Женени от пръв поглед - 8

• 55 866
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Тоя С.много тъповат...пък ''експертите''къртят фаянса...Как гледа ...мейкърката....пък и мъжа и.... ooooh! Целият отбор ''специЯлисти'' барабар с Бостанджиев са ....уфффф! Само попа е още в кондиция....щот не говори мноо Joy А водещата с тейзи очила и резедавата пола, и къдричките на блузката...муцка!!!Божкееее!!!!!

# 256
И аз очаквам клопка за зрителите.
А и друго се чудя - какво ще стане, ако някоя двойка се е разделила и след това се окаже, че жената е бременна? Иха!

# 257
Тоя Стефан защо изобщо се е записал да участва - не и да си търси жена! По-скоро нови креватни попълнения за по-късно...
А отначало толкова симпатичен ми беше! ooooh!

# 258
Георги на Гергана викаше "Ти пък кво толкова си постигнала" а за Светла не ми се мисли къде щеше да я закопае с нейното магазинче за бельо. Не и не грам не виждам да си пасват.

# 259
  • Пловдив
А и друго се чудя - какво ще стане, ако някоя двойка се е разделила и след това се окаже, че жената е бременна? Иха!
Как какво? Преместват се в Съдби на кръстопът.

# 260
  • Тра-ла-ла
И аз мисля, че между Георги и Светла по-голяма вероятност имаше за разбирателство.
И като я запита какво работиш? И като започне да я еб@ва каква е продавачка на гащи и води някакви си там спортни курсчета Whistling

# 261
  • Пловдив
Как` Сийка в такъв случай при бебе в 300 дневния период след развода, бебето се счита дете на бившия съпруг, той плаща издръжка, освен ако жената преди раждането не вземе да се омъжи пак.

# 262
Хей, фенките на Георги, я си признавайте веднага коя от вас си го взе   Party

Хм, Бижу се губи някъде... Хм...  Thinking Mr. Green

Тя и прашинката се губи, но Бижу наистина отдавна не е коментирала - може и да не смогва от утешения, то Георги там ми се струва, че насита няма да има  Mr. Green
Но май по-скоро послъга малко да посмъкне гей облика, ама той ако си беше мъж (дори да не е алфа) кой щеше да го помисли за такъв  newsm78
Бижу, прашинка -   bouquet да не ми се разсърдите

# 263
Това предаване трябваше Вито да си го води.

# 264
  • по пътя
Грешно подбрани двойки, освен А-тата, явно това е резултатът.

# 265
Това предаване трябваше Вито да си го води.

По-добре би било! И тая постоянно ги прекъсва, дразни ме!

# 266
Но май по-скоро послъга малко да посмъкне гей облика, ама той ако си беше мъж (дори да не е алфа) кой щеше да го помисли за такъв  newsm78

Има известна логика! Grinning И мама да е спокойна...

# 267
# 268
И аз мисля, че между Георги и Светла по-голяма вероятност имаше за разбирателство.
И като я запита какво работиш? И като започне да я еб@ва каква е продавачка на гащи и води някакви си там спортни курсчета Whistling
Ами има разлика. Гери се гордееше с постиженията си и няколко пъти го отбеляза, докато Светла в самото начало само спомена с какво се занимава и толкова. Едва ли подходът към нея щеше да е същия, както при Гергана.

# 269
Водещата е просто е покъртителна овца!
А Вито да си завре изненадите. ... някъде.

Общи условия

Активация на акаунт