Булката, Кармата и Пътеките - букет от индийски традиции ~Тема 17

• 82 403
  • 756
  •   1
Отговори
# 585

Нямаш си напрестава как ме е яд. Хората ми идват на крака, а аз не мога да отида да ги видя.  Close
Миналата година Ранвир Синг беше в Истамбул и аз не можах да отида да го видя. Сега пък Варун Даван /който ми е слабост/ е тук и аз пак не мога да отида да го видя. Егати, сега ще трябва да ходя в Индия, за да ги видя.  Laughing

Къде и до кога ,ще снимат в БГ?
Съгласна съм с теб,че са ни дошли на крака ,а ни е не можем да ги видим на живо.Но да се надяваме,че ще продължат да прииждат все повече и повече актьори от Индия.💋👌

# 586
  • София
Някой гледа ли Кармата днес? Касап също изрази съмнение относно Сачи и Сатя. Тези дни бях питала дали някой от вас знае каква ще им е ролята, имам чувството, че нещо не е чиста работата там, ще видим...

Здравейте, момичета. Чета ви с удоволствие, но нямам много време да гледам нищо и за това и не коментирам. Обикновено след работа хващам края на Малката булка, но в момента покрай драмите с Гена и Васант загубих интерес. Чакам появата на Шив.
   Относно брата и сестрата. Те са деца на слугиня на семейство Бундела, нещо като Ичха. Като малки Ванш краде бижута, а Гунванти обвинява Сатя. Арестува го полиция, а семейството му е изгонено. Сега се връща да си отмъсти. Сачи се преструва на сляпа и всичко е постановка. Те ще стигнат до там, че ще направят, че все едно Виир изнасилва Сачи и ще отиде в затвора. До раждането на бебето все покрай тяхното отмъщение ще се въртят нещата.

# 587
Териии, колко се радвам да те видя!  Hug Благодаря ти много и за отговора!   bouquet Знаех си, че има нещо гнило в Дания, но пък този сценарий, който ти разказа, ми допада много. Независимо, че Виир ще страда, който е готин, семейство Бундела като цяло много ме нервират с много неща и си заслужават отмъщение. Не се изненадвам, че несправедливо са били обвинили Сатя,  и то точно отвратителната Гунванти, като цялот тези смотаняци Гунванти и дядото са толкова ограничени и праволинейни, че друго не може да се очаква.

# 588
  • София
    Благодаря ти. Много се радвам, че темичката си съществува, хубава си е както преди и всеки пише каквото мисли.

# 589
  • София

Нямаш си напрестава как ме е яд. Хората ми идват на крака, а аз не мога да отида да ги видя.  Close
Миналата година Ранвир Синг беше в Истамбул и аз не можах да отида да го видя. Сега пък Варун Даван /който ми е слабост/ е тук и аз пак не мога да отида да го видя. Егати, сега ще трябва да ходя в Индия, за да ги видя.  Laughing

Съгласна съм с теб,че са ни дошли на крака ,а ни е не можем да ги видим на живо.Но да се надяваме,че ще продължат да прииждат все повече и повече актьори от Индия.

Joy Joy Joy JoyКики Hug Колко му е Laughing е го къде е Индия Hug Варун и на мен ми харесва Peace

Ширин Hug те вече снимат, на различни места из страната LaughingПри нас Шахрук го изпуснах Laughing наистина ми беше дошъл на крака LaughingМного е хубаво, че снимат филми в страната ни Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=3RzJUMoavDM
https://www.youtube.com/watch?v=YtEazGYo1U0

# 590
ЧЕТВЪРТЪК. Гаури се опитва да разведри Джаго, прави се на загрижена и му предлага да звънне на Ананди, за да разберат какво точно става. Ананди си излива душата по телефона и се обвинява. Джаго започва да я успокоява. Гаури взима телефона и започва да успокоява Ананди. Отива в другата стая и тихо и казва да си оправя забърканите каши сама и да не меси Джаго. Връща се в стаята и пред Джаго отново се държи мило с Ананди. Джаго и се възхищава. Всички в двете имения- Васант, Бейрон. Сумитра, Гена и Нанду си мислят за Кало и колко нужно им е нейното чувство за справедливост в момента. Докато Ананди се моли на боговете, телефонът звъни. Изненадана е от чутото в слушалката. Качва се горе и казва, че трябва незабавно да върнат Васант в имението, заглушават разговора, в който Ананди сигурно им разказва за обаждането. Бейрон и Ананди отиват при Маавир. Бейрон умолява брат си да се прибере, тъй като Кало си идва скоро. Васант е готов да се съгласи, когато се намесва Ананди с поучителни думи, казва колко е важен той за Кало и т.н. Васант се ядосва, не желае да му се обясняват толкова прости неща. Казва, че няма да се прибере в имението, дори заради майка си. Маавир се появява и обвинява Васант, че се държи егоистично и неуважително към Кало. Добавя, че тя ще умре, ако разбере какво е направил. Старецът умолява сина си и Гена да се приберат в Джейтсар. Васант се разчувства и казва, че в гнева си е останал сляп за последиците от деянията си. Казва на Гена да опакова, решил е да се прибере, да докаже истината пред майка си и отново да се върне да живее в Нагор. Обстановката в имението е напрегната, но все пак Васант си е у дома, така че Бейрон е спокоен. Нанду е много радостен. Джаго звъни на Ананди. тя си спомня думите на Гаури, затваря му и му пише, че всичко е наред. Гаури се прибира и разпитва, чуди се дали Кало ще прости на съперницата и. Джаго е уверен в това. След малко караници и недоволства Васант и Бейрон тръгват към летището. В колата Васант си е все така раздразнителен, не му се слушат песни, иска той да кара и т.н. Гена у дома също се държи грубо с Ананди и Сумитра. Колата на двамата братя се разваля. Васант обвинява брат си му казва, "че ще се оплаче на мама от него". Бейрон усмихнат отвръща, че знае, че батко му и е любимец. Докато бутат колата двамата се закачат. Васант тръгва напред и оставя брат си, казва му, че пръв ще стигне при Кало. Бейрон изобщо не се сърди, щастлив е, че брат му е в настроение. В имението Гена обяснява на Нанду защо не трябва да казва, че са били в Нагор. Ананди се намесва, но Гена рязко я скастря и отвежда сина си навън.

И на мен ми е интересно какъв е превода на Повлекана  newsm78

# 591

Съгласна съм с теб,че са ни дошли на крака ,а ни е не можем да ги видим на живо.Но да се надяваме,че ще продължат да прииждат все повече и повече актьори от Индия.

Joy Joy Joy JoyКики Hug Колко му е Laughing е го къде е Индия Hug Варун и на мен ми харесва Peace

Ширин Hug те вече снимат, на различни места из страната LaughingПри нас Шахрук го изпуснах Laughing наистина ми беше дошъл на крака LaughingМного е хубаво, че снимат филми в страната ни Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=3RzJUMoavDM
https://www.youtube.com/watch?v=YtEazGYo1U0

Благодаря ти,Миха.А дали знаеш кога,ще снимат във Велико Търново.?💋💋💋

# 592
  • София
Благодаря ти,Миха.А дали знаеш кога,ще снимат във Велико Търново.?

На Сапарева Баня би трябвало да са тези дни Laughing а през почивните отново в София Peace дойдат ли тук, ще се опитам да се класирам Peace

# 593
  • Варна
А има ли някой, който да гледа Сияйна луна? Няколко вечери го заглеждам и ми стана интересен. Разни интриги и много момичета за женене.

# 594
Ей малоумна работа, телефона звъни, а Анандито 20 минути гледа към Богинята поклащайки си главата  ooooh!

Много бавно се развива действието и вече много ме дразни. Джагдиш ще разбере ли какви ги наговори Гурата на Ананди?

# 595
ананди през цялото време беше много дразнеща!!!!
На всяка манджа мерудия, все трябва да вземе отношение. Ония двамцата не могат да я гледат, но тя, сякаш не разбира това, независимо от това, че все се повтаря, че тя е виновна и заради нея чичо и леля са напуснали къщата, и все трябва да се намеси... Изобщо не разбирам защо трябвало тя да се влачи с Байрон та да ги вика да се прибират, понеже Калиани се връща. Сумитра щеше да се справи по-добре, или сам Байрон, но не, трябва и нашта да се довлече, пък отгоре на това и проповеди да чете. Толкова ли малоумна. И после, като се прибраха, и гена караше Нанду да лъже баба си, Анандито се опитваше да възпитава Гена. А пък за телефона няма какво да се каже - 20 минути го гледа и после търчи половин час, сякаш не си е в къщи, а в някакъв палат... Пристига и мълчи, голяма драма - баба се връща, върти очите, трябва да ги върнете.... Не може ли да каже, че Кало се връща трябва Васант и Гена да се приберат...
То че и Гена е много противна, няма спор, тя , според мен, нямаше да подкрепи Васант, но пустата ревност... Просто от край време се е търсела повод да отстрани Ананди от Нанду и сега таз кавга е добре дошла. Но заблудената кметица, мисли, че е най-умната понеже е учителка и всичко й е позволено (визирам намесата й в отношенията между Гена и Нанду)
Ужасно ме дразнят и Байрон и Сумитра, за кой дявол трябва да се молят и да се кланят на тези двамата...
Ох , излях яда

# 596
  • Prague Czech Republic
Ананди още от първите серии ме дразни! Все тя знае всичко! Спрях да гледам за сега булката че ми омръзна вече все едно и също да дават никакво развитие не виждам. А още много има до появата на Шив и махането на Гаури от сериала.  Flutter

# 597
Ананди още от първите серии ме дразни! Все тя знае всичко! Спрях да гледам за сега булката че ми омръзна вече все едно и също да дават никакво развитие не виждам. А още много има до появата на Шив и махането на Гаури от сериала.  Flutter

Аз от 1 седмица не съм го гледала, ама така като чета от коментарите нищо ново. Наистина стана банален в последно време, големи драми, големи простотии.

# 598
Ами човек лесно може да се загуби в дебрите на индийските сценарии. Понякога абсурдността е толкова откровена, че човек лесно се отказва да ги гледа. Аз така изоставих и Кармата и Светлината. Последната обещаваше да е интересна, но в момента, в който завихриха абсурдните интриги около бъдещите близнаци на Сантия... Единственият, който го изгледах, целия, че и повторих , а сега и потретвам е "Птеки към щастието". Има динамика, няма ексцесии в измислянето на абсурдни житейск ситации, има прекрасна филмова музика.Всички артисти са хем красиви, хем таантливи. Настроението ми се подобрява  силно, защото всичко е поднесено с чувство за хумор, дори леко шаржирано. А и всичко не е разточено до безкрай. Е биха могли да доразвият сценария и към поява на поколение в младите семейства, както и нова любов за Анджели, за да стане наситено розово филма, ама... Както и да е - май това е единственият динамичен индийски сериал, на който съм попадала.  

# 599
Ами човек лесно може да се загуби в дебрите на индийските сценарии. Понякога абсурдността е толкова откровена, че човек лесно се отказва да ги гледа. Аз така изоставих и Кармата и Светлината. Последната обещаваше да е интересна, но в момента, в който завихриха абсурдните интриги около бъдещите близнаци на Сантия... Единственият, който го изгледах, целия, че и повторих , а сега и потретвам е "Птеки към щастието". Има динамика, няма ексцесии в измислянето на абсурдни житейск ситации, има прекрасна филмова музика.Всички артисти са хем красиви, хем таантливи. Настроението ми се подобрява  силно, защото всичко е поднесено с чувство за хумор, дори леко шаржирано. А и всичко не е разточено до безкрай. Е биха могли да доразвият сценария и към поява на поколение в младите семейства, както и нова любов за Анджели, за да стане наситено розово филма, ама... Както и да е - май това е единственият динамичен индийски сериал, на който съм попадала.  

Аз също спрях да гледам светлината точно когато се заформи интригата с близнаците. Сега като чета коментарите в другата тема, сюжетът съвсем се е изместил в друга посока. Сандия е обявена за мъртва, но уж казват, че била жива. Така или иначе няма да го гледам, но ми е интересно как ще се развие и ще следя коментарите.

Пътеките мисля да го изгледам до край, защото ме кефи, пък и не е много епизоди. Значи Анджали в крайна сметка накрая не се омъжва за никой, така ли? Какво се случва със Шиям?

Общи условия

Активация на акаунт