Женени от пръв поглед - 8

• 55 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Тра-ла-ла
Конкретно за избора е прав, че му е натресен от специалистите. За останалото сам си е виновен. Дали след този любовен разговор ще продължи да използва услугите им?! Laughing

# 166
Никой не пишеше докато говореше отчето  Wink
Mr. Green Позабърсваме лигите от пода

На мен пък ми хареса Георги, че им каза всичко на мачмейкърите Peace Но накрая всички дружно го нападнаха, за да си спасят репутацията

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 167
  • София
И пак реклами  ooooh!
Мен ме дразнят също мачненамкво си. Жената ми е малко неприятна, има странна уста.
Жоро да не би да се е надявал, че Гергана ще го потърси да си говорят...според мен той трябва да направи тази крачка ако много иска. Накрая тя изглеждаше сякаш по-навита да са заедно. Въпреки,че той ми е по-симпатичен от нея.

# 168
  • Брюксел / София
Откровеността на Гошето е малко "сетила се Мара..." Да беше си казала в Италия, че няма да го бъде и кой откъде е, а не да разиграва драми...

# 169
  • по пътя
Конкретно за избора е прав, че му е натресен от специалистите. За останалото сам си е виновен. Дали след този любовен разговор ще продължи да използва услугите им?! Laughing
Иска се смелост да го кажеш това и то пред тях самите. Не можеш да събираш два остри камъка, мисля че баба ми по-добре би се справила.  Simple Smile

# 170
И на мен накрая ми дожаля за Георги. Чувства се прецакан и е прав, дано да няма фатални последици за него.
Добре им го каза на "специалистите", надявам се зад кадър да е бил още по-откровен.

# 171
Ама Георги направо ги заби в земята специалистите, а психоложката стана леко агресивна. Определено се изнервиха от обвиненията.

# 172
Иска се смелост да го кажеш това и то пред тях самите. Не можеш да събираш два остри камъка, мисля че баба ми по-добре би се справила.  Simple Smile

Кой е острия и кой тъпия камък при С-тата  newsm78
При А-тата долу- гора ясно  Mr. Green

И на мен ми дожаля за Георги, много му е неловко  Confused

# 173
Ако не сте гледали предаването, сега е моментът- ще го повторят. Хората не са идиоти ooooh!

нали уж лайф??Всичко е на запис..как лъжат само
Кога са казвали, че ще е наживо? Още след последния епизод пуснаха анонс за днешния финал с кадри от самото предааване. Никой не е казвал, че ще е на живо.

# 174
  • по пътя
Тя психоложката с такъв поглед гледа, че не знам, струва ми се агресивна тази жена.

# 175
Бистанджиев си пада по Жорето Simple Smile

...Или се оприличава на него! Mr. Green

На мен пък ми харесва мачмейкърката - много красива жена е!

Ние едно и също предаване ли гледаме Grinning Не ми харесват и двамата майч не знам какво си, то такава професия има ли newsm78

+1

Чудя се такава мач нз си к'ва професия има ли почва у нас? Хайде, У чужбинаТА сигурно е по - вървежно, но тук в Бг..

ПП Водещата да не е бременна от Жорката?
 Rolling Eyes

# 176
Откровеността на Гошето е малко "сетила се Мара..." Да беше си казала в Италия, че няма да го бъде и кой откъде е, а не да разиграва драми...
smile3521 и пак с някакви физиономии,ейй нищо мъжко не виждам в него.Изглежда ми,че направо с омраза реагира на името на Гергана,а какво толкова му е направила.."и защо я дъвчем тая тема"ами нали за туй сте се събралииии ooooh! Rolling Eyes

# 177
Бистанджиев си пада по Жорето Simple Smile
Мдааа  .. май има химия някаква - гледат се като мартенски котараци Wink

На Гошко сега пък специалистите са му виновни! Mr. Green

То на кривата ракета най-много и пречат специалистите  Mr. Green

# 178
Ако наистина има бебе както казват -ще е последната двойка Simple Smile А в случая С и С  Hug

# 179
  • Брюксел / София
Гергана отново е мн спокойна и умерана, на фона на този ръб. Няма напрежение в нея, а този пак се държи шизофренично.

Общи условия

Активация на акаунт