Женени от пръв поглед - 8

• 55 836
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Оле, вие сериозно коментирате "последния шанс" на хората. ЧЕСТНО ЛИ!!! Laughing Laughing Laughing

ПП Да Outta Joint, рода съм на всички низвергнати от мамата. Wink Sunglasses
Може ли да се успокоиш и да спреш този хейт? Последен шанс или не, записват се хора, които не са могли до този момент да си намерят брачен партньор и нямат нищо против други да им го търсят и да ги показват по ТВ. Не смея да ги нарека отчаяни, но са доста решителни в тази си стъпка. А това поведение носи позитиви, но и негативи. Един от тях е да те обсъждат по форумите.

# 556
............ А това поведение носи позитиви, но и негативи. Един от тях е да те обсъждат по форумите.

Но не и да те заклеймяват, нали. Нека бъдем обективни. Църковния ерес не е на мода.

ПП За какъв хейт пишеш( и аз да се успокоя, шегуваш се, нали). Пиша съвсем нормални неща.

ПП Милитана Wink

# 557
# 558
Оле, вие сериозно коментирате "последния шанс" на хората. ЧЕСТНО ЛИ!!! Laughing Laughing Laughing

ПП Да Outta Joint, рода съм на всички низвергнати от мамата. Wink Sunglasses
Последен шанс или не, записват се хора, които не са могли до този момент да си намерят брачен партньор и нямат нищо против други да им го търсят и да ги показват по ТВ. Не смея да ги нарека отчаяни, но са доста решителни в тази си стъпка. А това поведение носи позитиви, но и негативи. Един от тях е да те обсъждат по форумите.

Аз пък си мисля, че в този формат никога не биха се записали хора, които са убедени, че не могат да си намерят партньор по друг начин. Изисква известна доза дебелокожие и самочувствие, какъвто подобни хора, ако притежаваха, щяха да си намерят и сами партньор. Още в началото, когато ги представиха, стана ясно - едната нямала гадже половин година и вече се отчаяла; другият дошъл от дискотеката, без да знае, че ще го женят, един вид авантюра; третата вече била омъжена, може да ѝ е било скучно, не знам... Най-възрастният от всички беше Георги - на преклонната възраст от 34 май, останалите до 30. Кой 30-годишен е толкова отчаян, че да си мисли, че няма да срещне и сам човек, още повече, ако вече е срещал и даже се е женил?

Мое мнение.

# 559
Кукумицинка, право в десятката. Wink Hug

# 560
Когато са се записвали не са били съвсем на ясно какво ги очаква. Мисля че Вито ги е надъхвал колко са специални и как на никой друг не се е случвало това до сега.

# 561
  • SF

+1 Най-малкото е било нужно да зададат въпроса какво обичат да правят в свободното си време...

Този въпрос е задаван на абсолютно всички кандидати по няколко различни начина.
Светла и Стефан са посочили на първо място спорта. После забавления с приятели, грижи за дома, обзавеждане. Двамата са посочили, че биха искали да пътуват в България и в чужбина. И ни показаха, че пътуваха в България и се наслаждаваха на пътуванията си.

# 562
Esmee, явно участваш в реалитито.
Би ли споделила като каква?

# 563
  • по пътя
каквито и въпроси да са били задавани, тези хора са имали срещи с психолози.Аз без да съм такъв още в началото видях, че само А-тата са един за друг.Другите просто трябва да си неграмотен в хорските отношения , за да ги събереш заедно. Предаването беше провал, нарани хората ,участващи в него и някои от тях дълго ще ближат рани след това. Изборът на специалистите беше лош, не успяха и след това да помогнат особено. не зная дали за втори сезон нещо ще променят, но поне екипа специалисти трябва да се смени, защото пак ще ги набъркат такива. А, да и водещата е напълно неподходяща за такъв формат.Трябва някой в стил Море от любов, който ще се носи с емоциите на предаването, ще се вживее наистина и ще създава настроение, тази жена не й е по силите това.

# 564

+1 Най-малкото е било нужно да зададат въпроса какво обичат да правят в свободното си време...

Този въпрос е задаван на абсолютно всички кандидати по няколко различни начина.
Светла и Стефан са посочили на първо място спорта. После забавления с приятели, грижи за дома, обзавеждане. Двамата са посочили, че биха искали да пътуват в България и в чужбина. И ни показаха, че пътуваха в България и се наслаждаваха на пътуванията си.
Интересно ми е тогава Г и Г как са отговорили на тези въпроси, че специалистите са решили, че са един за друг. Спорт? Пътувания? Забавления? Кое от тези неща харесва и на двамата....Но пък и подозирам, че изборът не е бил кой знае колко богат и все пак е било необходимо да се "изкарат" три двойки за формата. Жалко за разочарованите и свестни момичета - Светла категорично, може би и Гери. Честно ви казвам, Георги мен специално ме напрегна многократно във финалния епизод особено. То не бяха претенции, то не бе мнителност, то не бе маниакална пунктуалност и взискателност. Не харесвам такива хора. Може би в конфликта им с Гергана няма виновен, не се и показа това, но нея я харесвам, а не го - не.

