Любители на Котки Тема 95

• 40 776
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Хъни Бъни, велики сте направо! И величествени bowuu И нЕма такива бузи!

Защо ме търсиш, щях да сА опущА от смях!!! Обаче не режи опашката, после с какво ще се фукаш? Свойта си опашка можеш да си я изядеш, не мисля, че на някого ще му придреме (някой риж имам предвид) А пък освен това, ти си призна, че си го предизвикала!!! Твойта история като на онова коте, дето гледа стопанката си  и си мисли: сложила е нови пердета, купила е нов диван, обувките в антрето са оставени извън шкафа, значи ме ПРЕДИЗВИКВА! А ти що го предизвикваш сладкия Риш? Отворена чанта с нещо хартиено вътре си е истинска ръкавица, хвърлена в лицето на врага! Ерго - ти сама си си виновна, а после идваш тук да се оплакваш, и да търсиш съчувствие. Не става тая работа.

Епона, моето внуче, като беше на 4 год. и даде зор на майка си и баща си: вие си имате ваша котка, и аз искам да си имам мое коте! А тяхната котка е котка-идиотка, две секунди след като си почнал да я галиш, се обръща и хапе. Всъщност никога не е ухапала внучето, само му е съскала много УПЛАШИТЕЛНО. А то детето си искаше коте да си го гушка и гали. Така че му взеха един много зеленоок Алекс. Сега са неразделни. Алекс не признава никой друг, само се мазни на възрастните, когато става въпрос за ядене.

# 631
  • София
Привет от мен и Марта от село!Тук на чист въздух тя се възстановява много добре,апетита й е огромен,хапва постоянно,спи и прави малки разходки на двора заобиколена от нейните местни приятелки  Simple Smile Преди два дни махнахме конците,операцията е зараснала добре и видимо заглади косъма както се казва.Благодарна съм й,че продължава да ме дарява с любов.
addicted2U,съжалявам за загубата ти!Благодаря на всички ви за съпричастността! Hug
Прегръдки на всички косматковци!

# 632
 Hug Радвам се за Мартичка!

# 633
Днес сложихме втората ваксина,  нали първата година годишната е двойна порция..
Сега който го хване,  го мачка здраво  Party по медицински предписния.
Я да питам с какво и на какъв интервал обезпаразитявате външно..

# 634
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мачкайте и заради нас! Peace Laughing Hug

Избягвам да слагам. При мен е само апартаментно отглеждане, без достъп навън. Но когато например през летния период ми се е случвало да слагам на Силвестърчо, беше Фиприст ампулка, за сипване на кожата между плешките, която държи поне 35 дни. Peace

# 635
Лятото ме е страх да не го обълхалим,  че в квартала не е като да няма уличничета, които детето и компания хранят и милват.. О да днес правих ФБ разследване къде е изчезнал един Сивчо, който си мислехме, че е от котешката къща,  но май е изхвърлен от дом, много прилича на руска синя. Та въпросния мъник изчезна след дъжда,  стоял сам на улицата и тръгнал с хора от съседния блок, които го спасили и сега го дават за осиновяване. Децата от два дни го търсят в котешката къща (това е една къща,  където отглеждат 2-3майки с малките им,  хората са заградили,  но малките зверчета намират от къде да излязат извън двора) и страдат та днес им показах поста, където стана ясни,че Сивчо всъшност е Сивка  Naughty

# 636
  • София
Защо ме търсиш?, прекрасен е този хулиган Пиратя Heart Eyes

Аз успях да намеря катерушка и то много изгодно. Цените при тези габарити /180 см височина/ са от порядъка на 350-500 лв., а аз я взех за 170 лв. от една забутана борса. Качествена е, много стабилна, с доста нива. Само дето Миси се  е гипсирала от ужас на върха й и не смее да помръдне  Laughing Надявам се скоро да се отпусне.

Пускам снимка, ако някой си търси катерушка, насреща съм.

# 637
Ооо страхотна е! За хора има ли такива Mr. Green
Само да имах къде да я сложа, щях и аз да взема. Заради моята Вики сме оставили едното шкафче от надстройката на гардероба без вратичка - това й е катерушката hahaha

# 638
  • София
Golden dust, страхотна е! Завиждам ѝ на красавицата. Ако някога се преместим в по-голямо жилище и аз бих взела такава.

# 639
Катерушката е страхотна  Crazy Heart Eyes, ама Миси дали ще може да я ползва сама при проблема, който има? Thinking newsm78 Чисто конструктивно ми се струва, че двете наклонени стълбички не са достатъчни за достигане до всяко ниво, и освен това не са достатъчно наклонени. А тия 3 царствени лежанки най-горе ми се струват направо недостижими! Shocked Дано успее да я ползва самичка. fingerscrossed

# 640
  • София
Благодаря ви! Много съм доволна, отдавна търся, но все не ми харесваха.

profi_1
, ще може да се качва спокойно. Не зная как изглежда на снимката, но отделните нива са на малко разстояние и ще може да се прекачва от едно на друго. Тя се захваща с нокти и се набира на предни лапи, а и с едното задно краче малко си помага. Само да се престраши, че нещо никак не й се нрави засега.

# 641
Чак ме птитеснявате, наш Котьо не се качва и катери.. Най-високото място е на детето бюрото, а възможности има и по етажерките в детската и по гардеробите в спалнята... Дай му да лежи на перваза или на радиатора в другата стая,  акп не ве вяля по пода.. Не съм останала с впечатление да не може да отскача или нещо да го боли newsm78

# 642
Котетата много си обичат да наблюдават света отвисоко... Сигурна съм, че Миси ще си я хареса много, дори и ако трябва можеш да сложиш някаква примамка на върха  напр..кашпа със посята котешка трева или нещо подобно.

Двумесечното лечение на Мърфи с Ипакитин и Рубенал + лечебна храна даде резултат... Днес кръвните изследвания изненадаха ветовете Simple Smile
Креатинина от 200 е станал 120, а пикочната киселина от 35 на 18... с тези резултати никой вече не може да каже че Мърфи е с ХБН , но основния му проблем  - бъбречната инфекция причинена от бактерията Клебсиела си продължава... и лечението с АБ ще продължи още дълго докато не я убием тази гадина.... Явно това ще е цената ако искам котето ми да живее.

# 643
anesy, така се радвам да чуя за добрите резултати! Grinning Grinning Grinning Успех по-нататък в борбата!  Peace

# 644
Здравейте
Искам да попитам:
Майка ми има сямка от 8г. Не я е давала никога на мъжки. Наскоро си взех персийче колорпойнт мъжко и имаме намерение като порасне да ги съберем да си направят поколение. Няколко пъти вече го водя мойто при майка ми, но кротката, любвеобвилна сямка го хъска с опулени очи и в готовност за нападение дори от разстояние, дори само да е в същата стая с него. Майка ми като й говори и иска да я погали я съска и нея.Като хищна кобра изглежда. Може ли нещо да се направи за да го приеме и как? Безопасно ли е женска дребна сямка да роди от едър мъжки? (нали мойто ще стане едро)...и последен въпрос: опасно ли е сямката да роди на 8-9 г. за първи път?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт