Сладкарничка за книги - тема 44

• 22 157
  • 755
  •   1
Отговори
# 255

Пак ще мина, че съм скапана - а събота и недеря били почивни дни.  Tired Tired Tired
  bouquet  bouquet  bouquet

Това някой мъж ще да го е казал...

# 256
  • София
Аз да питам дали някой е пил Ксизал противоалергично?

# 257
  • София
Аз да питам дали някой е пил Ксизал противоалергично?
Мисля, че само това не съм пила  Grinning. От дете имам проблеми на алергична основа. С годините нещата се промениха, но не отшумяха съвсем. За теб ли питаш или за детето, Сливче?

# 258
  • на североизток от Рая
 Ето ме и мен, идвам за добър вечер.  Hug

Ходихме на гости на майка ми, вечеряхме, постоях навън, толкова беше хубаво. Сега пък се отбихме в Кауфланд, че ми трябваше пръст да засадя цветя утре, то като пустош в магазина, дей тоз народ, не знам.

Благодаря, че споделяте вижданията си, кой както го разбира и в никакъв случай не се страхувайте да пишете кой както го чувства. На никого, на абсолютно никого не бих се разсърдила за споделено мнение. Та ние сме толкова различни. Но Скарамуш улови нещо точно, почувствах се, че съм до теб, Скарамуши и ми го казваш, гледайки ме в очите. Уникална си! Ти трябва да работиш с хора, защото можеш и си полезна.

Миж,  Hug, толкова ми хареса написаното от теб, че цъкнах на бутончето долу, а преди мен и някой друг го беше направил.  Hug

Лу, не мога да си те представя като "перде". Мисля, че си много сантиментална, но явно се лъжа, не съм имала по-близък контакт с теб, това сигурно е причина да не мога да те усетя както трябва. Не си представям, че не плачеш лесно, ранима ми се струваш.

Бъбъл, няма да избягам от вас, ти що така си помисли. Просто в дните, в които бях неподходящ събеседник стоях настрани и ближех рани. Ето ме пак тук, прекратявам разсъжденията по `моята` тема.  
Мислех някоя снимка да покажа, но няма, отказах се.  Wink

Сливче, знам!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И в нас мъжете гледат Левски. Мъжът ми настръхва като играят те  и не бива да припарва никой пред него, аз пък нямам никакво желание да минавам край телевизори  и си ми е спокойно да стоя настрани. А Тони е левскар и той, вече полудява покрай футбола. В понеделник ще тръгва на тренировки, за деня на детето това ще е единия му подарък. Обещах му като завърши и като свърши дърворезбата, да ходи да тренира. Дойде това време.  Simple Smile Че и на плуване май ще ходи пак.  Thinking

Гигова, нали напрегръща вече Кифчето?  Hug Heart Eyes Две красавици!  Wink

Ако някой иска домашни ароматни ягоди, да идва. Има мноооого.  Crazy

Точи, идвай да хапнем, не си далеч.  Hug Heart Eyes

Виви, душицо!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Слив, Тони е пил Ксизал. Защо питаш?

# 259
  • София
Ох, Нели, изяж 3, не 363 ягоди за мен! Ако ти стане лошо, кажи на коремчето, че аз съм виновна  Laughing Hug.
Скрит текст:
Само ЦСКА  hahaha!

# 260
  • София
Аз затова от скука подрязах ноктите на Зайко.Само на предните лапи,че беше недоволен.Утре задните.
Вени, да,за Марто питам.Ериус не помага,алергодил капя в очите не помага.В момента са му червени като на Саске и го сърбят здравата.Мие ги постоянно с вода и му капя капки четири пъти по една.
Чудя се вече утре дали да не му взема Ксизал.Позната дава на детето и си ок.Със същия проблем е.
Нел, дай съвет.Сега те прочетох.Писала си преди мен  Hug

# 261
  • София
Ох, милия! Не знам какво да ти кажа, Сливче, освен че е хубаво и доктор да го види. Моя проблем с окото очният се кълнеше, че е на алергична основа и ми изписа Тобрадек, но не и противоалергичен препарат. Оправих се. Моя Марто пие Ериус, но при него е алергичен ринит + трета сливица + наследствена обремененост.

# 262
  • на североизток от Рая
Слив, аз мисля, че Тони е пил Ксизал, когато има изписан антибиотик. Всъщност, не съм ти полезна. Това, за което ти е нужен,  е различно, не мога да помогна. Confused

# 263
  • София
Ама всяка година ми го прави този номер.Горе-долу до юни се мъчи.Сега на зеленото каза,че не е имал проблем.Класната му пое ангажимент да му дава и да му слага капки.
Вече не знам какво да го правя.Лекарката каза,да си пие ериуса,той си го пие,ама в очите става като мече.
Затова се чудех за Ксизал. newsm78

# 264
  • София
Сливче, с моя Марто положението е абсолютно същото, само дето го удря не в очите, а в носа - хрема и кихавица.  От Ериус-а понякога се подобрява, но понякога не... Алергията е изключително упорито и проклето нещо  Crossing Arms.

# 265
  • Кърджали
Наминавам набързо да ви нагледам.
Слив, племеника на Краси пи по едно време Ксизал, но нито мога да ти кажа за какво нито имаше ли ефект. Не съм полезна....
Нели, Hug. И идвам да си хапна ягоди.
Днес изкарахме приятен ден. Сестра ми дойдоха с малкия. Децата си поиграха много хубаво. Сега трябва да поправя апартамента след лудата игра и ще си лягам.

# 266
  • София
Слив, пак съм аз! Забравих нещо много важно. Ериус, доколкото помни главата ми, действа с натрупване (дано не бъркам терминологията) и е важно да се започне с него малко по-рано, а не когато симптомите и алергените се появят. Предполагам, че при Марти (моя) това е причината понякога да не е толкова ефикасен. Предишните две години започнах да му го давам още през април. Но тая година го поизпуснах  Embarassed.

# 267
  • Benelux / Varna
Ето ме и мен, привет Simple Smile
Ох скапана съм от миткане, тая седмица се продава без ддс в Белгия и моя ме мъкна по магазини за техника да си харесаме нещо, ама нищо не си купихме, лудница беше. После се отбихме и в икея и вече тотално съм гроги. Прочетох ви, ама нямам сили да коментирам, а и от телефона ми е кофти, заела съм вече хоризонтално положение.
Накратко само:Стискам парчета на Точито!
Приятно изкарване на Гиговчето и Цвети! Гиговчето голяма красавица, барнала се е Simple Smile
На всички останали приятна съботна вечер и приятна почивка!

# 268
  • София
Идвам да драсна два реда преди заспиване.
Днес ми беше много натоварен ден, така както трябваше да е почивен  ooooh!
Че не ми стигаше всичко, а и до работата трябваше да отида  Crossing Arms
Чувствам се изцедена, а каква седмица ми се задава само, не ми се мисли  #Crazy
Да не се чудите ако залипсвам от темата.

Бъбълче, какъв пост само  Shocked , евала  omm  Hands Clap
В тези купешките читателски дневници има въпроси и напечатани редове, на които да напишеш:
Скрит текст:
Заглавие: ...........
Автор: ................
Какво знам за този автор: ...........
Какво друго съм чел от този писател: ...........
За какво се разказва в книгата: ...........
Какво ми харесва и какво не ми харесва в тази книга: ...........
Главните герои са: ...........
Любимият ми герой от книгата е: ...........
Какво ми харесва и не ми харесва в него: ...........
Най-интересният момент в книгата: ...........
Коя мисъл или израз ще запомня от книгата: ...........
Непознати думи и тяхното значение: ...........
Празно каренце, в което да се нарисува или залепи нещо, което е свързано с героите или сюжета на книгата
При нас тази работа я вършим в ГР  Laughing Mr. Green
За рисунка от Тони - нямаш никакви грижи  Hug И теб ще те овековечи като паметник  hahaha

Нелче, радвам се, че си дошла и си се разписала  Hug
И аз не се наемам да давам съвети в тази ситуация, тъй като подобни емоции ми се струват много лични и персонални. Никой не може да си определи как точно да се чувства в дадена ситуация.
Затова остава само споделянето като форма на разпускане от тъжните настроения и емоции.
Дарявам те със силна прегръдка - в повечето случаи това е най-доброто, което приятел може да направи.

Сливче, с риск да се повторя, но в подобна алергична, че и повтаряща се ситуация, бих потърсила лекар-хомеопат. Насреща съм ако ти трябват координати.
Apis Mellifica прави чудеса.

Гиговче и Киф, разкошни сте  Heart Eyes Hug

Вивиан ме разтрои трайно!!!
Маришко, ти ще додИш ли на едно обедно кафенце в някой хубав, слънчев ден с мен и двете Петета?  Hug Ще го измислим заедно  Hug
Crossing Arms

Доядоха ми се ягоди, догледаха ми се страшни филми и сериали, причете ми се трилър........ ама нъцки... спи ми се и натам се запътвам  smile3524
Лека нощ на всички!

# 269
Скарамуши, мисля че те мернах "в телевизора" тия дни  hahaha
Много вдъхновена изглеждаше, тъй че премисли внимателно дали искаш да се разделиш с тази трудна, но очевидно близка до сърцето ти, сфера.

Дават ме понякога, но тайно се надявам никой да не ме разпознава. Laughing
Благодаря, Лу!  Hug
И да знаеш, че умирам от любопитство коя книга превеждаш.

Нел, надявам се да имаме повод да се срещнем и да се запознаем!  Hug

Честито на всички ЦСКА-рки!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт