Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 080
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Олеле как ми се доядоха макарони със сирене,не е истина,ще ви се незнае...

Мижи,Чоки му казвам, щот го свързвам с нещо извънземно и откачено,а не поради други щения Wink молА ти се, да си имаме уважението Simple Smile, никак не е мой тип..
Кали,да да пооправиш за булката,измии прозорците, изпери, че то после нИ шЪ моиш Simple Smile и им приготви отделна стая Mr. Green
Ай кака ви изчезва да се стяга за тържеството.
Нел Hug

# 676
Кали, честита ти снаха  Laughing Моето 5 годишно, на круиза ми заяви че е almost married. След насочващи въпроси от моя страна се разбра, че кандидат снахата дори не е уведомена. Но пък развил теорията (на баща си), че като станел на 20 щял да срещне хубаво момиче , да се оженят и да имат деца. Светнах го че първо трябва да се научи да си пише домашните и след това да мисли за женене...
Нези, опитай се да не мислиш за такива неща....болката няма как да изчезне ,а и за в бъдеще оставя горчив привкус. Като в приказката за лошата дума.

# 677
# 678
  • Пловдив
Ули, стискам палчета  Hug

Нези  Hug

Минавам набързо, отивам да пийна една бира в селската кръчма, по-късно пак ще ви погледна  Wink

# 679
  • София
Ааа, не! Никаква отделна стая, никакви такИвИ! Сдобила си се със снаха - честито! Връчвай й гюдерията и да почва прозорците. Ти свекърва ли си станала или лукова глада  Joy!
 Hug

# 680
Ааа, не! Никаква отделна стая, никакви такИвИ! Сдобила си се със снаха - честито! Връчвай й гюдерията и да почва прозорците. Ти свекърва ли си станала или лукова глада  Joy!
 Hug
Ти си приготвила всичко и само потриваш доволно ръце в очакване нали  hahaha

# 681
Навивайте  вие, после сте четем за нея в темата за свекървите.

# 682
Разписвам се и аз, но няма да е обичайният ми дълъг пост(който понякога дразни, както се оказва), а съвсем накратичко ще прегърна всички, които имат нужда  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Понякога животът ни предоставя ситуации, само защото иска да ни изпита дали всъщност сме толкова силни, колкото си представяме. И всяка победа е мъничка победа над нас самите - станали сме по-добри, по-издръжливи и по-усъвършенствани. Така че посрещайте трудностите с усмивка и увереност!!!  Peace Hug Hug Hug

Аз съм добре, всичко е наред - работя, гледам да чета повече(книги), уроците ми изостават страшно много, но и с тях ще се справя. Все някак  Peace

Утре ще ходя на една прекрасна инициатива, която миналата година пропуснах - "Чети с мен", в градинката на Народния театър. Ако някой ще идва и иска да се видим, да ми пише на другото място!  Peace
Смятам, че е много хубаво измислено, дори и с миналогодишната изцепка на организаторите за селфито с книга. Просто тогава бях в Русе(жалко, че не се познавахме тогава, ДевHug) и не можах да стигна до там. Но сега ще ида и съм супер развълнувана, мисля че ще е прекрасен ден  Crazy

Кали, честита ти снаха, ама да ти кажа честно - аз Тони не мога да го дам лесно, не знам ти как се примиряваш?  newsm78 Crossing Arms Thinking

Нези, Ули, прегръщам ви вас по-специално!  Hug Hug

Оставям ви, за да ходя да спя най-накрая, че утре се очертава дълъг ден  Party
Лека нощ!  Hug

# 683
  • Пловдив

"Всяка бръчка по нашите лица е една история, изживяна със смелост, гордост, усмивка, плач, любов. Те са като думите на отворена книга, която се прелиства от времето пред очите на света." - Алда Мерини

Пожелавам на всички чудесен съботен ден  Hug
Аз разкрасявам ноктите, ще пия едно бързо кафе и ще съм на ръка разстояние от софиянки  Crossing Arms ще ходим на баскетболен мач от 3 и 15ч., но ще бъдем там по-рано...

# 684
Добрютруууу!

Е, Деси, как така на една ръка разстояние, искаш да кажеш, че ще идеш на баскетболен мач, вместо да дойдеш да четем заедно в парка? Simple Smile

# 685
  • Пловдив
Ули, май така ще стане...мисля, че мача ще се играе в Универсиада, евентуално ако пристигнем живи и здрави към 13 и нещо, ще мога до 15ч. да пия кафе с някого, но в онзи район /макар, че мога и с такси да се придвижа до някъде/, поради причината, че до последно не бяхме сигурни не ангажирах никой със себе си  Peace

# 686
  • София
Добро утро!Докато пиша поста си,Деската е сервирала кафе.
Дес,благодаря!

Не съм се разписвала подобаващо май няколко дена.Но вече съм на линия и ще бъда подробна.Свърши моята работна сага.Цялата седмица беше доста натоварена,реализирахме и последния проект,който бяхме спечелили.На фона на всичките неразбории в работата,се случват и хубави неща.

Нези, прегръщам те  HugСъвет не мога да дам,защото съм злопаметна и ми трябва доста време,за да прощавам.Правя го,но ми трябва време,за да преосмисля нещата и да разбера,къде е грешката.Простила съм много обиди в живота си,някои помня,други не.Вярвам обаче,че всеки носи благородството в душата си и рано или късно прощава.

Ули, помисли,какво имаш.То е водещата сила.

Кали, сигурна съм,че разговорите,които водиш са единствено,за да постигнеш успех във всяко ниво.Знам,че подхождаш зряло и трезво във всяка ситуация и не се съмнявам,че ще ти се получат нещата  Hug
Много се радвам за детето,за неговите емоции на лагера.Той е толкова впечатлителен и сладък,че няма как да не го напрегръщам.Да ви е честита новата снаха   bouquet

# 687
ДУ милички Hug

Снощи беше много хубаво тържество, дадоха бележниците -доволни сме. И по тоз повод излязохме да се почерпим с детето и още едно семейство и тяхната ученичка.

Отивам да измисля какво да сготвя, ох вече се изчерпах Rolling Eyes newsm78

Хубав уикенд ви пожелавам!

# 688
  • София
Ехоооо.... Добро съботно утро  Hug
Чудесно слънчице грее, макар че и подухва  Grinning Ние сме на вилата и е прекрасно  Heart Eyes
Няма да мога да отида на Чети с мен, но мислено ще съм с вас, които ще отидете  Hug

Бъбли, винаги са ми били приятни твоите постове  Hug
Не знам да има някой да се дразни  Rolling Eyes

Нези, забрави каквото и да е и прости  Hug
Кой беше казал, че тайната на щастливия живот е в късата памет  Wink

Гиговче, аз днес ще сложа едно пиле с картофи и бира, да се готви само  Joy
Банално е, но вкусно  Laughing

Хубав ден на всички   bouquet

# 689
  • на североизток от Рая
 Стана Добър ден, но като пожелах да вляза за Добро утро, мамата не ме прие.  Close

Сливче, хубави думи към Нези си написала. И аз съм като теб - помня и добро, и лошо. Колкото и да ми се иска да изтривам от съзнанието си лошото, не мога. Характер. Затова по-добре никой да не ми причинява зло, защото го помня дълго и не прощавам. Просто ми намалява отрицателната нагласа, но прошка няма. Това опитвам да променя в себе си, но дали?

Гигич, хубава вечер сте имали и вие, Вики е имал приятелка.  Whistling За сватба не пишеш, обаче.  Laughing

Бъбълче, кого дразнят дългите ти постове? Нещо не съм в час май.  newsm78

Деси, звучиш по-добре. Дано се чувстваш така, много силно го желая!  Hug

Аз готвих, да ви подскажа само идея - леща. И ще правя следобед зеле на фурна. А отделно ще пържа дроб.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт