Любители на Котки Тема 95

• 42 008
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Обаче аз в албумчето видях само една котка. Peace

Не си гледала достатъчно.  Wink Има една сива бузанка от 6-7 снимка нататък.  Grinning

Стискам палци на Марта!  Hug Hug Hug

# 361
Anesi сигурно и тази комбинация си е много добра, но мечото грозде не е токсично. То се препоръчва за бъбречни проблеми и при котки и при хора. На нас ни го препоръча ветеринар - не вярвам да ме лъже. Пуснете ако искате на търсачка в гугъл мечо грозде и котки и ще видите че на много места излиза информация от форумите, че е препоръчан за лечение и на животни.

# 362
Ето и какво намерих - за проблеми с бъбреци на котки

http://kak-da.bg/viewpost.php?idto=1664 - и тук като съставка е посочено листа от мечото грозде

# 363
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Обаче аз в албумчето видях само една котка. Peace

Не си гледала достатъчно.  Wink Има една сива бузанка от 6-7 снимка нататък.  Grinning

Стискам палци на Марта!  Hug Hug Hug
Олееее  Embarassed Embarassed Embarassed, вярно че не съм гледала. А там каква страхотна сива пухла се криела! Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 364
Здравейте, хайде и аз да се разпиша в тази прекрасна темичка.  Hug
Много обичам котките, те са ми слабост... Blush
В момента имам един котарак който на 06.09 ще направи 2 годинки Heart Eyes, грижа се за него откакто се роди или както казвам аз, откакто беше една малка, сладка мишка baby_neutral
Ето го и него : http://prikachi.com/images.php?images/18/8162018p.jpg
Името му е : ( не се смейте много Joy ) Джесунн Joy

# 365
  • София
Здравейте,вече сме в къщи,операцията мина успешно,но все още спи дълбоко.Сложих й грейка и топли бутилки и чакам.Благодаря ви за стиснатите палци! Hug

# 366
За поздрав към всички мами на болни и здрави котета нещо много разнежващо : https://www.facebook.com/JordanJansenMusic/videos/10153014310934588/

Моля ви за идея как да накарам нашия котьо да пие вода. Притеснява ме, че не пие вода въобще, а яде суха храна. Напоследък любимият му номер е да плиска с лапи във водата си и след това да си играе във вадичките, които си е сътворил с нея. Това започва да го прави в момента, в който му напълня паничката и докато не я изпразни почти не спира. Пробвах да слагам чаши по секциите и из кухнята, но започна и с тях да прави така и ги махнах. Чудя се дали не иска да ми каже нещо по този начин или просто си играе. Но така остава без вода, а не съм го виждала нито веднъж да пие.

# 367
За поздрав към всички мами на болни и здрави котета нещо много разнежващо : https://www.facebook.com/JordanJansenMusic/videos/10153014310934588/

Моля ви за идея как да накарам нашия котьо да пие вода. Притеснява ме, че не пие вода въобще, а яде суха храна. Напоследък любимият му номер е да плиска с лапи във водата си и след това да си играе във вадичките, които си е сътворил с нея. Това започва да го прави в момента, в който му напълня паничката и докато не я изпразни почти не спира. Пробвах да слагам чаши по секциите и из кухнята, но започна и с тях да прави така и ги махнах. Чудя се дали не иска да ми каже нещо по този начин или просто си играе. Но така остава без вода, а не съм го виждала нито веднъж да пие.

На мен ми бяха казали, че пие от друго място. Може да е мокър под на баня, събрала се вода в нещо и т.н.

Джесун е име и половина! Grinning

# 368

На мен ми бяха казали, че пие от друго място. Може да е мокър под на баня, събрала се вода в нещо и т.н.

Джесун е име и половина! Grinning
Нали? Знам аз, това се майтапя, че е уникат, защото надали има друг котарак с токова име. Joy hahaha

# 369
Джесун е много готин! Сивата бузана и сиамеца с панделка цъщо Heart Eyes
 видяхте ли моя хулиган с перата колко е пораснал, а какво сладко синеоко бебе беше Laughing

# 370

хванах го в подходящия момент hahaha

# 371
много са ви модерни котаците, много дрешки ли имат?

# 372
Фешън котки гледам.  Party Laughing

Някой да има "подръка", карикатурката, за некастрирането на котките??

# 373
Ами има 3 ризки, ама скоро време мисля да го обзаведа с още някоя Blush
п.п. ето така спим в момента Crazy

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 20:10 от sadhana

# 374
  • Варна
Ами има 3 ризки, ама скоро време мисля да го обзаведа с още някоя Blush
На мен ми идва в повече това. Но котето явно е свикнало да бъде облечено.
Много е чаровно!

Прегръдки и погалване за болните и оперирани котки!  Hug

Росченка, защо така не ѝ минават венците на Каринче! Наистина пробвай и с грануфорин.
В банята, че това зеленото много цапа, а не е приятно за котките, та се дърпат и борят.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт