Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 711
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • Prague Czech Republic
И на мен ми се иска да бях в София! Но за жалост няма как.

# 256
Днес и двете ръце на Ананди бяха с дълги нокти и без лака....
Но за сметка на това Джаго на снимката си смени ризата от синя на розова, докато Ананди спа... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 257
Ето и малко снимки на Шарук и Каджол от снимачната площадка.
Скрит текст:

Ах как ми се иска да бях в София сега.  Sad

И аз до теб...Шахрукх пак има проблем с коляното...след толкова операции...ама пък както обикновено им е много весело.С този режисьор мисля че бяха снимали "Ченай експрес".Ми не го харесвам #2gunfireКато знам какви филми правеше  Яш Чопра

# 258
  • Хасково
Дарья ,kirionka-благодаря ви за отговора и  отделеното време.Снощи се поразрових из индийските им вестници и останах с впечатление,че на 12 е пристигнал в София и от там са го завели направо в студио"Бояна" newsm78

Шарук Кхан и Каджол са вече в Бг и то в София, да. Току що разглеждах снимки в медиите.  Grinning

По БТВ дадоха,че Аджай Девган/съпруг на Каджол също  и много известен техен актьор/ е тук имаше кратко интервю,а Шахи и Каджолитка-бонболитка да са тук и да не споменат ми е чудно.

И аз ги гледах.Учуди ме че Шахрукх не се появи,ама може да е обиден...където и да отиде по света,хиляди фенки в екстаз крещят името му и си  newsm77,а тук ....никой не го отрази Laughing
И тук има фенки който крещят пред хотела
Шах Рукх Кхан в България, София пред хотел "Маринела".

https://youtu.be/NxC5oCbN-sk

# 259
  • Хасково
И едно поздравче  с двамата сладури Шарук и Каджол

https://youtu.be/L0zKs8i7Nc8

# 260
Джагдиш как без да има пари й купи храна на Ананди и после направо си тръгна без да влезе в къщата...откъде пари за билет до Мумбай?  Mr. Green newsm78

# 261
СРЯДА. Гена споделя със Сумитра, че въпреки че Джаго е спасил Ананди, отново я е направил слаба. Казва, че трябва да заемат времето и с нещо, за да не мисли за него. В Мумбай Гаури казва на Джаго, че сигурно Ананди е избягала с Шавран и след това си е измислила историята за отвличането. Даго и крещи и отвръща, че е видял ситуацията с очите си, а съпругата му се ядосва. Той вече на по-нисък тон започва да обяснява, че с Ананди са имали някакви отношения и той не може да пренебрегне този факт с лека ръка. Обяснява и, че между двамата няма нищо. Обещава да не се връща повече в селото. Гаури е доволна от последното, но ядосана казва, че повече няма да опрадава отсъствията пред декана. В Джейтсар Ананди е много напрегната. Нанду я бута, а тя, отнесена в мисли, започва да крещи. Гули пристига, прегръща приятелката си и плаче. Ананди я успокоява, че всичко е наред. Гули обяснява, че е видяла отвличането, но няма как да познае извършителите, тъй като лицата им са били покрити. Бейрон праща Ананди в кухнята и моли Гули да разкаже повече подробности. Момичето плахо казва, че Шавран е бил сред мъжете, но не е искала да каже това пред Ананди, за да не я разстрои. Всички са шокирани. По-късно Васант и Бейрон все още не разбират причината за отвличането. През нощта Джагдиш си мисли за спасяването на Ананди, когато взима телефона си и излиза от стаята. Гаури се събужда и слуша разговора му. Джаго звъни на Бейрон и му казва, че подозира Шавран заради поведението на родителите му. Гаури е бясна. Бейрон му казва да не се тревожи повече за Ананди, има кой да мисли за нея. Затваря. Гаури нарича Джаго лъжец, смята, че не може да спре да мисли за Ананди. В Джейтсар Ананди се страхува да излезе дори за вода от стаята си. На другия ден Бейрон говори с началника на полицията и го моли да проведе разследване, но мъжът грубо му казва да не им казва как да вършат работата си. Бейрон се притеснява, че обществото отново ще обвини Ананди. Гули пристига, за да вземе приятелката си в училището, но както Сумитра, така и Ананди отказват. В Мумбай Джагдиш хвали закуската, която му е приготвила съпругата му. Гаури, от своя страна, е приготвила дъска, на която двамата да записват споровете си и да отбелязват, когато са ги дискутирали и съответно решили. Когато Бейрон излиза от участъка, Джаго отново му звъни и настоява случаят да бъде прегледан обстойно. Бейрон му обяснява, че полицаите са отказали съдействие и Джаго се ядосва. Гаури влиза и казва на Джаго да и разкаже какво се е случило при отвличането, за да се опита и тя да помогне. По време на разказа му обаче тя става агресивна и започва да ревнува. Казва, че получава това отношение, тъй като не е законна съпруга. Сумитра решава да заведе Ананди в храма. Васант казва на един от слугите да иде с тях, за да ги пази. Сугна и Аша се присъединяват към службата в храма. Там жените от селото забелязват, че Ананди се е завърнала. Появяват се и родителите на Шавран. Всички започват да злословят по адрес на Ананди и питат къде е Шавран. Никой не вярва, че момичето е било отвлечено. Ананди е шокирана от тези обвинения. Тя казва, че не знае къде е момчето, а бащата вади фалшивата снимка. Аша защитава Ананди, но никой не иска и да чуе. Една от жените казва, че няма да позвли на децата си да ходят на училище. Селяните искат доказателства, че Ананди е била отвлечена, питат дали някой е искал откуп. Ананди се разстройва и побягва към вкъщи, отива в стаята си. Сумитра влиза и Ананди и обяснява, че навремето Ананди е правил колажи и това също е колаж, а не истинска снимка. Гули идва и казва, че няма никой в училището. Ананди се чуди кой иска да я натопи и къде всъщност е Шавран. Васант и Бейрон споделят, че той и родителите му са замесени. Ананди не може да повярва. Тръгва към дома им. Междувременно там сестрата на Шавран е облечена в нови лъскави дрехи и носи красиви бижута. Майка и се възхищава и споделя, че отдавна е искала да я види така.

# 262
За Ичха определено важи фразата "Каквото сам човек си направи, никой не може да му го направи".  ooooh!

# 263

Един от най-богатите артисти в света, си стои скромно на пластмасовия стол, насред снимачната площадка и се рови в телефона си. Без охрана, без комфорт, без превземки, просто ей така, като един обикновен човек.  Hug

# 264
  • au bout du monde
Кога ще се появи този герой Siddharth Shukla- ShivRaj Shekhar  в Малката булка Thinking

# 265
Кога ще се появи този герой Siddharth Shukla- ShivRaj Shekhar  в Малката булка Thinking

Май другия месец. Чудя се какво още ще дават до тогава, вече взе да ми писва от толкова драми. То няма и какво толкова да се коментира

# 266
  • au bout du monde

Май другия месец. Чудя се какво още ще дават до тогава, вече взе да ми писва от толкова драми. То няма и какво толкова да се коментира

А той какво ще прави в селото? Blush

# 267
ЧЕТВЪРТЪК. Ананди влиза в дома на Шавран и обвинява родителите му, че са фалшифицирали снимката, показва им истинската, а те се оправдават, че не умеят да правят подобни неща. От своя страна, майката я обвинява, че е избягала със сина и и той не се е върнал с нея. Добавя, че лично сина и и е казал какво се е случило, тогава сама се вкарва в беля, един вид признава, че е имала връзка с него след изчезването. Чуди се как да се оправдае. Ананди излиза ядосана и казва, че много цени семейството си, а те са накърнили неговата чест най-вече. Родителите на Шавран изплашени звънят на "шефа". На обяд в Мумбай обстановката е много напрегната. Родителите на Гаури се опитат да заговорят Джаго, но без успех. Тъст му казва, че се е съгласил на този брак, за да бъде дъщеря му щастлива, но вижда, че Джаго я наранява. Майката на Гаури се намесва и започва да обижда Ананди. Джагдиш побеснява, казва, че не е очаквал подобни думи от тях, имал е по високо мнение. Гаури чува това и ядосано крещи името на съпруга си. Кара му се, че го е грижа само за Ананди, а той излиза, без да каже нищичко. Шиам нарежда на един от слугите си да следи родителите на Шавран. След като говори с някого, бащата тръгва с автобуса за Джейпур. Слугата уведомява затова Шиам, който е в имението и той заедно с Васант, Бейрон и Ананди тръгват натам. На сутринта автобуса пристига в Джайпур. Бащата на Шавран тръгва пеш нанякъде, а останалите го проследяват. Стига до една изоставена сграда. Всички са изненадани, че говори именно със сина си. Двамата мъже ги виждат и започват да бягат. Хващат ги, а Ананди удря плесник на Шавран. Натоварват ги в колата и потеглят към селото, където хората се чудят защо момчето е със семейство Сингх. Един от слугите на Хет Синг го уведомява за случилото се. Мъжът е разтревожен, че Шавран и баща му може да си отворят очите и да провалят плана му. Васант принуждава Шавран да каже какво знае. Той разказва цялата истина:нает е от сина на Хет Синг, той е откраднал статуетката на богинята, той е откраднал дрехите на Ананди, той я е отвлякъл с още няколко мъже. Ананди гласно споделя разочарованието си, че е искала да му помогне, а е била предадена. Сега разбира защо похитителите не са искали да я наранят

# 268
Ооооххх, снощи не можах да гледам Булката, та сега се възмущавам - хора, кога ще разкара от екрана тая усойница Гаури? Не мога да я търпя, такъв гняв се надига у мен като я слушам, че ако я видя на живо, лошо ѝ се пише. Толкова да ме дразни значи... Моля ви, кажете ми, че не аз съм лудата.  Praynig

# 269
Ооооххх, снощи не можах да гледам Булката, та сега се възмущавам - хора, кога ще разкара от екрана тая усойница Гаури? Не мога да я търпя, такъв гняв се надига у мен като я слушам, че ако я видя на живо, лошо ѝ се пише. Толкова да ме дразни значи... Моля ви, кажете ми, че не аз съм лудата.  Praynig

Определено не си, аз също и се дразня много. Лошото е, че май и Шиф като се появи тя все още ще присъства. Те едва ли веднага ще се оженят с Ананди, кой знае още колко време ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт