АСТМА - тема 31

• 81 701
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
В интерес на истината не знам в реална аптека каква му е цената, аз в Фрамар гледам цените за ориентир, но там по принцип си е по-скъпичко. По последна информация (преди доста време) съм го срещала на 29-30лв/кутията тук, в Хасково. А 11 лв/5бр. си е направи пладнешки обир  Twisted Evil Не знам, ужас някакъв е с тези лекарства....Тая ЗК се точи здраво, кога ли ще пресъхн най-накрая, та съвсем да увехнем  ooooh!
Ами на кутията ни от 40 респули пише 94,20лв  Shocked

# 721
  • Северозапада
На кутията от миналия месец с 8 п. х 5 респули (40 дози) има цена около 80-82 лв., т.е. около 10 лв. на пакетче. Този месец не съм гледала.

# 722
Аз съм без коментар  Shocked Мислите ли, че имаме повод да пишем на Господарите, евентуално.... не знам, но не е нормална тази ситуация. Очевидно е, че тъй като се поема от ЗК лекарството, вносителите биха имали интерес да е висока разценката. Ако беше само на свободна продажба, почти убедена съм, че нямаше да е така.

# 723
  • София ж.к. Надежда 1
Пак сме с пристап. Приеха ни в Александровска.Като се разбере повече ще пиша. 😢

# 724
Петя, много съжалявам, дано бързо се подобрите и ви изпишат и най вече да се назначи правилно подържащо лечение, за да не се стига до тежки пристъпи!
Рали, верно са за Господарите тия гадове, това е откровенно източване на касата....

# 725
Пак сме с пристап. Приеха ни в Александровска.Като се разбере повече ще пиша. 😢
Стискам ви палци да мине бързо!  Praynig Hug

# 726
Момичета,одавна не съм писала,но вече полудявам.От началото на септември малката не е спряла да боледува.На 14 септември-АБ 7 дни,после пак т,2 дена добре и пак влошава,втори АБ.Изписаха ни миналия петък от Александровска,на следващия ден т.В петък спрях лекарствата и днес е пак с т.Отново АБ,утре на снимка със съмнение за пневмония.Междувременно и включиха и сингулар към пулмикорта.Не издържам вече Sad

# 727
Напълно те разбирам. Бях писала преди няколко дни. В същото положение сме и ние. Моето момче е на 7 месеца. От както направи 5 започна всичко. В рамките на два месеца имаме 4 спазъма. Два пъти в болница,като по 7 дни си отнасяхме урбазона и все не спираше да свири. От сряда сме изписани. Като луда съм,постоянно го гледам за сополи,слушам как диша. Не издържам вече. Толкова малко човече,а вече толкова химия в него Sad

# 728
И тя е мн болнава.На 1.5м направи пневмония и от тогава е направо страшно.На едно боледувана в рамките на седмица,имаше по 3-4 пристъпа.Чудното е,че при това продължително боледуване,не е правила.Днес пак сме на снимка

# 729
  • София
Ужас, колко много болни дечица.
И ни ходихме при д-р Лиляна Райчева и тя за малко да ни засили да влизаме в болница, но аз отказах. сега сме в къщи с инхалации на 4 часа, в други ден - пак при нея.
Бързо оздравяване на всички.

# 730
Здравейте, и ние ще се присъединим към темата за наше съжаление. От известно време синът ми прави бронхо спазми и има силна постоянна хрема. Днес вече дочакали заветната дата за специалист сме с диагноза Бронхиална астма с алергичен компонент. В момента на прегледа се установи,че детето е със спазам,направиха му кожен тест за битови дразнители и животни. Резултатите са свръх чувствителност към акари и пухове,също и към куче но много е малък процента там.
Приемаме по препоръка на нашата лекарка Пулмикорт и Ефира,сега към тях включваме и солбутамол за впръскване и преднизолон. Също трябвало да купя и инхалатор-това обаче не разбрах точно защо.

# 731
Хайде и аз да се оплача. От неделя малката е с влажна кашлица. Ходихме вчера на лекар, каза че е чисто дишането, но шом кашля да правя вентолин 2 на ден. Rolling Eyes Без бой си признавам, че не съм правила, защото кашлицата поутихна. Днес се прибрахме на обяд и като леегна да спи започна да кашля. Явно задна хрема я тормози. ooooh! Дадох ериус, но се чудя дали да правя вентолин довечера. Rolling Eyes

# 732
Малката е с пневмония.Утре сме при нашата пулмоложка и после в Александровска,а ни изписаха преди седмица Sad Пожелавам на всички дечицата да се оправят бързо

# 733
Enigmata аз бих направила,но при нас изпусна ли я в началото после се влачи сума време  ooooh!

# 734
Момичета,докато не съм забравила,някой има ли нужда от Солдесанил.Имам едно шишенце(неотваряно) ,което мога да подаря,че нещо се презапасих

Общи условия

Активация на акаунт