MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 832
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 840
Очевидно не харесваш Стефан - това е твое право  Peace От началото на сезона той доказа, че може - като се почне от това, че само той беше познал 15 съставки от супата; печеленето на състезанията (кутията на Мастътшеф, Мастър клас); Отборните състезания, когато той беше капитан; Когато са си избирали съотборник - първо от него започваха...

И - Да! Да - харесва ми, защото не е надут и има чувство за хумор  Mr. Green В случаите, когато е казвал, че е "по - по - най" го е доказвал печелейки с това, което е приготвил в чинията. Не мисля, че е селски тарикат  Peace

Оценявам уменията на Стефан, добре се справя момчето. В това спор няма. Струваше ми се лигав, несериозен, имах чувството, че повечето пъти се насилваше да се прави на шут. Решил беше да се представи в тази светлина. Повече ме дразнят определенията от типа на "Този е злобен и щом е такъв не може да готви добре, шефовете го бутат" или "толкова готино момче, народен човек няма начин да не е велик готвач". При положение, че си правим изводи само от това което гледаме на екран няма как да сме обективни.
 aYnaT, да така е. Гледала съм филма за Рамзи, а и скоро на един от ресторантите му отнеха 2 звезди.

# 841
  • Варна/Лондон
Направи ли ви впечатление предпоследното предаване мисля, когато Ангелов направи забележка за разкопчаната яка на Аврам?
И се сетих за онова модно недоразумение Нордел - как пък един път не й каза да си  поприкрие ..сексапила?!

# 842
  • София
Направи ли ви впечатление предпоследното предаване мисля, когато Ангелов направи забележка за разкопчаната яка на Аврам?
И се сетих за онова модно недоразумение Нордел - как пък един път не й каза да си  поприкрие ..сексапила?!

Аз си мисля, че е точно обратното. Накара го да се разкопчее.

# 843
Малко оффтопик,но кой е филма за Рамзи?
Благодаря!  Hug

# 844
  • Варна

Аз си мисля, че е точно обратното. Накара го да се разкопчее.

Не беше ли Петър, а не Виктор? И май беше на шега.

# 845
  • Испания
Симеон и Елена ще бъдат в "Тази неделя".

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 08:24 от smileys

# 846
  • София
Благодаря!  Hug

The truth about Gordon Ramsey - потърси го в YouTube  Peace

# 847
Благодаря!  Hug

The truth about Gordon Ramsey - потърси го в YouTube  Peace

Благодаря!  bouquet

# 848
Симеон и Елена ще бъдат в "Тази неделя".
Може да се направи опит по езика на тялото да се познае кой е победил.  Laughing

# 849
Даваха ли ги вече?

# 850
# 851
Безразлично ми е, който и от двамата да победи.
Не съм чела тук от няколко дни, ще се върна и назад...
Първо ме беше яд за Боян, после чак и за Аврам съжалих  Shocked толкова беше разочарован... Cry
Да идва този финал и да се свърши.

# 852
  • София
По езика на тялото и според държанието им мисля, че е Симеон.

# 853
  • гр. Варна
Скрит текст:
Очевидно не харесваш Стефан - това е твое право  Peace От началото на сезона той доказа, че може - като се почне от това, че само той беше познал 15 съставки от супата; печеленето на състезанията (кутията на Мастътшеф, Мастър клас); Отборните състезания, когато той беше капитан; Когато са си избирали съотборник - първо от него започваха...

И - Да! Да - харесва ми, защото не е надут и има чувство за хумор  Mr. Green В случаите, когато е казвал, че е "по - по - най" го е доказвал печелейки с това, което е приготвил в чинията. Не мисля, че е селски тарикат  Peace
Оценявам уменията на Стефан, добре се справя момчето. В това спор няма. Струваше ми се лигав, несериозен, имах чувството, че повечето пъти се насилваше да се прави на шут. Решил беше да се представи в тази светлина. Повече ме дразнят определенията от типа на "Този е злобен и щом е такъв не може да готви добре, шефовете го бутат" или "толкова готино момче, народен човек няма начин да не е велик готвач". При положение, че си правим изводи само от това което гледаме на екран няма как да сме обективни.
Мисля, че по принцип си е такъв - душата на компанията. Не знам - не го познавам и не знам колко е бил истински в предаването.
Не си спомням да съм писала такива неща  newsm78 ама съм си го мислила  Mr. Green
За злобата не знам, но като не съм в настроение не ми стават манджите  Crossing Arms Може на повечето да им е смешно ама не става - едни и същи съставки, по един и същ начин приготвена манджа...е вкуса е много различен и гаден  ooooh! и на местата на които съм работила сервитьорка най - вкусните манджи бяха на готвачките, които все се смееха и никога не са злорадствали или нещо такова. Затова си го мисля,  Peace

bouquet Мерси за линка
Гледах ги, но не знам кой ще спечели и двамата ми се виждат много щастливи  Grinning

djoleva   Hug

# 854
И аз ги гледах, само по въпроса какво биха правила, ако спечелят титлата, си направих моя си
извод за победител. Все пак не са актьори и се издават...

Общи условия

Активация на акаунт