Любители на Котки Тема 95

• 40 785
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Ох , много го харесвам този Мъро  Heart Eyes

# 16
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Записвам се и аз, и даже плащам данък, въпреки че Танчето  Hug вече го е платила вместо мен с пускането на темата. Crazy Laughing Вирнатите гуми е снимка на Канибалчето, внучката ми, правена и пусната в нета от Ev4etoP, ако не ме лъже паметта. Grinning bowuu
От мен малко срамотии. Laughing

# 17
  • София
Профи, коя? Тази на стола с планината за фон? Ако е тя, поздрави дъщеря си! Отдавна не ми е харесвала така снимка. Такова спокойствие излъчва! И онази, сниманата през стъклото е много оригинална!

Иначе снимките са тези, които се въртят из Фейсбук и не могат да им се хванат дирите откъде идват.  Wink

Ако кажеш, махам веднага снимката и слагам друга. Или надписвам чии вирнати крачета са показани.  Wink

# 18
Благодаря за новата тема  Hug  bouquet
Само се записваме да не ви изпуснем , довечера  ще си платим и данъка

# 19
Танче, не. За черните лапички ставаше въпрос, но май не съм разбрала детето съвсем точно. Не била Ханибал, а друго същото късо кюфте като нея. Laughing Нищо недей да пишеш. Peace
Ето, за компенсация дето всявам смут  Embarassed Embarassed, плащам и едно ДДС с нея. Laughing

# 20
Здравейте! Пиша ви, за да намеря съвет, утеха...Имам полусиамка от близо 2 години, преди две седмици се преместихме на ново място. Писанка след два дни се чувстваше като у дома си и беше видимо щастлива,тъй като преди живеехме на много по-тясно. На 7-мият етаж сме, голям блок, с 3 входа.Външната ни врата се отваря при течение, ако не е заключена, а по принцип писанка е много асоциална, освен към нас. Излезе с любопитство до етажната площадка в мое присъствие и бързо се прибра. Повече не е ходила до входната врата. Онази вечер обаче тя се е отворила, беше късно вечерта, видях я и я затворихме, без изобщо да си помислим, че би излязла сама...Усетихме се след няколко часа, че я няма и тръгнахме да обикаляме да я търсим, по етажи, по мазета...Беше и разгонена, но нямаше и следа. Сутринта в 6 пак ходихме- нищо и така вече втори ден обикаляме с храна, оставхме на няколко места, но е непокътната. Много ми е притеснено, ядосана съм и на себе си, как не съм се сетила по-рано да я търся и изобщо...Тя е много страхлива, особено към непознати и колкото повече време минава, толкова повече се отчайвам, мисля, че дори и да иска, не може да се прибере. Разлепих към 10 обяви около блока. Моля ви, какво да направя още, има толкова обяви за изгубени котета, изобщо какъв процент се намират и след колко време, да се надявам ли още... Sad

# 21
Разлепи обяви и около старото място! Новото й е непознато, може някак да се е върнала там, където познава обстановката.
Обърни внимание на мазетата и таваните в и около блока, както и други подобни скришни места - под коли, ниски тераси, складови части с амбалаж на магазинчета и т.н. И на дърветата също.
Търси вечерно време, ако е асоциална и страхлива няма да се покаже по светло. Дори абсолютно социални котки в такива случаи се крият и излизат само по-тъмно.
Щом е била разгонена ослушвай се за пеещи ухажори, те по-добре от теб ще локализират местоположението й.
Гледай и поведението на минаващи кучета. Те надушват и "проверяват" всяка твар наблизо.
Разпитай мотаещи се редовно наоколо дечурлига, те обикновено обръщат внимание на животните наоколо.
Дано я намерите! fingerscrossed

# 22
Записвам се да не ви изпусна, че имам много въпроси свързани с храненето на Багира, но понеже  това разисквате в момента, ще изчакам преди да почна да питам  Simple Smile

# 23
politam, дано намерите мацинката Praynig не спирайте да я търсите!!!
Багира е много красива, а и името й много й отива Heart Eyes

# 24
  • Варна
Синхронно спане.  Mr. Green
Скрит текст:

Налага се да постригвам фъндъци козина около дупето на Женя. Понеже не дава много много, резултатът е точно кълцане, но няма как. Поне не се сърди на новата си прическа.  Mr. Green

# 25
Разкошни са двечките! И моята да знаеш как съм я окастрила отзад  Crazy Хич не ставам за фризьорка!

# 26
Скочила е от процореца от 8мия етаж, между 7 и 8ми етаж...намерихме косми на козирката на втория...Sad а онази вечер само той беше отворен...как не се сетихме тогава да видим...няма нищо повече .не знам какво да правя, не знам дали ми се слиза до подземните гаражи, където може да е паднала още по-надолу...минаха 2 дена. Милото ми котенце, как можа да се случи това.... Cry

# 27
Иди виж! Нищо не се знае. А и вероятността е 50/50. Peace

# 28
  • Варна
Попитай и в близките ветеринарни клиники, дали не е приемано за лечение ранено коте. Може някой да го е намерил и отвел за лечение.
И продължавай да търсиш и разпитваш.

# 29
Здравейте, от един месец имам една сладка палава принцеса Савина на 2 месеца. Ще се опитам скоро да кача снимка. Водих я за вътрешно обезпаразитяване, но след това два пъти повърна. Вета каза след 10 дни отново да я заведа. Мнение и съвет от вас?

Общи условия

Активация на акаунт