# 565
Milittana,и аз този въпрос си задавам от бая време. Каква допирна точка имат ГГ,а от петък насам се чудя и за СС,след като толкова открито пролича разликата между двата им свята

# 566
Гергана в едно от първите предавания каза, че имали много допирни точки...

Иначе забелязахте ли, как Гергана не можеше да го трае, обаче понеже той каза "тя не е за мен, не я искам" и тя как накрая беше готова да се съберат. Типично за жените. Ако Гошко и беше паднал на колене щеше да го изрита като мръсно коте Simple Smile

# 567
На мен пък водещата в последния епизод много ми хареса. Едва вчера успях да изгледам частите за Георги и Гери и за Светлето и Стефан. А-тата не ми се гледат - там всичко е ясно от средата на предаването.
Стефан и Георги се оказаха просто момченца, а не мъже. Всеки по своя си начин. Такива са си от началото на предаването. Явно по някакъв начин са заблудили психолозите при интервютата. Нямам на идея какви тестове са попълвали и колко, какво е било интервюто. Но човек винаги иска да бъде представен в по-добрата светлина и се старае. Прикрива. Докато в една връзка всичко излиза на повърхността.
Понеже така ми се е случило, съм била на много тежки психологически тестове - в рамките на 4 часа и след това на още 4-часово интервю с психолог. В рамките на един ден. Няма как да се скриеш. Та, психолозите на екипа да си направят изводите как да преценяват кандидатите.
Стефан не си беше за женене от самото начало. И си личеше от космоса. Всичко му беше игра. Все едно се беше хванал на бас.
Георги е толкова комплексиран, завалията, че не знам коя ще го изтърпи. Ама дано си намери похлупачето. Толкова се страхуваше и дразнеше, че го изкарват гей, та си мисля, че хич не му е за първи път.
В последния епизод Стефан се изпусна, че има нещо като нова връзка, ама не съвсем. Щото е първично момченцето.  Той със сигурност ще си намери без проблеми булка - когато си поиска. Същата чалгапарче като него. Пълно е с такива. Даже може и кастинг да си направи. Ще му се лепят,  предполагам, като мухи на мед.
Докато Георги много тенденциозно и без да го питат се похвали с новата жена. Някак парадно му беше изявлението. Вижте сега, вие не ми намерихте, Гергана не ме оцени, но има жена и за мен. Обаче много държеше да обясни, че било след развода. Грозна картинка. Да е жив и здрав и да продължава да си мрънка и врънка. То тоя мъж не можеш го разбра. През пет минути си сменя мнението и отрича, че бил казал или направил това или онова. Има представа за себе си, която много се разминава от представата, която оставя в околните.
Гергана и Светла ме изкефиха на мах. Пораснали момичета, заслужаващи всичкото щастие на света. Борбени, креативни, не мрънкащи, работливи, красиви, премерени в изказа си, позитивни. Тяхното приятелство и общата им работа дано им донесе късмет и любовта, която заслужават. И понеже нищо не е случайно, може би този формат им се случи, за да се осъществи тяхната среща и приятелство. Което със сигурност е достатъчно.
И последно - водещата. В последния епизод тя единствена остана адекватна и с много добри реакции, коментари и въпроси към участниците. Защото нещата не се развиха точно по сценарий за двете Г и двете С. Бяха наясно, естествено, че двете С са се разделили, но нямаха как да знаят как ще се държат Светла и Стефан на записа. Предполагам, че  беше на запис, или беше на живо предаването?
Георги пък съвсем прецака сценария, който бяха написали на водещата, но тя се справи блестящо с тоя хлъзгав камък. За разлика от специалистите.
Отчето не знам защо го бяха вкарали в тоя формат. Той си беше като в небрана нива през цялото време.
Пожелавам здраве на всички участници в това предаване,  да намерят любовта и късмета си.
Ами това е моят анализ на финала.

# 568
  • София
Съгласна с всичко от горното.

# 569
На мен водещата не ми хареса в нито един от епизодите, особено в последния. Сигурно така е по сценарий, обаче задаваше много лични въпроси, например за секса. Или събеседникът сподели нещо, тя след малко пак същото го пита. Хората срещу нея тъжни и съсипани, тя с усмивка грее срещу тях и продължава да рови. И голямата тъпотия с този "неочакван и сензационен обрат". Уж била тя била изненадана и шокирана, пък заснели видео как двете С-та преживяват раздялата поотделно. Светлето започна да споделя, стигна до компромисите, тя - за компромисите след малко. И пак започва със захаросаните неща. Ми изкуствено ми е, не ми хареса това поведение.

Общи условия

Активация на акаунт