Любители на Котки Тема 95

• 40 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Днес всичко е наред при Кара. Явно веднага помага витамин Ц-то. В събота ще я водя отново да я прегледа за всеки случай.

Да платя данък от нас:
Скрит текст:
Любимата поза за сън:

"Усетих, че пак ме снимаш!"

# 46
Какви сте хубави всички Heart Eyes

Красавицата Вики не я виждам нещо  Heart Eyes

Аз пък имам оплакване от моите. Откакто моят приятел не е на нощни смени и си спи в леглото и  двамата ми хубавци се намърдват през нощна на моето легло, единият на възглавницата, другия пред мен. Е аз сега как да спя и да не мърдам, да не ги притеснявам hahaha

# 47
Ние с Викиту сме разделени от 2 седмици вече, не съм си в Пловдив и няма как да я снимам. Ама като се прибера ще си платя данъка Flutter
Джери, у вас много мъже, много нещо. Малка ви е спалнята - освен ти и приятеля ти да спите на дивана, а децата на спалнята друг вариант не виждам Mr. Green

# 48
  • София
Запис и от мен. По обясними причини данък няма как да платя. Но както беше писала една съфорумка (да ме извини, че не помня коя е Embarassed : "това е форум за любители на котки , не за притежатели.

Танче, благодаря за новата тема. Разкошна е!  bouquet

Страхотни красоти сте показали!!! Hug Heart Eyes

# 49
  • София
 smile3511 smile3511  newsm45
Не ми се отварят никакви снимкииии!!! Ще си пукна от яд!!! Ама и вие, подли такива, само обяснявате за пухести коремчета и вирнати гуми. За да ми правите скомина, знам аз.
Все си мисля, че ако ми се наложи да избирам между котката си и алергия (да не дава Господ, все пак) бих си избрала котката. Имам предвид, че няма такова нещо, което да ме накара да я разкарам от живота си. А познавам и други луди кат мен, мажат си там алергиите кой с квото и не съм ги чула да им търсят нов дом.
Между другото, чела съм статии, написани от лекари, които твърдят, че деца, които са расли с котки, в сравнение с другите, много по-рядко развивали алергии. Също така за токсоплазмозата, че е добре момиченцата да са в контакт с котки, за да я прекарат още в детска възраст и после като големи и вече бременни, няма да имат никакви проблеми. Токсоплазмозата се изкарва като лек грип и не е опасна с нищо за един развит организъм, и освен това образува имунитет, което предпазва бременността и съответно плода. А иначе, токсоплазмоза може да се пипне и от заразен гълъб, всички сме виждали как излитат в парка и се разхвърчава перушина и микроби. Тва с микробите вече си е чисто моя фикция, ама направо без микроскоп ги съзирам. Та така де, нещо ми убягва причината за наложителността да си разкараш котето.

# 50
  • София

Не ми се отварят никакви снимкииии!!! Ще си пукна от яд!!! Ама и вие, подли такива, само обяснявате за пухести коремчета и вирнати гуми. За да ми правите скомина, знам аз.

Аха, ние ти правим скомина, а не там нЕакви власти. Joy Joy

# 51
  • София
Ми да, щото напук на мен сега точно ще поствате най-най сладурските си снимки. И ще си ги обсъждате и хвалите най-много, знам си аз newsm50 А на мен компчето ми спиняса, и се наложи преинсталация, и сега не ще да ЗААПЕ нито една снимка. Даже на Таня  на първа страница заглавните снимки (by the way,Танче, мерси за новичката темичка!). smile3525 Предполагам, че на Бг територия всичко ще е наред, но тук...
Скрит текст:
Абе кво се случва в Македония, тук хващам руски телевизии и казват, че е направо пред гражданска война. А пък нас колко ни плюват, не е истина просто. Кви предатели сме били... Китаяците им станаха по-мили от нас.  newsm11

# 52

Скрит текст:
Абе кво се случва в Македония, тук хващам руски телевизии и казват, че е направо пред гражданска война. А пък нас колко ни плюват, не е истина просто. Кви предатели сме били... Китаяците им станаха по-мили от нас.  newsm11

Скрит текст:
Македонец ми каза, че го правили нарочно, да не се прекарвала газта през Турция.

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 19:15 от adelinda

# 53
Ние като взехме маца и на следващия ден детето започна с всички признаци на алергия. Даже правихме тест, който се оказа отрицателен. И явно е било вирус или нещо друго, но отмина. Ако беше положително щяхме да се пробваме да видим дали ще има подобрение със съжителството. Моя приятелка е адски алергична, но майка й е гледала много котки и казва, че докато е живяла у тях с времето е посвикнал организмът и не й е пречело. После като вече не е в контакт сега да е близо до котка пак е зле.

Между другото да похваля Ягуара. Към момента го смесван с Ориджина 2:5 и макар и по-малко като брой всички ганули от Ягуара биват ометени рано, другите се дояждат през деня и ако остане нещо е от Ориджина. Явно са й по-вкусни или пък защото са нови?!

# 54
Здравейте.
Пък аз записах час за събота сутрин за кастрация на Риш.

Малко ми е тъжно за него, но вече виждам, че се мъчи. Той всъщност според мен може пък и да не знае сърби ли го, боли ли го. Но е неспокоен. Ту мърка, ту гърлено мяука.

Дано мине спокойно. В събота цял ден няма да е сам. В неделя за половин ден само ще постои. Но основното веднага след кастрацията ще съм край него.

Боже като си помисля предишния котарак как бях излезнала от работа да го закарам на кастрация. Взех си го, оставих го вкъщи и отидох за още 3 часа на работа. Моят нищо не му отбираше тогава Е, не е бил сам съвсем, но друго си е да съм аз там.

Когато години по-късно се наложи да му чистят зъбния камък под упойка, стоях неотлъчно до него. А той излезна от нея след повече от 10 часа.
Сякаш колкото по-малко знае човек и се притеснява, нещата се случват и по-лесно. Ама... притеснявам се малко все пак.

И оченцето да му видят.

# 55
Таня, мерси за новата тема  bouquet
Да се оплача. Малката е с разтройство. От вчера са на Ягуар. Преди това бяха на РК. Бяхме решили да не купуваме повече РК , но го бяха намалили много в Емаг и купихме 10кг. Запасихме се и с две опаковки Ягуар, пак от намалението . Предния път  останахме доволни, хареса им на котьовците. Та въпроса ми е , може ли да е от храната. Нали е качествена, а и пише, че става за малки котенца  Thinking Ако и утре е така, ще я заведа на ветеринар.

# 56
Ще споделите ли марки суха храна, от която сте доволни? Малко по-назад споделих, че минаваме на РК и някоя от вас (извинете, не помня ника) каза, че това не е висок клас храна, нещо от Емаг?

# 57
Някой друг също го беше споменал, аз подкрепям. Колкото и да се лансира, колкото и да се обиждат хора, за мен храна, която има минимално количество месо, вкл. такова с неясен произход, гъчкана е с овкусени ориз, царевици, и какво ли още не, просто няма как да е изобщо храна за котки. Най-тъпото е, че се лансира като качество за много пари. А реално на фирмата надали им излиза много по-скъпо да произведат един пакет от нея, отколкото от Уискас (те ги произвеждат). Но както и да е.

Лично аз търся гранули с 80% месо (не протеин). Опит имам с Ориджин и Ягуар. Споделила съм тук. Други подобни са Аплаус и Акана.

Някой беше писал за коте с разтройство. Възможно е да е от смяната на храната, докато се напасне системата, демек 2-3 изхождания. То и човек, а хем е всеядно животно, ако яде дълго време основно зеленчуци, а после мине на основно месо, може да получи я запек, я разтройство. Организъм. Но може да е и от 100 други неща, особено ако продължава повече. Температура мерена ли е? Най-добре да се направи консултация с ветеринар за всеки случай.

# 58
Разстройство при малки котета, може да е много опасно. Може да са паразити, може да е вирус, може да е настинка, определено ако е малко на лекар трябва да се заведе.

# 59
Лично аз търся гранули с 80% месо (не протеин). Опит имам с Ориджин и Ягуар. Споделила съм тук.

Те къде се купуват?

Общи условия

Активация на акаунт