MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 954
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 645
На мен пък ми хареса презентацията на Елена. По-скоро тази на Симеон не ми допадна. Аврам се изложи първо с прекалено синьото ястие и после с приготвянето на агнешките котлети, при положение, че вече бяха критикувани за това, че не се нарязват преди готвене. Доволна съм от избора на финалисти.

# 646
И аз я чух как квичи.

# 647
Жълтурите този път ще познаят.
Ми след като изредиха всички за победители, навярно ще познаят, да  Laughing

# 648
Моите прогнози бяха за Стефан и Елена...,но и Симеон става..Не харесвам Аврам,но много ми стана мъчно:( Sad
Скрит текст:
Само на мен ли ми се стори,че докато гърмяха шампанското,чух възторженият смях на Елена?!

# 649
  • Варна
Даже се чуваше как пищи кокошката, докато Виктор я пръска с шампанско.  Tired
Точно това се канех да напиша. Пищящият смях на Елена се чуваше много ясно.

Аврам толкова си вярваше, че с ястието си е на финала. Жалко за момчето.

# 650
  • Велико Търново
Аврам много бързо се изнесе от студиото, може би заради емоциите, дори не се спря пред журито и мисля, че те го разбраха.

# 651
тъпата Елена си е платила финала

с какво ?  с тяло ли  newsm78

надали, тя и тяло почти няма Simple Smile))

# 652
  • Разпиляна във въображението
Скрит текст:
И на мен ми направи впечатление пищящата победителка.
Можеха да спестях някои кадри. Да покажат кръглите плотове, бившите участници и как готвят претендентите, но останалото...

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 23:09 от Miriel

# 653
Добре де - последно: Елена си е платила финала или бащата на Елена е заплашвал Нордел, която попречила на Елена да спечели финала? Обърках се от толкова конспирации  newsm78

За мен и двамата - и Симеон, и Елена - доказаха че могат да готвят. Имат въображение, познават продуктите, знаят много техники. Досега нито един от тях няма сериозни издънки, от самото начало се очертаха сред интересните играчи с потенциал за финал. така че - за мен - това е много логичен избор. Отделно - те са моите лични фаворити и се радвам, че стигнаха до тук.

# 654
Ах, свършва вече предаването!... Sad
Всички потеглят за морето - кво ще се гледа, кво ще коментираме?...

# 655
Клюкарските сайтове и жълтата преса посочи първо Елена като финалист.... с подкупена победа
После се споменаха и имената на други ,но името на Елена беше първо
Е този път са  казали истината
Пищеше от радост на финала.Съмнявам че този крясък ще е от радост заради Симеон

# 656
  • София
Аврам днес беше моралния победител.

А като се замисля почвам вече да тъгувам, че предаването свършва. Такава пустош са телевизионните програми през лятото.

# 657
Ах, свършва вече предаването!... Sad
Всички потеглят за морето - кво ще се гледа, кво ще коментираме?...

Черешките  Laughing

След отпадането на Стефан нямам фаворит, та който и да спечели ми е безразлично. И двамата готвят добре, като че ли една идея по-интересни неща прави Елена, а Симеон ми е по-симпатичен като човек.

# 658
Аврам въобще не го харесвах, но и аз се разчувствах при отпадането му. Май след отпадането на Стефан ми стана по-симпатичен от останалите. А и наистина показа страхотно въображение!

Елена много ме издразни пак! И това пискане и йескане 1000 пъти накрая... Радваш се, радваш се, ама съобрази се малко. Tired Отделно, че и двете и ястия не ги намирам за нещо кой знае какво - киш и скариди с ориз. Rolling Eyes

Симеон ми е скучен. Confused

# 659
  • София
Добре де - последно: Елена си е платила финала или бащата на Елена е заплашвал Нордел, която попречила на Елена да спечели финала? Обърках се от толкова конспирации  newsm78

За мен и двамата - и Симеон, и Елена - доказаха че могат да готвят. Имат въображение, познават продуктите, знаят много техники. Досега нито един от тях няма сериозни издънки, от самото начало се очертаха сред интересните играчи с потенциал за финал. така че - за мен - това е много логичен избор. Отделно - те са моите лични фаворити и се радвам, че стигнаха до тук.
Съгласна съм, но според мен конспирации няма. Категорично, няма как да стане. Елена няма да е победител и в това съм сигурна! Повече от убедена съм , че това е Симеон и много ще се радвам.
На Аврам му пожелавам успех, не беше моят състезател.

Общи условия

Активация на акаунт