Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 059
  • 755
  •   2
Отговори
# 720
ДУ
Маришче, и аз имам нужда от голямо кафе. Не мога да си отворя очите Tired
Камиче, чувам жабите и птичките. А теб обичам да те чета Hug
Пожелавам ви хубав ден за сега, но ще ви следя. Flutter

# 721
Аз пак останах самичка, изпратихме се с ММ накрая, и пак добре че смениха плана и той постоя с нас още 5 дена. Започнах и багаж да събирам. Взимам Сичкото кафе   bouquet
Мда, по темата, злопаметна съм спрямо определени хора, не към всички.

# 722
  • ГОре на черешата...
Значи голяма съм уфсЪ - забравила съм да си изключа алармата и кукнах в 7 ooooh!...а снощи заспах в 1, едва гледам сега...придърпвам си кафенцето и ще се мъча да отлепя очи.

# 723
  • София
Събудих се в 6.13ч.
Да ме питаш защо  ooooh!
Камиче, обичам да те чета.Винаги умееш с малко думи,много да кажеш.Голямата прегръдка е от мен и ще си представя,че съм на твоята масичка,сърбам твоето кафе,гледам кучовците и мълча говорейки с теб!
Мимка  Hug Hug.

Аз не съм футболен запалянко,но харесвам финали.Винаги,когато се играе някакъв финал се вълнувам и ако не съм го гледала,първата ми работа сутринта е да видя резултата.
Иначе как ще ми мине денят не знам.Имаме доста предложения и сега умуваме точно какво да правим.
Мариш, благодаря за каЙвето Hug Hug

# 724
  • София
И аз с кафето - ударна доза  Tired
Моите спят още и на спокойствие ви прочетох.
Аз не съм злопаметна в смисъл, че не помня конкретните случки, които са ме наранили. Но си вадя изводите от тях и стигна ли до "едно на ум с този човек" връщане назад няма. Умея да прощавам, но не забравям. Съвсем наскоро ви бях споделила една мисъл, която много харесвам:
"Чавек забравя думите, които си казал; забравя повода, по който си ги казал; забравя и това, което си направил. Но никога не забравя начина, по който си го накарал да се чувства."
Точно така съм и аз - всичко забравям, но чувство на болка или обида - никога, дори и да съм простила.

Нека някой, който има желание, да пусне новата тема, че няма да имам възможност.

# 725
ДУ Hug
Кали, много добре казано и аз съм така.
Старая се да простя, но много трудно забравям, тази злопаментност се мъча да изкореня от себе си.
И Миж много добре го е казала вчера, трябва да прощаваме, за да се освободим и да се почустваме по-добре.
Много се разфилософствах наранена Rolling Eyes ooooh!
Дев, всичко наред ли е? Hug
Отивам да си изпия второто кафе и ще действам по задачки.
Хубав ден и прегръдки на всички!

# 726
ДУ  Hug

Ох, и аз съм злопаметна, но помня точно това, което Кали е споделила като мисъл... стигам до "едно наум" за определения човек, помня как ме е накарал да се чувствам. Понякога помня и точната случка, защото ми е дошло като гръм от ясно небе..

Вчера цял ден бях на язовира, никво писане.. ама в това хубаво време как да се бях прибрала  Naughty заемам се сега и обмислям да попиша доста, а дали ще привърша, не знам.. стискайте палци  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 727
Стискаме, Мери, нали знаеш, че дебна  Joy Joy Joy
Ама за вчера не мога да кажа нищо, добре си направила Simple Smile

Приготвих пилето, Миж, реших, че в крок пота ще е, не ми се занимава повече от нужното Simple Smile Вчера не успях да го сготвя.

Пословична станах с моите колчета за домати, ама най-сетне сложих  Embarassed дано да не е късно.
А петуниите ми как добре вървят, Гиговче, от вашия пазар ги взех Simple Smile сигурно затова. Дано не ги урочасам.  Mr. Green

# 728
Добро утро!  Hug
Сега ставам и си взимам от кафето.
Вчера поляхме добре раждането на бебе на едни приятели .  Simple Smile
Благодаря на всички,че споделихте своето виждане по въпроса ,който ме измъчва!
Помогнахте ми много!   Hug
Знам,че прошката е избавление. Глупост ли е да простиш на един и същи човек няколко пъти ,обаче? Постигаш ли мир? Ако е повече от веднъж, колко пъти трябва да станат, за да спреш? Защо човек си мисли, че разбира някого до толкова, че да му прощава и прощава … Незнам.  Някои от нас прощават просто така. Някои прощават, но трудно. А някои просто не могат. Аз ще се опитам да го направя пак. Заради себе си!
Хубав ден на всички!
 Heart Eyes

# 729
Нези  Hug
А отсрещната страна знае ли, че така те е наранила?  Sad колкото и да е странно, хората понякога не се усещат, но теб те заболява, сякаш са те ударили точно в сърцето в този миг и го помниш... винаги. И на мен същия човек веднъж ми каза нещо, от което много ме заболя, но пък добре, че ми го каза.... не й се сърдя, осмислих си го после. Права е/беше. Надявам се с всеки изминал ден да е "беше" Simple Smile

# 730
  • София
ДУ  Hug

Леле, какви сте ми ранобудни  Laughing а аз чак сега ставам и си пия кафето... Mr. Green

Дев, наистина, наред ли е всичко?  Rolling Eyes

Нези, разбирам, че не е единичен случай станалото... Поговори с човека, за да се разтовари това напрежение между вас.
То наистина не си е работа все да преглъщаш огорчения и обиди.

Камиче, хареса ми написаното от теб. Знам какво имаш пред вид, и аз съм се чувстала по подобен начин  Hug

Ули, не знам какъв е този крок пот? Запича ли отгоре? Аз го пека във фурна.

Иначе започнах "Кутия за птици"... Какво да ви кажа? Rolling Eyes Опасявам се да не се окаже корицата единственото хубаво нещо в тази книга...  Tired На 15 % съм, едни прости изречения, един беден откъм изразни средства език... Мъкааа  ooooh! А и сюжетът нещо куца... Недомислен ми стои, един такъв никакъв. Дано по-натам се оправят нещата, че се очертава поредният Шум за нищо на Дежа бук..
Вени, видях че и ти я четеш. Как я намираш?

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 10:57 от Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Миж Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 731
Миж, крок потът е уредът за бавно готвене. Не запича, ще запека после във фурната, ама ето сега го оставих да готви и ние сме на разходка.

Нези, май не е за пръв път това. Аз бих ограничила контактите до минимум, защото предполагам, че съвсем ще е невъзможно. А прошката е веднъж, два пъти, ама всеки път не.

# 732
  • Пловдив
Привет,  момичета. Така ми се пие кафе, сутринта пих от моето гадно и никак не ми подейства. Снощи легнах късно, към 2ч. ,че имаше събор и си отпуснах невроните с джин с тоник. Сега отново пътуваме към София,  стигнахме на финал от 17ч. е мача,  оказа се, че е в зала Триадица, аз вчера не съм била разбрала. Днес и вода нямахме, че имаше авария и ходихме да се къпем в града,  дано до довечера да оправят проблема.

Камиче ми хареса какво е написала по темата, изобщо прочета на повече мнения по даден въпрос ми допада, благодаря за създалия се диалог.

Чета една смотана книга, което ми беше в списъка от предната игра, добре, че Мери не ми я купи...а така заинтригуващо описание има...добре, че е тънка поне.
Хубав ден от мен и прегръдки.
Дев за теб двойно повече прегръдки.

# 733
  • София
Хареса ми, въпреки че по едно време и аз се издразних на стила и начина на писане на пустите изречения. Като цяло ми допадна историята и току що отнесе 4 звездички в ГР, но по-скоро са 3,5  Grinning.

# 734
Хареса ми, въпреки че по едно време и аз се издразних на стила и начина на писане на пустите изречения. Като цяло ми допадна историята и току що отнесе 4 звездички в ГР, но по-скоро са 3,5  Grinning.
Ааа, Вени, 4 звездички означава, че мнооого ти е харесала  Mr. Green подвеждаш потребителите  hahaha Починахте ли си? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт