Любители на Котки Тема 95

• 42 008
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Искам да питам  взех от хапчетата за котката NONOVULIN дадох и за 4 дни по половинка но котето ми стана много страна тя не е същата като преди пие много вода с лапичката под чешмата повече спи дори в мивката спи много се притеснявам да не би да съм и направила нещо с тези хапчета.

# 151
Не давай никакви хапчета против разгонване!!! Резултатът е тумори на жлезите и всякакви такива гадости. В интернет има много писано. Дано да й даваш за първи път - мисля, че от няколко хапченца няма да има проблем, но не повтаряй в никакъв случай! Кастрирай котето, ако не искаш да се разгонва. Ако кажеш от кой град си, можем да препоръчаме и добър ветеринар. Но, моля те, подобни хапчета са доказано вредни-не ги давай Hug

# 152
Аз живея в Англия и ми пратиха тези хапчета аз дадох 4 дни по половинка за първи път и давам само 2 хапчета съм дала но не е същата дано нищо не стане с 2 хапчета тя не е и се играе и само спи.Не така жизнена от 2 дни не и давам.

# 153
Спокойно, важното е, че не са давани системно. Предполагам че наред с подтискането на разгонването, хапчетата подтискат  и желанието й за игра и котето става сънливо Wink Имаш ли възможност за кастрация там?

# 154
  • Варна
Мама Деси, при първа възможност кастрирай котето.
С хапчета е вредно за животното, най-вече защото няма да е само един път. Котката ще се разгонва и по-натам.

Бих искала да помоля да не се пускат навън некастрирани котараци(или женски)! Освен за любимците, мислете и глобално по въпроса с уличните популации. Донякъде от стопаните зависи да няма море от котенца по улиците.

# 155
Да може да се оперира но аз не се съгласих.Значи ще чакаме да мине ефекта на хапчетата дано да няма последствие.

# 156
И така можело да се чистят косми:

https://www.facebook.com/335145169857930/videos/921855501186891/

# 157
  • София

Да, ще си спестят парите за Фурминатора.  Mr. Green

# 158
  • Варна
Стига ми поне Женя да даде така да я прахосмукача!  Grinning
Днес я метнах с фурминатора- добре го нашамари. Но само с четката не става.
Мила традиционно даде да я мина.
Мага пък изчезва само като види фурминатор или другата четка за сресване. Но не е беда.
Благоволението на Женка ми е най-ценно, че тя най-много ръси косми.

# 159

Joy Joy Joy
Еееехх , ако можеше така  Heart Eyes щеше да е муцка  Heart Eyes Heart Eyes ....
Мишо не го е страх от прахосмукачката , даже отблизо следи процеса , обаче съм пробвала да го мина и него  ooooh! какъв бой и хвърля .....

# 160
До днес ходихме всеки ден в Ултравет, доволни сме от отношението, но нашето писи се влошава. От утре сме на домашно лечение, не можеш да вземем още решение да затворим най- красивите жълти очи  no no no

# 161
 Confused Sad Беба, какво се случва с писето ви?

# 162
Confused Sad Беба, какво се случва с писето ви?
Просто днес ни казаха, че губим борбата....първоначално се подоби, креатинина падна от570 на 451, след още три дни се покачи на 583, а днес показа 737...много е тъжно. Препоръчаха ни, когато се  влоши да я приспим. Всички сме в траур. Още не можем да вземем решение, макар да знаем, че е неизбежно.

# 163
 Cry Съжалявам много...бъдете силни!

# 164
Хей Беба, не се отчайвай, ние вече два месеца се борим за нашия дядо Мърфи/19годишен/...Той има тежка диагноза хроничен пиелонефрит , от който прави бъбречна недостатъчност... През април ходихме двуразово на флуидна терапия с венозен антибиотик...влоши се..смениха антибиотика и пак така  - влошаваше се... Продължихме с трети антибиотик - с него мисля че случихме и така вече 7 седмици караме на антибиотици , диета с храна Ренал , хранителни добавки - ИпакИтин и Рубенал 75  сутрин и вечер и пробиотик  ЛактоФлор 1 ампула на ден, витаминни добавки.... продължаваме да се борим .... и няма да спираме докато не откаже да се храни.
Кураж момиче!

Последна редакция: пн, 01 юни 2015, 23:41 от anesy

Общи условия

Активация на акаунт