Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 080
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • на североизток от Рая
Девче, силно те гушвам!  Hug Много ти идва вече, вдигни глава, напук на проблемите, ти си знаеш какво ти е, но не мога да не ти кажа няколко думи.  Hug Hug Hug

Алекс, гордееш  се с право. Прекрасно дете си имаш!  Hug

При нас вече не вали. Излязох с чадър ,но само го поопръска и спря. Като се прибирахме, се скапах от жегата. едни изпарения, едно чудо.  ooooh! Сега е свежо, пеят птички, долу се чува топката как силно се удря в една стена. Ама шоу да има, нека ритат.

# 61
  • София
Прегръдки и от мен, Девичка! Hug Дано да е нещо временно това настроение при теб и просто ей така да си отмине.  Praynig

Нели, при нас не вали. Облачно е и свежо, тъй като снощи валя.

# 62
  • ГОре на черешата...
ДевHug Hug Hug!

Алекс, браво на Кати  bouquet!

При нас спря. Засега Crossing Arms. Друга чернилка се е задала.

# 63
Мариш, хванах ти идеята, но той теста не е такъв с възможни отговори   Thinking Не знам дали може да се направи на СПСС тоя тест..  Grinning трябва да ви го пратя, да го видите какво имам предвид.

Гигова, ах, какво щастие, а  Heart Eyes Hug

И не ме познава, а се затича и ме прегърна. Heart Eyes И си викам "К`во ми дреме какво пише на фишовете!"
Нели, направо ме стопли с тия две изречения  Heart Eyes

Мариет, на това - https://www.facebook.com/events/1594117197498260/ не мислите ли да ходите в събота  Mr. Green  Flutter

Алекс, браво на твоята умна кукличка  Heart Eyes Как няма да се гордееш Simple Smile Hug

Дев, бързо усмивка! Не ти ходи така  Hug

При нас, морско, загърмя, заваля, спря и пак свежна  Crazy

# 64
  • ГОре на черешата...
Мери, сега виждам, не знам...

Скрит текст:
Бясна съм #Cussing out. Зарязвам всичко и изчезвам на концерта инак не отговарям за домашните - ще им оскубя перушината на всичките до един Twisted Evil!

# 65
  • София
Мери,
Скрит текст:
отворени са въпросите ли? Това за анорексията - кого си анкетирала?  newsm78 Експерти? Ако да, имаш два варианта за анализ - да обобщиш приличащите си дадени отговори в някакви групи, и за тези групи да направиш статистика. Другия вариант (ако отговорите са различни по смисъл - не правиш статистика, а съдържателен анализ. Това е малко рисковано, особено ако мненията на експертите са различни от теоретично приетото за добра практика
Дев  Hug Hug Hug
Гигич, много е хубава тази радост от срещата след дълга раздяла  Heart Eyes  Hug
Алекс, браво  Party
п.с. Ули, Южния парк ми е на три часа път с камили  Crazy  Confused

# 66
Здравейте любими мои  Hug

Позагубих се тези дни, но ми беше тъпо, че работата се закучи и от бюрото ми бавят договора. Тъжно ми е и че скоро ще се разделим с малките котета, едното ще го заведем в едно село при едно момиченце в неделя. Свикнах с тях и ми е мъчно, но няма как. Утре вече съм на работа, макар и без договор  ooooh!

Връщам се да чета какво сте писали тези дни и утре сутрин пак ще дойда с кафето  Hug

# 67
  • на североизток от Рая
 Аз май всяка вечер идвам късно да кажа лека нощ като няма никой тук.

Лофче, на късмет да е утрешния ден и по вода да ти върви! И договор ще имаш, не се тревожи.  Hug

Мернах някъде Кости, ама май в старата тема. И забравих да й пиша, че мисля за нея, дано да ти се отваря повече възможност да пишеш, мила!  Hug

Гигова, още ли се гушкате?  Heart Eyes Сигурно не си на себе си от удоволствие.  Hug

Точи, ти къде си? Какво си купи днес? Или си капо.  Mr. Green

Маришкин,  Hug, ей така!

Бъбълче, писах ти нещо в старата тема в скрит текст, ама сигурно не си видяла въпроса ми. То и никой не ми отговори, де. Но не е  проблем, аз си питах ей така, за съвет и напътствия. Peace

И за всички неспоменати  Hug Hug Hug и лека нощ!

