съм го виждала детето, само го чух че съм на работа,но довечера ще го намачкам подобаващо, докато все още ми дава и ще го разпитам.
Сливче, забавлява се Марто поне,довечера ние сме наред да слагаме коланите... Simple Smile

# 52
  • ГОре на черешата...
Нели, при нас се изваля един порой и сега сме в антракта  Laughing
Пека първия блат, чакат ме още два + крема...ама то сладка работа е това Peace.

Калоян още го няма - що за малоумие - сутринта на НВО, следобед продължават с училище, и така - 3 дни подред. Ми то на мен ми писна, какво остава за децата ooooh!...

# 53
  • Кърджали
Пак наминавам. Личи си колко съм се дигнала от леглото днес.
Взех си Кати от градината поне. Учителката не може да ми я нахвали. Имали някакво "оценяване" днес. (Откога ги почнали). Кати се била справила  най - добре сред възрастовата си група в целия град. Учителката е горда с нея, аз три пъти повече.
Сега ще се погушкаме малко. После ако имам сили, ще си прочета.

# 54
  • в огледалото на живота
Влизам само да благодаря за темата на Алекс  за да не ви изгубя дирите после    bouquet

Сдухано ми е нещо..не ми се и пише и по-добре,че да не развалям настроението в темата.

Навън едни черни облаци,тежки и мрачни,като моите мисли и чувства.... Confused

# 55
  • София
Дев, недей,мила!Под облаците винаги слънце грее.Ей сега ще ги разкарам  #2gunfire

# 56
  • Benelux / Varna
Девче , ела да те гушна  Hug Hug Hug

И за още едно девойче прегръдки имам : Десиии  Hug Hug Hug

Изчистих и другата къща , пфуу, не е работа това  ooooh!
Намазах си косата с едно масло - с жожоба и макадамия, реших да си я поглезя малко, че и аз искам красива коса като на Поли  Hug
Ааа и кафе пия,,,

Да се включа и аз в поздравленията за душичката на Алекс!

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 16:53 от zornitsa

# 57
Браво на Кати!
Дев,гуш,права е Слив, под облаците винаги има слънце,усмихни се!
Изчезвам да гушкам моето слънце!

# 58
  • София
Дев, гуш и от мен!!! Ето, Слив е извадила противо-облачното оръжие, грабвам и аз сега една гаубица  Simple Smile
Дано по-скоро отмине този период!  Praynig

Алекс, така е, отрано ги вкарват в матрицата и това е - оценяване, критерии, чудеса и така ....  
Не дай си боже, ако не отговаряш на критерия! Тогава какво? Не знам ...   Rolling Eyes
Иначе, браво на Кати  Grinning

Тия от Сиела нещо се моткат и не обявяват победителя /нашия човек  Mr. Green /   #2gunfire

# 59
  • Кърджали
Дев, и облаците и лошите мисли да се махат бързо

Общи условия

Активация на акаунт