Аз пък не бих си жертвала детето за нищо на света, независимо за какво става дума. Никога няма да го дам на никой, та дори и щастието му да зависи от това. Това вече не се нарича доброта. Не знам как бих могла да нарека такава постъпка, защото аз лично ако знам, че майка ми ме е дала на някоя само защото не можела тя да има деца, няма никога да я смятам за човек. То така или иначе който по такъв начин си е дал детето не намира покой. Хем страда, хем се надява детето му някога да го разбере и да му прости, ама за мен поне такава жена, която е предпочела ей така да ме подари не би трябвало да се нарича майка. То все едно си даваш детето в дом за осиновяване и някой го е осиновил, същата работа.
Те може би в Индия имат някаква такава традиция и такива неща са нормални при тях, знае ли човек. Щом ще изхвърлят Пули когато и се роди детето и тоя ще си прибере първата жена, нищо не ме учудва. То като цяло мисленето им е толкова различно от нашето, че сигурно да си дадеш детето на брат или сестра, не е нищо в сравнение с всички други дивотии. Даже се учудвам дали затова не показаха как Сандия си даде близначето на брат си. Вярно че там изтъкнаха каприза на голямата му дъщеря но все пак особено като са 2 деца сигурно е в рамките на нормалното да го направят. Между другото така ми се иска да има някакво Индийско радио където да има песни от онези старите с тънките гласове, но да може да се слуша през уйнампа, понеже ако тръгва директно от някой сайт няма възможност да го намалям и няма да си чувам говорящата програма а в уйнампа си има клавиши за намаляне и увеличаване на музиката. Ако някой знае такова радио ще съм много благодарна да ми го изпрати по някакъв начин.