# 68
Ааа Нели ей ме и в тази тема Hug  Благодаря ти, че ме мислиш, душица си ти Heart Eyes Hug
Ние сме добре, но пусто време за нищо не стига ooooh!

Дев една много силна  Hug защото и ти си силна и с всичко ще се справиш, вярвам го Peace

И адашчето май има нужда от топла прегръдка  hug и идвай вече усмихната.

Свеки  Hug  да напрегръщаш зетя и от мен Heart Eyes

Лека о т мен, че малкото ме дърпа към леглото Crazy

# 69
  • на североизток от Рая
 Аааа, Костиии, ама аз съм още тук. Онуй лека нощ не важи. Остани още малко, пиши как са децата, ти как си, половинката.. Hug

# 70
  • София
Ехо, и аз съм тук, ама за малко. Два дни се размазах от четене и пусто почнах на компа, та сега очите ме болят. Да ме пита човек що не си прехвърлих книгата на четеца  ooooh!!

# 71
Върнах се. София сама не ще да спи, пък на мен не ми се ляга все още, та и пуснах Рио Mr. Green Страхотна майка съм, няма що Crazy

Нел
Скрит текст:
добре сме. Ако си спомняш преди година споделих тук, че се опитваме да жунглираме с няколко дини под мишница. Е, все още няма спукана диня Mr. Green но и силици не ми останаха вече. Нищо де, за добро ще да е Praynig
Децата растат и ни радват, утре ще ходим да вадим паспорт на Марианна, понеже следващата събота сме на сватба в Петрич. Мой много близък братовчед се жени и не мога да пропусна. Израснахме заедно, заедно ходихме на училище, та много си го обичам и се вълнувам за него Heart Eyes
Вени сватбата е удобен случай да ходя да си прибера книгите Grinning

Общо взето това са новостите около нас.

Онова дето каза за заплатата, съгласна съм - огромна несправедливост, но поне имате любовта на учениците като частична компенсация Wink
Прегръдки на твоите съкровища Hug

Алекс браво на Кати, все така да те прави да се чувстваш горда и щастлива Hug

Сега наистина ще ви пожелая лека нощ, че и мозъкът ми запецна и не знам какви ги бръщолевя Crazy

newsm46

# 72
Нелко Hug Hug
Тук съм!
Пазарихме днес за ММ някакви неща за пътя, а и аз си купих  мазила за плажа. И едни много хубави чехлички намазах  Flutter ММ случайно ги видя намалени и ... едва ме нави  Crazy Пристигна ми и новата книга на Кинг. Днес не съм капо  Mr. Green
А до сега бях с принцеса Heart Eyes Поръча на свако си "пинк рокла и чурапи"  Mr. Green А иначе е доволно намачкана, тя пък отвръща на йейя си с "гушам"  Heart Eyes Ей тъй. Влюбена съм, Бъб, като теб  Hug Hug Hug
Дев, изпращам ти прегръдки  Hug Hug Hug
Деси, и за теб има  Hug Hug Hug
Кости, Heart Eyes
Гигич, а ти намачка ли си сърцето Heart Eyes
Слив, нещо друса тук  Mr. Green
Алекс, браво на Кати  bouquet Hug
На Лофчето - успех, на Мери - наслука, още малко остана Hug Hug
Тук гърмя, святка, валя дъжд и замина. Сега обаче пак святка на хоризонта.
"Йейо, трашно е там горе." "Не е страшно, лельо. Само светкавици. Ела да те гушна..." - ей така си печеля малки прегръдки - пазя от светкавици Flutter  Heart Eyes Heart Eyes
Отивам да спя, че утре пак задачки.
Лека Hug Hug Hug

# 73
  • София
Кости  Hug Върви ли магазинското поприще?  Hug
Точииии  Hug Пазенето от светкавици е изключително отговорна и важна дейност, не я омаловажавай   Crossing Arms  Grinning Hug
Слив, нямам колан, по-леко там  #Silly
Нел  Hug
Лофче, пожелавам на трудното начало - успешно продължение и натам все да ти е по вода!  Hug
Бягам да спя (малко ше поработя, да ги отръскам тия гадини, дето са ме налазили...  ooooh! )

# 74
  • ГОре на черешата...
Знам, че е късно за ядене, но аз не спя...посрещам един особен и много силен за мен ден...ден, който чаках точно 5 години...има торта и думи...има вяра и надежда...вземете си, има достатъчно за всички...

Общи условия

Активация на акаунт