Женени от пръв поглед - 8

• 55 785
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Тоя е много жалък вече... Гергана я направи на маймуна, а сега през девет дерета вода носи и всякакви въображаеми приятелки си измисля - само и само да не се разчуе, че е педал ... ми педал си си бе Жоре. Даже и да си хетеро - пак си педал по душа. Тва е.  

# 226
  • Брюксел / София
Светлето е свалила сивия екип Simple Smile

# 227
Абе не ви ли се струва че в анонса от миналото предаване  имаше кадри които сега не ги дадоха. Примерно как я питаха там нещо Гергана и тя каза .. "Ох много е горещо тук" пък сега не го дадоха. А Светлана както започна ми звучи че все пак са се разделили.

# 228
Стига сте питали коя го е гепила. Сами ще разберете, ако след месец влезете в драматичните теми за зли свекърви и кофти мъже в ДС. Simple Smile

# 229
Защо ли нещо ме съмнява изобщо да има нова жена?...Много е вероятно да послъгва, че да не излезе най-големия загубеняк!...Гергана сякаш посърна малко като чу! newsm78

Да. И на мен така ми се стори.  Peace Явно тя е имала по-голямо желание връзката им да проработи.

# 230
  • Тра-ла-ла
Абе не ви ли се струва че в анонса от миналото предаване  имаше кадри които сега не ги дадоха. Примерно как я питаха там нещо Гергана и тя каза .. "Ох много е горещо тук" пък сега не го дадоха. А Светлана както започна ми звучи че все пак са се разделили.
Да, права си Peace

Май са се разделили. Видя се в очите на Светлана

# 231
  • Брюксел / София
Специалистката ръси глупости.

# 232
Моят половин горкият днес е насилен да слуша "Женени от пръв поглед"... И докато даваха Жорето подметна, че само мрънкал. Като му казах, че и в бг-мама коментарите са такива и той вика "Значи аз съм бг-мама"  Mr. Green

# 233
  • Пловдив
Без халки са. Светлето дръпната ми се вижда.

# 234
Целувки по бузите- ясно

# 235
 Разделили са се.

# 236
# 237
  • Тра-ла-ла
Стефан е голям тъпон. Нищо не научил от всичко до сега. Този е спрял да се развива....казвала съм го и преди Whistling

# 238
Ако Жорко ни чете, ще го посъветвам, да се запише за "Фермер търси жена" (все му се намира някоя виртуална)!
Може пък отново да го съберат с някоя Гергана!... Joy

# 239
Къде е бебето .... Абе Вито лъжец такъв. Кофти ми е за Светлето много тъжна изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт