Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 677
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Бубе, аз имах предвид не само самата регистрация, а и писанията от името на две личности. Според мен си отнема време да съобразяваш кое от чие име си написал, това исках да кажа. Не ми се вижда лесно човек да води двойнствен живот. Simple Smile  Mr. Green
А иначе е съвсем възможно да си права за причината - "лошо мнение" не се толерираше грам в оная тема, та те сценаристите на тоя филм дори да утрепват всички герои наред, стига да са живи Сурач и Сандия да се лигавят на екрана, всичко ще е наред. Не е важно кой какво мисли и как разсъждава, важно е да има снимки или емотикони със сърчица. Поне това е моето впечатление.  Peace

Все пак и въпреки това, всички останали от онази тема не бяха съгласни с постъпката и. С изключение на тази, която единствено не каза нищо. На мен също ми е странно човек да пише от 2 имена, но явно е така, ако нещо не съм се заблудила.

Дали скоро ще е появата на Разврати? Вече дойде края на месеца, а май юли поне по моите изчисления трябваше това да стане.

# 376
Бубе, разврати ще се появи в края на август, а тази седмица, след 2-3 дена, Гаури ще разбере, че Бейрон е този, който я издържал през целия й живот

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 10:21 от Дарья

# 377

Кики Hug Heart Eyes що не свиркаш, че и ти гледаш "пътеките". На мен сериалчето супер разтоварващо ми действа . Големи бисери се ръсят там  hahaha hahaha hahaha

Аз само този гледам мац. За другите нямам време и нерви. Mr. Green
Голям микс е този сериал. Има от всичко по малко. Но най-вече е разтоварващ, тъй като са наблегнали на комичното. Лелята е спец в лафовете.  Wink
Тази шматка Куши Кумари Гупта сега ще отиде на екскурзия до Наинитал без да иска.  Laughing Нямам търпение, да видя сцената, в която Арнав я открива. Laughing

# 378
Бубе, аз имах предвид не само самата регистрация, а и писанията от името на две личности. Според мен си отнема време да съобразяваш кое от чие име си написал, това исках да кажа. Не ми се вижда лесно човек да води двойнствен живот. Simple Smile  Mr. Green
А иначе е съвсем възможно да си права за причината - "лошо мнение" не се толерираше грам в оная тема, та те сценаристите на тоя филм дори да утрепват всички герои наред, стига да са живи Сурач и Сандия да се лигавят на екрана, всичко ще е наред. Не е важно кой какво мисли и как разсъждава, важно е да има снимки или емотикони със сърчица. Поне това е моето впечатление.  Peace

Все пак и въпреки това, всички останали от онази тема не бяха съгласни с постъпката и. С изключение на тази, която единствено не каза нищо. На мен също ми е странно човек да пише от 2 имена, но явно е така, ако нещо не съм се заблудила.

Дали скоро ще е появата на Разврати? Вече дойде края на месеца, а май юли поне по моите изчисления трябваше това да стане.

Като знаеш кой е защо не го кажеш? Защото май нищо не знаеш иначе да беше написала името му. Не е само заради светлината. Ти също допринесе Ресмие пак да започне да се включва защото каза че не те е засегнала и когато писа в темата за светлината ти я приведства с добре дошла. Както и направи всичко възможно да спра да пиша и да си задавам въпросите към Бандитка. Може би Ресмие е права, защото ти доста безсмислени въпроси и задаваш. Преди за чалгата, сега за цените на мобилните разговори все неща, които нямат общо с темата. Само че заради теб и аз го отнасям, това е лошото. Дори не си направи труда да ми се извиниш за предишните обиди. Значи Шиф скоро няма да се появи. Аз мислех че ще е някъде към средата на юли, но явно още доста драми ще гледаме.

# 379
Сунитра, първо не си ми на годините, за да ми държиш такъв тон, така че за напред се въздържай да се обръщаш към мен по такъв начин. Второ, не си никоя ти, да ми казваш какво, кога и как да пиша. Не си присвоявай право, което не ти принадлежи. Никой не ти е сложил вилата на врата и не ти е забранил да пишеш, че и да питаш каквото си искаш. Ако имаш комплекси за избиване, някакви проблеми или целиш някой да те съжалява, намери си някоя медия и реви колкото щеш, аз обаче няма да позволя една вчерашна лигла да ми държи такъв тон. Никой не ти е виновен, че ти е крив света. Когато моя е бил крив и съм имала проблеми съм направила всичко възможно никой да не забележи. За извинение изобщо не се надявай, за гнусната чалга. Нещо повече, ако зависи от мен със закон ще ги забраня и нито една гнусна песен няма да допусна да се излъчва. Не мога да спра да живея, само и само да не изказвам мнение, та да е угодно на всички. Няма да кажа кой подозирам, защото така съм преценила. Ако беше ми писала на лични и беше постъпила човешки, можеше и да разбереш.

Искам да попитам за пътеките, скоро ще разбере ли Анджали какви ги върши съпругът и? Голям лицемер, не мога да го понасям.

# 380
не, мила, няма да е скоро!!! за голямо съжаление!! сега вече е 48 епизод е минал, и никой нищо не научил за него все още. Само Шаши бащата на Паял и Куши подозира нещо, но подлия Шиям успя да намери начин да го заблуди и него. Но скоро Шаши ще го разкрие, съвсем случайно, ще го види в храма с Анджали и Шиям ще го нападне, и Шаши ще попадне в болница и ще остане инвалид, който не може изобщо да говори. Точно тогава куши за първи път ще го прегърне Арнав, но той няма да й отговори на порива, ще стои като японски войник от глина

# 381
  • Варна
Много е гаден тоя Шиям. Анджали е такава душица, а той само я лъже. Съвсем в края не сериала се разбира какъв мръсник е. Куши и Арнав са големи сладури. Все не могат да се напаснат. Когато единият иска другият не ще и обратно.

# 382
Добре де, тоя Шиям на какво се надява? Нали не може да се ожени за Куши, след като вече има брак и то доста изгоден за него. Да не мисли, че тя ще му стане любовница? Едва ли е толкова прост...Не съм гледала доста от сериите, за това може да не съм разбрала.

# 383
Добре де, тоя Шиям на какво се надява? Нали не може да се ожени за Куши, след като вече има брак и то доста изгоден за него. Да не мисли, че тя ще му стане любовница? Едва ли е толкова прост...Не съм гледала доста от сериите, за това може да не съм разбрала.
Може да се ожени за Куши, а той това и иска. Много му е мазен курбана на тоя Шиям, че чак залоен.  Laughing Ще има да го гледаме доста дълго.

# 384
  • Prague Czech Republic
Браво на Кунда! Постави Гаури и родителите и на място!!! Laughing

# 385
  • София
Какво е станало с Кунда? Днес не гледах.

# 386
Днес серията много ме накефи  Peace Гаури получи шамари отвсякъде  Mr. Green

СРЯДА. След много търсене е намерена нова квартира.Майката на Гаури я моли да си почива повече. В Джейтсар Ананди се приготвя за изпита си на следващия ден. В Мумбай новата квартира е далеч от болницата и Джаго и Гаури закъсняват за работа. Ананди отива на изпит и моли Пуули да поеме училището за деня. Пред сградата вижда един мъж, който посяга на жена си, и ги "разтървава", преди да влезе на самия изпит. След работа Джаго е много уморен и отказва да отиде на пазар по молба на Гаури. В имението Нанду не желае да яде. Гена му се кара, а Ананди се прибира. Започва да му разказва приказка и да го храни, а Гена се ядосва. В Мумбай Джагдиш осъзнава, че и той е сгрешил и се извинява на Гаури за лошото си поведение. В Джейтсар Нанду бяга от майка си и отива в стаята на Ананди, заспива в скута и. Гена отново не е доволна. В храма една жена отива при непознато дете и настоява то да си вземе от сладките и. Детето си взима, а майка му го вижда и му се кара. В Мумбай Джагдиш и Гаури отново се карат. Джаго иска да я зарадва и и носи сладки, а тя му се кара, че харчи прекалено много. Тя самата се е записала на курс. Джагдиш се ядосва, че не е поискала мнението му. В Джейтсар Нанду отказва да пише домашни. Гена обвинява Ананди, че го е разглезила, но момичето успява да го накара да седне да учи. От банката звънят на Гаури. Оказва се, че чичо и не и е пратил парите този месец. Решава да го потърси. Мъжът и обещава, че ще оправи нещата. Звъни на някого и е шокиран от това, което му се казва в слушалката( за нас разговорът е заглушен). Детенцето от храма от по-рано е болно. Родителите му смятат, че лудата го е отровила със сладките, мислят си, че може да му е направила и магия. Чичото пристига в Мумбай. Изобщо не е очарован от факта, че Гаури е бременна. Разочарован е, че са скрили факта, че съпругът и всъщност е Джагдиш от детството. Разкрива пред всички, че не той, а самият Бейрон Сингх е подпомагал семейството финансово през всички тези години. Всички са шокирани. Дават сцени от миналото, когато Бейрон е настоял да подсигури живота на Гаури след проваления и детски брак. След всичко случило се обаче Бейрон е отказал да се грижи за Джагдиш и Гаури, тъй като вече явно са зрели хора и смятат, че са стъпли на краката си. Чичото споделя, че се радва, че е говорил по телефона с Бейрон, не би издържал да чуе това разочарование лице в лице. Мъжът обвинява себе си, че е разглезил Гаури и това е причината тя да си позволява да си играе с чуждите животи с лека ръка. Не желае повече да я вижда. Гаури, от своя страна, смята, че тя е предадена, тъй като е лъгана толкова време. Майка и добавя, че Бейрон просто е изкупвал греха си и не е направил кой знае каква жертва. Чичото е ужасно разочарован от цялото семейство и разбиранията им за живота. Тръгва си. Гаури се заключва в стаята си и не спира да плаче. Решава да отиде в Джейтсар.

# 387
И на мен тези серии страшно ми харесаха, позлобях си на воля!  Blush

# 388
  • ГО
И аз се кефя на "храненето" на Гаури, но от друга страна, казваше му доста точни неща на Джаго. Не във вчерашния епизод, по принцип. На моменти ми беше нереално как му се зъбеше, на фона на мълчаливите съпруги, как му държеше сметка само  ooooh!
Като се пенеше снощи си помислих, че ще абортира от зор, ама явно няма да е скоро  newsm78

Мислех да не се включвам с коментар относно спора на Сумитра и Буболинка, но не мога да се сдържа.
Сумитра, правиш впечатление на доста сприхав човек. Не знам коя от двете вижда и коя  - не, но не знам какво толкова се хвана с Буболинка, че постоянно гледаш да я захапеш.

Едно ми направи впечатление.
Когато преди доста време в темата пишеше Бандитка, ти беше доста активна.
После Бандитка спря да пише - спря да пишеш и ти. Бандитка се появи и започна да пише пак - появи се и ти. Тя спря - спря и ти. Когато тя се появи, появяваш се и ти, което значи, че четеш темата, но не намираш за важно да си пишеш с нас.
Знам, че всеки има право да пише когато си иска и с когото си иска.
Просто ми направи впечатление.

# 389
А какво ще търси тази нахалница  Гаури в Джейтсар? Ох,дано Бейрон не се размекне, а да я отреже здраво. И дано Ананди не се смили да им увеличи издръжката.
А колкото до спора на Сумитра и Буболинка- глупаво е ! Тук коментираме серияли, а не футбол или политика. Лично аз, като ви чета коментарите, момичета , много се забавлявам. Страхотни сте всички !

Общи условия

Активация на акаунт