MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 934
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 690
Значи ако на финала не се работи върху тристепенно меню (включително и десерт) и отново ми се въртят разни морски дарове, месо от Патагония и специален вид мравки от Китай - да ме извиняват.
Добре казано! Peace На по-ранни етапи в състезанието им даваха по-интересни задачи, с по-сложни продукти, многокомпонентни ястия и т
н., а сега на края се лигавят с червени меса и скариди.И на мен ми се гледа силен финал с топ задача като тристепенно меню.
И моят победител е универсалният Стефан, но не... Sad

# 691
  • Варна
Наистина накрая ще спечели Елена както пишат.
Аврам повече заслужаваше да отиде на финал.

# 692
Поредното доказателство, че побутват Елена към финала. Айде, моля ти се- ще ми готви доматени кубчета с люспите. Дори аз ги беля, като готвя за семейството, а това е полуфинал на шоу за готвене. Какво гурме, какви пет лева? "презентация"- люспи от домат!

# 693
  • Ню Йорк
Жалко ще е ако Елена спечели, но нещата на там отиват. Поредното нагласено предаване.

# 694
Искамммм Симеон на финалааааа !!!!!!!!!

# 695
  • Варна
100% нагласена работа!
Все пак ще стискам палци за Симеон.

# 696
Искамммм Симеон на финалааааа !!!!!!!!!
той вече е там  Laughing

# 697
  • Варна/Лондон
Доказателства, че е нагласена работа има ли? Или пак по нашенски- нашия избранец не лапна парите и работата нагласена.

# 698
http://www.slava.bg/news/73352.html

Последно кой печели ? Ако вярваме на медиите и жълтите издания може да се намери сигурно статия и че Диляна е спечелила. Хора, вярвайте си на очите, не на интернет.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 02:10 от dido1302

# 699
Жалко за предаването, единствения любител готвач отпадна, останаха полупрофесионалисти. И да не се сърдят шефовете и продуцентите за съмненията за "нагласеност'. Дългия престой на Нордел във формата, отпадането на Стефан, Елена вечно нещо забравила и все оцелява....
Харесвам момчето със синия перчем , толкова искрен, емоционален, креативен , така увлечен в хобито си. Разчуства ме нелеката му съдба и си давам сметка,колко силна воля и амбиция трябва да имаш за да се измъкнеш и да вървиш напред. За абсолютен любител се справяше превъзходно .Но имаше и грешки, точно защото не е минал професионално през кухня като Елена и Стефан. По грубо оформяне, по силен вкус на Кюрасо, синия цвят беше върха Joy макар,че чинията му беше точно като сюрреалистично платно с цветовете и композицията .  
И защо да не се режат агнешките котлети, какво се е запънал шеф Ангелов.Веднъж направи на Симеон или Стефан същата забележка. Гордън Рамзи може да ги реже, великият шеф Ангелов - не?
И ако той обича мазното в агнешкото, аз пък не. Както и много други хора навярно.

Пожелавам много ,много успех на Аврам във всичко с което реши да се захване и най-вече в новата му роля на баща. smile3501 Успех човече, готин си!

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 04:18 от Tary

# 700
Кога е финала???

# 701
Много ме е яд за Аврам, но още повече ме е яд за Елена! С толкова забележки към ястието ѝ и пак е на финал... И с цялото си нахалство се подиграваше на Аврам, че е нарязал котлетите, дори тя, видите ли, щяла да ги остави.  ooooh! Оня ден като ронеше крокодилски сълзи, хората ѝ съчувстваха, как така бързо забравя. Човек, който е злобен, не бива дори да готви, камо ли да печели такова състезание. Та тя не обича хората, какво остава за храната!  Stop

# 702
Изпуснах синята чиния на Аврам, надявам се да я постнете   Heart Eyes

Явно всички ни е разчувствал Аврам, всички бяха с насълзени очи накрая.
За мен е чудно как през целия сезон Симеон и  Аврам не блеснаха особено, но сега се мобилизираха и се откроиха, трябваше по- рано. Елена, както вече писахте беше добре през цялото време, почти не е имала издънки.

# 703
  • sofia
Поради начина, по който е монтирано предаването, мисля че Симеон е победител.
Натькмили са го, такьв ангелоподобен, издигнал се от мрака, други отпадат, той реве, скромен, мил, с мускули и синеок. hahaha
Елена е лоша, слаба и...богата. Пьк и жена. Няма да спечели, обещавам! Joy

# 704
Яд ме е за отпадането на Аврам! Вярно, синьото в чинията му беше твърде синьо Crazy, но във втората и решаваща задача се справи повече от добре. Сравнявайки с небелените доматки на Елена и никаквата презентация на Симеон, мисля, че по-скоро той трябваше да остане.
Ангелов  какво се е запънал с тези агнешки котлети, наистина - цели, та цели, иначе не можело!? Може и още как! Освен това момчето си имаше точно определена идея какво да прави - да оваля готовите котлетчета в ядки и така да ги запече на тигана! Ако беше цяло парчето как точно щеше да стане това! Човекът не иска да прави печено агнешко, иска си нещо по-различно. И го направи добре.
Двамата със Симеон явно са се сдушили и са си другарчета. Хареса ми и реакцията на Симеон при отпадането на Аврам. Съвсем различно от лигнята на Елена.

Кришка, хубаво ги мислиш, ама надали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт