MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 883
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 810
Вече знам кой е победителя....
Скрит текст:
Мъжа ми още преди месец каза , че знае, че Елена е победител, но не пожела да ми каже от къде знае! И аз почнах да търся знаци ( като един любител на теориите за конспирация  Wink ) Освен че според мен буквално и разчистиха пътя до победата, вчера като дадоха откъса от финалния епизод, Ангелов обяви победителя, разстръска шампанското и го насочи ( по пътя на логиката ) към победителя.... и се чуха женски писъци....  
Скрит текст:
Моя мъж пък ми каза преди седмица,  че победител е Симеон......не се шегувам. Не знам от къде го е научил newsm78, но е убеден  Laughing
С две думи във вторник ще разберем  Laughing

# 811
  • гр. Варна

bouquet За линка. Много говори Аврам  Grinning Явно наистина много се е притеснявал от камерите (Стефан го беше казал във същото предаване)

Скрит текст:
Скрит текст:
Моя мъж пък ми каза преди седмица,  че победител е Симеон......не се шегувам. Не знам от къде го е научил newsm78, но е убеден  Laughing
С две думи във вторник ще разберем  Laughing
Скрит текст:
И моя е на такова мнение и почти ме убеди вече  Laughing

# 812
  • София
Според мен пък победител ще бъде Нордел.  smile3533

# 813
Скрит текст:
Според мен пък е възможно, когато са обявили победителя и Ангелов пръска с шампанското, всички участници в предаването да са слезли от балкона и да са долу до победителя. Та може тези женски писъци да не са  на Елена.

# 814
  • гр. Варна
Според мен пък победител ще бъде Нордел.  smile3533

hahaha hahaha
Всички знаем, че победителя е Стефан  cook

# 815
  • Ямбол
....
Всички знаем, че победителят е Стефан 
Това е истината.

# 816
  • sofia
На мен ми е смешно, как се коментират неща, от които хал хабер си нямате. Туй стриди, скариди и пр.
А най-ми е любимо: "Чинията и не Изглеждаше вкусна!" hahaha
И аз не сьм експерт в засуканите продукти, затова разчитам на журито.

# 817
  • Ямбол
..."Чинията и не Изглеждаше вкусна!" hahaha
....
Интересно къде си го срещала това. Аз съм го пропуснала.

# 818
  • Варна
..."Чинията и не Изглеждаше вкусна!" hahaha
....
Интересно къде си го срещала това. Аз съм го пропуснала.

Aз го написах. Написах, че макар и красиви, чиниите на Елена ми изглеждат някак стерилни и не ми изглеждат вкусни. Чисто визуално не ме привличат да ги опитам.

# 819
Аз я разбирам Хексе идеално.
Същата съм. Ако не ми хареса (на мен) чинията на външен вид, няма да я ям.
Затова и така казвам - изглежда ми вкусно, не ми изглежда вкусно.
Досега няма чиния на Елена (или поне не се сещам), която да съм искала да опитам.

# 820
Скрит текст:
Според мен пък е възможно, когато са обявили победителя и Ангелов пръска с шампанското, всички участници в предаването да са слезли от балкона и да са долу до победителя. Та може тези женски писъци да не са  на Елена.
Скрит текст:
И аз смятам, че е или така, или както написах и преди, че просто Елена е до Симеон и няма ка и нея да не я опръска и затова пищи. Иначе и аз вече получих "сигурни" сведения, че Симеон побеждава и е бил предварително определен.

# 821
  • sofia
Изкуството е относително. На някой ще допадне фюжьн-чиния, на някой ше му се стори по-апетитна бабината яхнийка.

# 822
  • София
....................
Скрит текст:
И аз смятам, че е или така, или както написах и преди, че просто Елена е до Симеон и няма ка и нея да не я опръска и затова пищи. Иначе и аз вече получих "сигурни" сведения, че Симеон побеждава и е бил предварително определен.
В какво ги виждате тези конспирации не мога да разбера............как ги забелязвате, къде ги четете..хм??  Излиза, че цялото предаване  с което толкова се забавлявахме е било една огромна конспирация и изобщо защо се търсеше тази пуста конспирация ... newsm78

# 823
  • Варна
Изкуството е относително. На някой ще допадне фюжьн-чиния, на някой ше му се стори по-апетитна бабината яхнийка.

Не е това, Кришка.
Може би е нещо като предубеждение към неща, които изглеждат прекалено добре. Като пластмасовите плодове например.  Thinking

# 824
Чиниите на Елена ми харесват, но самата тя от това което виждам по телевизията не.
Гледам победителя единствено през призмата на взети 100 хил.лв. и реализацията им след това. Бих желала да победи честно,  без никакви конспирации Симеон в случая и да си направи италиански ресторант с парите. Не да ги профука за дрога, а за храна, в която да инвестира.
Италиански ресторанти в София бол и няма да успее да прогресира много, нито ще спечели много, но аз лично ще отида да опитам какво може да готви Мастър Шефс на България като паста, защото той само това може или поне го прави най- добре.
На Елена клиент не бих била в семейния хотел, но ако открие друго заведение с евентуалната печалба ще отида да опитам.

Общи условия

Активация на акаунт