Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 143
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Така и моят работен ден привърши.Емоции колкото искаш,но няма да ви занимавам.Пих една бира и ми се завъртя главата.Сега ще слагам за ядене,каквото има пък утре съм до обяд на работа и ще му мисля.
Нел,затворената група си е затворена,никой освен поканените не виждат,какво пишеш. Hug

# 526
Абе, хора, нимой така за Него...
Скрит текст:
Аз работя за Блажев бе, дИвойки! (няма шега)
Ама сте се разписали... олеле.
 Rolling Eyes
Аз съм се обачкала последните дни, ужост и безумие, ама още няколко дена и ще ида на курорт (ъъъ, образно казано) и оттам ще бачкам в по-умерено темпо, ама пък ще пътувам нагоре-надолу по чужбинското пак...
Нези, не съм те забравила, утре няма да мога сигурно, но другиден ще потегли към теб част 2 на подаръка Hug , много се надявам да ти хареса туй, което като го зърнах в Молдова, и само Сладкарничко-потребителки ми се привидяха   bouquet
И всички ви гушкам и черпя с кафе и черешов сладкиш  Wink

# 527
  • София
Камиче, дано успееш и да се накурортиш, пък работата да е по-малко  Grinning.
Скрит текст:
Симпатяга е момчето и дано носи на майтап, че вЕрно много го споменаваме.

# 528
  • Belgium
Абе, хора, нимой така за Него...
Скрит текст:
Аз работя за Блажев бе, дИвойки! (няма шега)

Спокойно, Камиче, ние не ти се сърдим  Joy

Венка, носи, не бери грижа. Ми споменаваме го зарад Миж. Аз вече като го видя за нея само се сещам  Mr. Green

# 529
  • София
Нищо лошо не сме казали за Него, само Вени Му се обиди малко, че не я питал дали си има гадже  Mr. Green
Хайде, спираме с Него. Затворена тема е Той  smile3505
Той ще е Блогърът, Когото Не Споменаваме  Whistling

# 530
  • Belgium
Камиче, все се каня да те питам - какво стана с нещокатопремиерата?  Laughing

# 531
  • София
А аз искам да питам някой чете ли нещо от Долорес Редондо? Миж, скивА ли, че Колибри пускат някакъв нов швед?

# 532
  • София
На Редондо имам от Коледната игра /от Мариетка  Heart Eyes/ първата й книга. Още не съм стигнала до нея, мога да ти я дам за прочит на следващата среща  Simple Smile
Не съм гледала нови книги... Нещо и с тези, които имам не смогвам  Sad

# 533
  • София
О, супер! Дано до следващата среща да съм напреднала с чуждите книги, които съм заела, но със сигурност ще се възползвам от предложението ти! Мерси  Hug.

# 534
  • Belgium
Срам не срам, дори не съм я чувала тази Редондо. Какво пише? Нещо мрачно предполагам щом е дарена на Миж  Whistling

Аз искам да се похваля - остана ми една-единствена непрочетена книга на другарче  bowuu
След като днес засилих цяло кашноче към Гани  Laughing

# 535
  • София
Трилъри, Лу, трилъри. Ама били добри. То не, че някой издател е написал, че авторите му пишат смотани трилъри  hahaha.

# 536
  • Belgium
Дам, представям си рекламното изречение: "Не е много добър, но ние все пак го издаваме от жалост завалийката"  Joy

# 537
  • София
Да, нещо такова hahaha!
Аз понякога ходя да чета и други книжни блогове, освен Неговия. Та в един от тях прочетох, че първата книга била готина, ама втората още повече!

# 538
Доживях да се разпиша отново днес.  
Днес не само ме е налазило,ами и ....! ooooh!
И организация на утрешния РД на щерката в последния момент на всичкото отгоре.
Лу,ще го празнува в Шоколад на Раковска-в крайна сметка се спряхме на това заведение.  Wink
Ох,момичета още се изпотявам като се сетя за бичето(то беше младо биче) .ММ ми разказа,че след погалването е получил облизване с език по крака. Аз на негово място вече да съм получила инфаркт!  Shocked Миж,как вързан,какво говориш -съвсем свободен си пасеше в селото и  близо до път,където се разхождат хора. Това все пак е България!   Mr. Green
Камиче,моля те ,не се притеснявай! Дори не е необходима 2-ра част. Ти достатъчно ме зарадва с подаръка си!  Hug
Сливче,много неприятна ситуация!  Confused
За концерти като става дума-вече броя дните до концерта на Тото.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 22:53 от nezito

# 539
Лу, Long Live Rock And Roll  superuu Аз съм една дърта рокаджийка и съвременник на динозаврите и затова си падам по хард рока, харесвам прогресив и арт рок. Обаче се изкефих и на концерта на AC/DC.
Елинка, намери начин да отидеш на концерт на стадион. Наистина преживяването е невероятно.

Влязох за друго, но се отплеснах. Вени, исках да попитам за книгите. Разбрах, че ще дойдат утре. Записала съм си час за подстригване за утре след работа. Да се обаждам ли да го отменям? newsm78 . Има ли вече идея кога и как  ще си ги получаваме?

Както всеки месец по това време, съм много налазена и четох отгоре-отгоре. Сега се връщам да изчета всичко от начало.

Днес най-после капарирах една почивка на Халкидики за началото на м. септември в Никити. Колко е далече септември Sad Дано поне да е хубаво там.

Общи условия

Активация на акаунт