Любители на Котки Тема 95

• 42 006
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, Мойричка вече е ангелче  Tired Face Наложи се да я преспим, защото рязко се влоши. Безкрайно сме тъжни всички в къщи. Опитахме всичко, не успяхме..................................накрая и помогнахме да заспи, не можехме да я гледаме как се мъчи. Липсата и ще е огромна. Не зная как ще спя, как ще стана утре и няма да я видя, как ще и прибера вещите.......................... Моля, ако някой има нужда от лекарства и храна за ХБН и е от Варна, да ми пише...........всичко стои почти непокътнато: опаковка ипакетин, рубенал, нутри гел плюс, хидратин, енап гранули и паучове на RC. Може пък някое коте да се нуждае от тях, подарявам ги. Ако никой не се нуждае, ще ги занеса в УлтраВет.  Между впрочем имам и 3 опаковки гранули на Friskies, които стават за здрави котета. Извинете ме ако звуча хаотично.......

# 391
  • Варна
Ще чакаш Мойричка насън! 
Съжалявам.  Hug Понякога това е отговорното решение.

# 392
Много съжалявам за загубата ви и наистина е много тежко такова решение Cry

# 393
  • София
Beba74, много съжалявам.  Cry Hug

Roisin, дано се събуди и има още хубави дни.  Hug

so what, голям хулиган.  Laughing

На мен днес ми се обади ветеринарят, за да ми съобщи, че пробата от екземата е положителна и съмненията му за гъбички са се потвърдили. Утре ще ходим за ваксина, че навърши 2мес. и ще я види, за да реши дали ще продължаваме с мазането или ще пие АБ.

# 394
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Beba74, съжалявам за Мойричка, мир на душицата й.  Cry  Flowers Rose Жалко, че не можахме да помогнем с повече. Cry Аз това, което ми беше останало от Сиско го дадох на едни момичета, които се занимават на доброволни начала със спасяване и задомяване на спасени животни. Голямата ми дъщеря ги познава чрез фейсбук. Виж някоя от организациите може да има нужда от такива неща - Анимал хелп - https://bg-bg.facebook.com/A.HELP.V , Анимал хоуп - https://bg-bg.facebook.com/animal.hope.bg . Ето от какво имат нужда - http://animalhope-varna.org/?page_id=2352. Peace

Roisin, дано се събуди.  Praynig

# 395
Много съжалявам за Мойра  Sad Нека почива в мир душичката Sad

# 396
много тъжно:(

# 397
Много съжалявам за Мойра  Sad Нека почива в мир душичката Sad
Praynig за малката душичка  Praynig

# 398
Беба, съжалявам.  #Puppy dog  Hug

# 399
Благодаря на всички, писах на една организация във Варна profi_1. Успех на болните писанки

# 400
Мила Беба, много съм разтроена... Не мога да приема това за истина,.Може би защото силно вярвам ,че с диетична храна  и правилното лечение ,че изгоним смърта  за по натам... Cry
 Ох не знам , объркана съм...Защо стана толкова бързо?! Ветеринарите ме уверяваха ,че при кучетата болестта се развива по - бързо т.е за 3-4 месеца , а котетата свикват , адаптират се  и може да преживеят мнооого по дълго...
Милата душица..... Съжалявам.. Беба ти си много силно момиче... Не знам  дали ще се справя като теб , когато този момент настъпи за Мърфи. Кажи ми че не  е истина....

# 401
Да мила anesy, това е грозната истина. И аз си мислех, че ще удължим живота и, но снощи се предадохме. Взех си я, тя милата отпусната. Сложих я на земята, тя полегна. Гушнах я, разплаках се, събрах се всички и решихме, че не можем повече да я държим при нас насила. Най- трудното решение. Обадихме се по скайп на сина ни, който е в Англия и се връща на 5.07 да се сбогува с нея.....и я заведохме в ОВК .Плача непрестанно, няма как да е.

# 402
  • София
 Cry Cry Cry Много съжалявам! Възхищавам се на силата ви, струва ми се, че и аз така бих постъпила, за да не се мъчи повече милата душица

# 403
Cry Cry Cry Много съжалявам! Възхищавам се на силата ви, струва ми се, че и аз така бих постъпила, за да не се мъчи повече милата душица
Благодаря....

# 404
Ужасно съжалявам Cry Hug

Общи условия

Активация на акаунт