MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 791
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 855
  • Другата България
 Laughing Как кой ще спечели - Симеон естествено! Flutter
П.П. Изгледах го и аз предаването.
Сигурна съм, че е Симеон. Издаде се по-скоро Елена. newsm44 newsm18 Tada
Разбира се, оставям си процент НЕсигурност, но от това, което видях /освен килограмите в повече на Симеон Mr. Green/ мога да го твърдя. Елена ми направи много добро впечатление с всичко, което каза, начина, по който се държа, някак в друга светлина като че ли се показа...
Много жалко, че свършва. Ще ми липсва предаването. Confused

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 14:27 от Merri_An

# 856
Laughing Как кой ще спечели - Симеон естествено! Flutter

newsm10

# 857
  • Испания

Мисля, че по принцип си е такъв - душата на компанията. Не знам - не го познавам и не знам колко е бил истински в предаването.
Не си спомням да съм писала такива неща  newsm78 ама съм си го мислила  Mr. Green
За злобата не знам, но като не съм в настроение не ми стават манджите  Crossing Arms Може на повечето да им е смешно ама не става - едни и същи съставки, по един и същ начин приготвена манджа...е вкуса е много различен и гаден  ooooh! и на местата на които съм работила сервитьорка най - вкусните манджи бяха на готвачките, които все се смееха и никога не са злорадствали или нещо такова. Затова си го мисля,  Peace

bouquet Мерси за линка
Гледах ги, но не знам кой ще спечели и двамата ми се виждат много щастливи  Grinning

+1 и за Стефан, и за манджите.  Hug

# 858
Дано сте прави, че Симеон е спечелил. Мен ми се стори точно обратното... Още в началото със самодоволната усмивка на Елена. И после като каза как човек се събужда по същия начин, просто с още една титла... И как е родена победител... Такива работи.
Иначе съм абсолютно съгласна, че настроението и емоцията пряко влияят върху храната. Точно затова не ми се иска Елена да спечели, често пъти злобата ѝ си личи и докато готви.  Peace

# 859
Цитат
И после като каза как човек се събужда по същия начин, просто с още една титла...

Е какво гадаем-тя си го е казала.Жалко.

# 860
тя до сега каква титла има , та ще прибавя още една  newsm78

# 861
  • Другата България
Цитат
И после като каза как човек се събужда по същия начин, просто с още една титла...

Не бързай. Да видим първо.
Въпреки, че и тя да е - май няма да ме е яд.

# 862
Цитат

Не бързай. Да видим първо.
Въпреки, че и тя да е - май няма да ме е яд.
Мери,ще ме стане яд не за друго , а защото  шефовете си затвориха очите за някои неща
Амрам го изгониха само защото е сложил чушки от буркан, а нея я обявиха за пръв финалист макар че беше направила домати конкасе с люспите ,което е груба грешка
Стефан го изгониха защото не се справи с плескавицата , а тя свари гъби в половин кило оцет и после уж соса и бил хубав.Е не съм го опитвала , ама да свариш лук ,гъби  и бекон в оцет и после от всичко това да стане хубав сос ми е малко вероятно

# 863
  • Другата България
Нали шеф Токев ако не се лъжа ѝ каза, че това е поправимо? Тогава, когато направи фала?

# 864
  • Sofia
Елена беше взела оризов оцет,а той не е много кисел...в ориза за суши се слага такъв оцет и не се усеща никакво киселеене

# 865
Нали шеф Токев ако не се лъжа ѝ каза, че това е поправимо? Тогава, когато направи фала?
Да каза ,че е поправимо
И със сигурност е така.Човека знае.Но дали е достатъчно поправимо и толкова добро за да те изпрати на полуфинал?
И дали конкасе с люспи са  добре направена храна  за да бъдеш обявен за първи финалист

# 866
А вие не мислите ли, че в много случаи, на повечето от тях, храните са били ужасни на вкус - я недопечени, а нещо друго... И какво - да спрат предаването? Може би просто са търсили потенциала в някой? Аз се учудих как в последните серии Аврам надобря, винаги съм се чудила как се дава тема, и изведнъж се приготвят разни "завързани" манджи, гарнитури, сякаш си ги носят в главите рецептите, а все пак са аматьори. Не че търся конспирации, просто има толкова много неща от "зад кулисите", които не знаем, затова аз просто се забавлявам гледайки кулинарно шоу, който и да спечели - заслужено, незаслужено, все тая.

# 867
И аз изгледах гостуването на Симеон и Елена и.....нито разбрах ,нито усетих кой ще е победител
Я кажете вие по какво ги усетихте бе хора

# 868
  • София
Симеон беше по-обран, като че ли сдържаше емоции, Елена - прекалено весела и приказлива.

# 869
  • Другата България
И аз изгледах гостуването на Симеон и Елена и.....нито разбрах ,нито усетих кой ще е победител
Я кажете вие по какво ги усетихте бе хора

Аз няма да се издам, ще изчакам да видя дали съм права и ако съм, ще запиша пкихо...нещо си. Wink Hug
Е, на теб ще ти кажа във вторник. Peace

Общи условия

Активация на акаунт