Любители на Котки Тема 95

• 42 008
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
NeliDHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

profi_1, ама какви са тия срамотии, бе! Shocked Какво ще кажат чуждите власти? hahaha hahaha

# 451
Ние сме пак заедно! Simple Smile
Относно новия домашен любимец, майка ми се беше зарекла да не взема повече животни след смъртта на котката ни. Година по-късно взехме Анди. В момента гледат три котки. Анди, Бела и Фрея.

# 452
Не успяхме да махнем конците на Риш пък ние.
Оказа се, че се правело без упойка. И тъй като нямаме кола, а такси, както раказвах веднъж, почти не се съгласява, защото клиниката е на 300 метра от нас, лекарят каза, че и на място може да дойде вкъщи. Още повече, че той живее в съседния блок.
Речено-сторено - човекът дойде, но Риш се беше скатал така надълбоко, че не можах сума време да го открия. Стана ми неудобно да задържам човека, извиних се и го изпратих. Ясно беше, че котаракът си е вкъщи, но понеже бях пускала прахосмукачка преди това се беше наврял за часове наред нейде си.

Лекарят каза, че не било фатално или спешно кончетата да се махат веднага и увери, че пак може да дойде в друг ден.

Обаче аз от няколко дни забелязвам нещо друго особено при котарачето, което ме озадачава. Понякога стои с отворена уста и диша като кучетата. Възможено ли е да има някакъв проблем или от горещината нещо? Инак се храни, но това ме учудва. Нещо белодробно да не би...? Thinking

Страх ме защото прочетох за сърдечни проблеми. На това било признак. Cry

# 453

Обаче аз от няколко дни забелязвам нещо друго особено при котарачето, което ме озадачава. Понякога стои с отворена уста и диша като кучетата. Възможено ли е да има някакъв проблем или от горещината нещо? Инак се храни, но това ме учудва. Нещо белодробно да не би...? Thinking

Страх ме защото прочетох за сърдечни проблеми. На това било признак. Cry

Ако лехти му е горещо, и кучетата и котките не могат да се потят, така се разхлаждат. Ако седи с отворена уста, и преди това е душило нещо, така запомнят и опознават миризми. Рагината, като я милвахме като свръх кеф си отваряше устата и показваше 2 реда зъби и седеше така, ама това само ако и е много кеф.  Mr. Green

https://www.facebook.com/335145169857930/videos/876082532430855/

Ето и едно клипче за бебе коте, с бебе дете.  Hug

# 454
  • София
NeliDHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

profi_1, ама какви са тия срамотии, бе! Shocked Какво ще кажат чуждите власти? hahaha hahaha

Права си, Mayya! Затова веднага побързах да цензурирам, да ме извини Profi, ама не може така да се развяват срамотии. Така де, едвам си изчовърках прокси, ще вземат да ми го забранят заради (сладките) срамотии. Надявам се да й хареса ПРЕМЯНАТА върху срамотиите! А цензурираната версия веднага я трия!

# 455
  • София

https://www.facebook.com/335145169857930/videos/876082532430855/

Ето и едно клипче за бебе коте, с бебе дете.  Hug

Heart Eyes

detelistna, aмa много , много сладки срамотии. Heart Eyes Wink

# 456
Моите четири кашонковци утре стават на един месец.
Кога мога да ги предложа за осиновяване?

# 457
Момичета, имали ли сте опит в поставянето на венозна инжекция на коте? Утре ще сложат абокат на котака , но за да не го стресираме допълнително ме попитаха дали ще мога да ги слагам сама...

Самата мисъл да му слагам сама антибиотика през абоката във веничката  ми е много плашеща, но пък писето много се стресира от разходките...

# 458
Аз на коте не съм го правил, но на дете съм . С абоката става лесно, само да седи мирно .

# 459
Ти си знаеш най-добре - щом те е страх, няма да можеш...аз също не бих могла. Аз бих предпочела да го водя въпреки че ще се стресира, отколкото аз сама да го боцкам Crazy
Касита, аз не знаех, че имаш бебета Heart Eyes Снимки май не си качвала newsm78

# 460
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Четирилинке,  Laughing с какви цветлета си ми поприкрила момченцето!  hahaha Hug

anesy, и аз не съм слагала инжекции, но за котчо е по-добре да не се стресира от ежедневни разходки до вета. Ще ти трябва някой да го успокоява и държи. Съвсем сама няма как да се справиш. Във всеки случай през абокат е лесно, не е като сама да се опитваш да биеш инжекция  Peace

# 461

Моята дворна тийнка Сали роди четири бебочета- две момчета и две девойки.
Няма как да задържа всичките. Роди ги в едно кашонче, върху вестници. Дълго правих опити да сложа одеалце или нещо подобно- тц, махаше го веднага, а после започна да ги мести, затова се отказах. Спят върху вестник.  Rolling Eyes  ooooh! С възпалени очички са, защото по думите на ветеринаря тя не ги облизва старателно. Правя го аз с натопен в чай от лайка памук. Добре са дасега, ядат, имат малки зъбки и различни характери.

на снимката се вижда на Жълтушо възпаленото очо  Confused, а на Блеки остатъци от борбата с памука.

Майката храня с Аплауз китен, паучове и любимите ѝ консерви. Вет каза малките след 40-тия ден да захранвам с патсетче.

Трябва да им намеря дом, а не зная как.

# 462
Момичета, имали ли сте опит в поставянето на венозна инжекция на коте? Утре ще сложат абокат на котака , но за да не го стресираме допълнително ме попитаха дали ще мога да ги слагам сама...

Самата мисъл да му слагам сама антибиотика през абоката във веничката  ми е много плашеща, но пък писето много се стресира от разходките...

Не се притеснявай, Лъки като беше на месец и половина се разболя от бронхит. Имаше абокат и аз му слагах 2 пъти на ден антибиотик - караха ме да го слагам в рамките на 30 минути по малко, а не да му го сложа целия наведнъж. Първите дни е по-добре, не му пречи, но на третия ден го болеше явно и мяучеше, гадничко е, но няма как, за здраве е. На три дни сменят абоката на другата лапичка Hug Ще се справиш. Определено е по-добре, отколкото да го разкарваш 2 пъти на ден.

# 463
  • София
Kьорчонката и аз ви поздравяваме с това клипче, показващо как всеки трябва да си защитава правата:

# 464

ooooh! С възпалени очички са, защото по думите на ветеринаря тя не ги облизва старателно. Правя го аз с натопен в чай от лайка памук. Добре са дасега, ядат, имат малки зъбки и различни характери.

Има 2 заболявания, от които могат да ослепеят. Като хламидия и херпес вирус. Също най-вероятно е конюктивит. Всички родени на улицата, нямат възпалени очи, не говорим само за гурели в случая. Доктора виждал ли ги е, или само знае че имат гурели?. Според мен са за лечение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт