Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 688
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • Prague Czech Republic

Едва последните няколко дни имах възможност да гледам Булката и Кармата.
Изненадана съм, че Ичха се е омъжила за Виир, както и Тъпася, че се преструва на бременна. Тая идея "Боже, мили" ли й я даде? Защо майката на Тъпася се държи лошо с Дамини?

Да Нани е дала идеята за фълшивата бременност!! Twisted Evil Twisted Evil

# 331
Камъче, Дамини много се притесни, когато Тапася отиде в дома на Виир, и с право - както се сещаш, двете с Нани ще направят живота на Ичха ад, каквото е мекотело. А Дивиа съответно си защитава нейното дете и затова е бясна на Дамини, че изрази негодувание срещу заминаването на Тапася.

# 332
Ох, хора, къса ми се сърцето заради тая случка с Пули, ужасно ми е мъчно, какви жестоки хора, просто нямам думи...

# 333
Къде е многоуважаваният им бог Кришна, на който се молят ден и нощ, за да извоюва правата на Пули...май Ананди го замества  ooooh!

Нека някой запознат с ритуалите в Индия да каже възможно ли е това, което се случва във филма. И какви са тия индийки, които са готови мъжете им да заживеят с друга жена, само и само тя да роди дете  newsm78 ooooh!. Започвам да се радвам, че съм родена на други географски ширини

# 334
Започвам да се радвам, че съм родена на други географски ширини
Чак сега ли?  Mr. Green

# 335
  • Prague Czech Republic
Що за жена е тази? Да отдели бебе от родната му майка? Колко безчувствени хора са всички които гледат колко несправедливо се държат с Пуули! Като гледам и сърцето ми се къса  newsm45

# 336
Това са ненормални работи... смених канала. Днешната серия мисля да я пропусна, че вместо да се разтоварвам с гледането на сериала, аз се натоварвам ooooh!
Е*авам ти и религиите и традициите и чудесиите....... луда работа

# 337
  • Prague Czech Republic
Лелеле Тия Индийци много се потят!!  Crazy

# 338
Ееееей, чухте ли я тая свекървата? Пожела същото и на сестра си - да ѝ се случи, та да видим после дали щяла да защитава снаха си!  ooooh! Кретенията няма край, наистина, както казва Глори, какви са тия мижитурки наоколо, дето грам не помагат на справедливостта?! Възмутена съм просто...

# 339
Тия па олигофрени се дразнят на детето, че реве... Как се нервирам значи...  ooooh! А какви последствия има за психиката на такова малко дете, че го отделят така от майката, не е истина. Извинете за непрекъснатото спамене, ама нещо съм се наежила. Къти, добре си направила като си сменила канала, аз явно съм няк'ъв мазохист...  hahaha

# 340
  • Prague Czech Republic
Бебетата са много чувствителни разбират всичко! Казвам го от опит, Веднъж отидохме на гости на едни познати заедно с бебето без таткото му! и много плака Докато не се прибрах ме в къщи! и когато видя татко си се засмя до ушите.. Hug Peace
Как да не плаче горкото детенце като разбра как лошо се държат с майка му??

# 341
От кога пък мнението на снахите има някакво значение, че се допитват до първата снаха, как да постъпят и се съобразяват с нея?

А и къде беше тя през цялото време? Къде я криха? Сигурно в тайния харем... Mr. Green
Виждам ,че и в тая къща оборът  е долепен до спалните им  Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 17:38 от Dream Team

# 342
"В обора при кравите"! Ще се гътна вече... Аман от изродщини!
Иначе бебетата не само че разбират, но и всички такива по-силни преживявания си остават подсъзнателно и се проявяват по-натам. Горкото дете...

От кога пък мнението на снахите имат някакво значение, че се допитват до първата снаха, как да постъпят и се съобразяват с нея?
За това не се бях замисляла, определено има яко противоречие...

# 343
Да не забравяме, че оборът у Калиани беше до хола  Mr. Green

Тия индийци наистина са много изостанали....21-ви век, богати, а една пералня нямат, перат на ръка  ooooh!  А за шофьорския им курс нямам думи. Карат го на собствените си коли. Ако се наложи инструкторът да натисне спирачка, къде му е педалът?  ooooh! Whistling

Моля някой да сподели ако знае дали наистина е така...

А тая Пули не може ли да вдигне телефона вместо да се озърта като гърмян заек  Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 17:45 от Dream Team

# 344
От 60-те години на 20 век, още от периода на хипитата, западните цивилизации  са романтично привлечени от източните религии и философии-будизъм ,хиндуизъм и т.н.В последните десетилетия и в България се наблюдават подобни " залитания ". Медитация, йога , кришнари, мале, мила !Оказва се' че те са много по-закостенели и нечовешки от останалите  основни, големи световни религии.Да не говорим, че жената я нямат за нищо.Това много ясно се вижда в " Малката булка ".Преди време прочетох една четирилогия на Ерик Еманюел Шмит. Разказани са четири истории от гледна точка на различни религии- християнство, ислям, юдеизъм и будизъм ( последното е философия, а не религия ) Най-красива и човешка е историята от гледна точка на исляма, невероятно, но факт ! " Оскар и розовата дама " Прочетете я , момичета , заслужава си !Това не значи , че бих станала мюсюлманка. Много се отплеснах. Та... днешната серия ужасно ме депресира, дано в  серията в понеделник Поли успее да си върне бебето и тези зверове да си получат заслуженото. Дано и обществото ги осъди и отритне, а и финансово да я обезщетят за да може да си гледа синчето.

Общи условия

Активация на акаунт