MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 74 054
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
не разбрах - Боян какво беше пропуснал в гъбите?
Задушил ги с прясна мащерка,която нагарча.Това чух аз

# 481
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
не разбрах - Боян какво беше пропуснал в гъбите?

Не стана много ясно. Останах с впечатление, че вкусът на гъбите се губеше, а задачата беше "3 в 1". Отделно Михалчев каза, че мащерката нагарчала от пърженето.  Peace

# 482
Днес на Симеон му беше най-хубава чинията от 3 в 1

# 483
Аз съм ок, че си тръгна Боян, това беше и моята финална тройка след отпадането на Стефан.

И в тази връзка, за сравнение, всички на този тест за креативност поднесоха цяло месо, смятате ли, че някой трябваше да го обезкости или поднесе на кайма, за да е креативен, не нали.. И така трябва да бъде, така трябваше и да е с плескавиците, всички да поднесат плескавици и Стефан това и направи. Но стига съм дуднала вече, полза няма

Следващият отпаднал вероятно ще е Аврам, но бих искала да гледам на финал него и Симеон.

# 484
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абсолютно, той беше моят фаворит, много позитивно момче. Но тази седмица бяха останали най- добрите, който и да е победителя ще си заслужи победата. Макар, че според мен Симеон трябваше да си тръгне преди Боян и Стефан, но както много пъти съм казвала ние не опитваме храната, а и шефовете са професионалисти и могат да преценят много по- добре от нас които само преглъщаме пред екрана.

И аз затова го харесвах. Хареса ми и как си тръгна - отново усмихнат.
Иначе и аз смятах, че Аврам и Симеон ще си тръгнат преди Стефан и Боян, но те пък се засилиха точно накрая.

# 485
Днес на Симеон му беше най-хубава чинията от 3 в 1
Да.Ама Виктор яко се избъзика с него

# 486
  • София
Този път очаквано от мен отпадане. Макар че доста хора го харесват, аз бих отпратила Боян още преди един-два кръга.
Аврам взе да става атракцията на състезанието, все по-чалнато се държи; но пък ми е по-симпатичен и интересен така. Simple Smile
Не вярвам в теориите на конспирацията и като нищо може другия път Елена да си замине...

# 487
И аз харесвах Боян заради позитивизма му, това, че е винаги усмихнат, но ми дойде в повече самоувереността му. А и мисля, че тя е само поза, обвивка, а всъщност знанията и способностите му са далеч по-малко, видяхме го и в действие колко неща не му се получаваха и не е правил. Хапвала съм в Boom!, ще хапвам сигурно и в UVU, макар че Боян може би въобще няма да готви, а ще се занимава с бизнеса..

Но най-искрено му желая успех във всички начинания и да разказва някой ден на децата си за предаването, а не на кучето! Grinning Но предполагам утре в "Преди обед" ще разберем, може пък да имат и бебе, и куче бебе..

# 488
Цитат
Не вярвам в теориите на конспирацията и като нищо може другия път Елена да си замине...

И аз не вярвах , ама нещо май започнах да вярвам
Иначе би ми харесал финал-Аврам и Симеон

# 489
Изключително много лансират Елена. Следващия, който ще си тръгне е Аврамчо, след това Симеон и познайте кой ще спечели? Аврам го оставиха, за да има кой да изгонят утре иначе ако изгонят утре Симеон ще е очебиещо

# 490
  • София
Аврам в някои моменти ми прилича на Аладин от анимационния филм.

# 491
  • София
Аврам остава, а си тръгва Боян Rolling Eyes

Не виждам нищо чудно, защо да не остане Аврам  Thinking?

Браво на Боян, браво на всички стигнали дотук. Моят фаворит също продължава, да видим докъде.  Някакъв прилив на енергия и самочувствие го заля  Crazy

# 492
  • в морето до колене
Да взема да стискам палци за Симеон ли?  Thinking
Май е единственият симпатичен участник.
Продуцентите не са го омаскарили хич...

Пък аз в началото казах, че не може така да ни навират победителя в лицето.  ooooh!
Изненадана съм, признавам
Явно някои "универсални правила на монтажа" не са приложими, когато излъчването започне преди да са приключили снимките...
Хм, да - взимам си бележка.  Naughty

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 23:18 от мячик

# 493
  • Разпиляна във въображението
Харесвах Аврам при стартирането. После стана груб, обиждаше и като цяло си развалих мнението. Сега ме забавлява. Трябваше да е такъв от самото начало.

# 494
Аврам в някои моменти ми прилича на Аладин от анимационния филм.
хххаха точно Joy

Общи условия

Активация на акаунт