Женени от пръв поглед - 8

• 55 839
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Че естествено, че не са от агенцията всички. Имаше кастинг на нова тв. Това, че Георги познава мачмейкърите от преди е един вид случайност.

# 541
  • Тра-ла-ла
Според мен не е имало голям наплив от кандидати. Като са махнали откачалките, като са отпаднали всички, които не искат да се бракуват...и са останали едни 15 жени и 15 мъже. После са решили кой с кого. Може и да има някакъв мачмейкърски софтуер. От друга страна това е риалити шоу и знаем как се експлоатират хората и техните съдби. Така, че може съвсем целенасочено да са подбрани двойки, които не си пасват...нали трябва да има зрелища. Ето А-тата си пасват почти 100%, С-тата - 50%, Г-тата - хич.

# 542
  • Берлин
И аз финален коментар:
От 1вото предаване се усъмних в С+С и бъдещето ми. Все повтарях как тя "се подлага". За мен Светлана е пич и ми хареса поведението й в петък. Не става, няма да се примирявам с простотиите на това мъжле, чао.
Г+Г - за 1ви път ще го кажа, но Георги беше пич за 2 минути - много се изкефих как нареди спецовете. Гергана е обиграна, добра роля. Харесва ми и ще бъде щастлива
А+А - за 1ви път Наско ми се видя не така зомбиран. Което не е добре - на път е да се събуди и после... тежко и горко на Антония
Специалистите - никога и по никакъв повод да не демонстрират уменията си. Никой няма право да се гаври с чувствата на хората и да ги сурка насам-натам по сценарий.
Продукция - нещастникът Вито да се извини публично за помиярщината си. Не правете 2ри сезон
Водещата - айде да се разкара и тя завинаги от екран - не става и не е ставала никога за екран. Да чете текстове по любовни сериали,да си шепти там и така.
Беше много забавна тема, имаше страхотни попадения в коментарите.
Желая на всички да намерят...каквото наистина търсят.

# 543
Стефан беше много смешен , гледаше като виновно дете, Светлето, тактично се опита да представи разминаванията, съжалих я, че се стара много, а Стефчо си е карал по старата песен

# 544
Специалистите - никога и по никакъв повод да не демонстрират уменията си. Никой няма право да се гаври с чувствата на хората и да ги сурка насам-натам по сценарий.
Продукция - нещастникът Вито да се извини публично за помиярщината си.

Следва и друга помиярщина - Big Brother! Гавра след гавра! Любимо им е на NOVA!

# 545
Пак по - добре БИГ отколкото "ВИП".  Wink

# 546
Аз тази нощ сънувах Светлана и сестра й.  Laughing Нещо са ме обсебили тези момичета - Светлето и Гери. Много им се радвам и само ги лайквам във фейсбук иии... Mr. Green

Иначе за продукцията аз наистина проследих всички двойки с огромен интерес (е, може би без АА, тях почти винаги ги превъртах Rolling Eyes ). Смятам, че човек, гледайки отстрани, може да научи много уроци. Понякога правим нещо и не осъзнаваме, че е тъпо или некоректно спрямо хората около нас, докато не го видим отстрани. Интересни ми бяха и коментарите на специалистите. Интересно ми беше да видя как се развиват други връзки, дори да сравня моята с техните. Като идея за зрителите предаването според мен е много поучително, но след края му наистина изпитвам жал към тези хора, които си изляха душата по телевизията.

Може би ако форматът беше по-различен. Ако проследяваха отношенията на различни, вече сформирани, двойки. Преди няколко години имаше едно документално риалити (може и да не е правилното определение) по БТВ. Там взимаха една тема, примерно "сватба" и проследяват три различни двойки как се подготвят за сватбата си. Гледала съм и епизод с "осиновяване" - проследяват как протича процеса по осиновяването, как се адаптира детето после. Много интересно беше и отново поучително. Но някак си те не поставяха участниците в "капан" и после - оправяй се. Те само следяха ежедневието на хора, които сами се поставят в разни житейски ситуации.

# 547
Сестрата на Жорето стара мома ли е?

Аз заради подобно любопитство не бих участвала в такова предаване, дори и да бях необвързана, нито бих желала някой от близките ми да участва и покрай участниците да се ровят и в моя живот. Просто хората се опитват да надничат в чаршафите не само на преките участници, но и близките страдат от медийното внимание.

Антония ми изглежда съвсем обикновена, доста често срещан типаж и смятам, че няма реални пречки да си намери мъж и извън формата, както са го направили стотици, подобни на нея.

# 548
Може би ако форматът беше по-различен. Ако проследяваха отношенията на различни, вече сформирани, двойки. Преди няколко години имаше едно документално риалити (може и да не е правилното определение) по БТВ. Там взимаха една тема, примерно "сватба" и проследяват три различни двойки как се подготвят за сватбата си. Гледала съм и епизод с "осиновяване" - проследяват как протича процеса по осиновяването, как се адаптира детето после. Много интересно беше и отново поучително. Но някак си те не поставяха участниците в "капан" и после - оправяй се. Те само следяха ежедневието на хора, които сами се поставят в разни житейски ситуации.

"Такъв е животът" - много ми беше любимо, но там похватът беше друг, ти си го описала, на Нова нещата са "сеир докрай и с цената на всичко".

# 549
  • Берлин
То бива сеир,ама...
Мисля си за участниците, за всичките. ОК, хванали са се на хорото. Но пак казвам, кой има правото да се гаври с тях? Кой има правото да се изгаври със Светлана /готова и узряла за сериозност-брак/, пробутвайки й някакъв нахилен /може би дрогиран/ цицоман, опс чалгоман??? Кой има правото да пробутва на един (НЕ)осъзнат гей момиче, което е готово да влезе във връзка? Трудно ми е да повторя въпроса за А+А - на фона на видяното, не знам какви критерии за имали изобщо.
След тая помия /петъчната/, искам да поканя и Гергана,и Светлана на по кафе. Не да коментирам какво е било в предаването,а какво могат да направят след това. Няма как да стане де,ясно.
И Антония бих поканила...даже
Мисля си,че анализите и коментарите тук /имам предвид истинските/ бяха много по-добри от тези на пишман специалистите. Мачнякаквите от 1та секунда са ми антипатични. Знам,че съм като рентген и преценявам хората от раз, но реших,че греша с тях.Не било грешка..
А колкото до учстие в подобен формат - винаги ще има кандидати, пълно е с неориентирани хора,които няма да се повлияят от 1я сезон, никак даже. Аз съм авантюрист, но в никакъв случай не бих се подложила на това..

# 550
  • Тра-ла-ла
Георги в Сан Марино. Голям т@шак си правят с любопитните и определено четат мненията из нета Laughing
Скрит текст:

# 551
  • София
Харесах им страничката във ФБ - тези двете сериозно са решили да си осребрят участието в този.....хм...Експеримент! Много им се радвам и на двете, дано им се получат нещата!

Може ли линк към нея Simple Smile

# 552
Харесах им страничката във ФБ - тези двете сериозно са решили да си осребрят участието в този.....хм...Експеримент! Много им се радвам и на двете, дано им се получат нещата!

Може ли линк към нея Simple Smile
https://www.facebook.com/SGFIT.STRONG.AND.SEXY?pnref=story

# 553
  • София
не, каза че не е още, но работели по въпроса  Crazy

Не съм гледала предаването, но в службата коментираха.
Антония е голяма хитрушана. Така ми се струва. И много я устройва Атанас, защото й върви по гайдата.

Ами, как няма да е хитруша ?!...Тя къде ще си намери такъв мъж ?...Атанас е много добро същество, много възпитан млад човек, образован, с добри перспективи за работа, работлив, разбран, обичлив, не пие, не пуши, не хайманосва, не харчи пари по заведения и съмнителни пиянски компании, и най вече много симпатичен като визия, синеок, изобщо е голям сладур той...
В днешно време, сред мъжете на 27 години, Наско си е едно голямо съкровище...че и му подариха място в Банкя, озеленено, приятно...Да е жив и здрав, и много щастлив! Заслужава го! Дано Антония не прегрее от желанието си да го обсеби и командори, и му даде възможност да се почувства и мъж. Мисля, че тя не е никак глупава и се усеща на моменти, но пък е като държана на въже и  липсите ѝ от мъжко внимание направо ескалираха в тотална диктатура, власт и подчинение, и обсебване... Laughing

Мисля, че е наясно, че изтърве ли го, няма да има друг...

newsm10    Така е!

# 554
Оле, вие сериозно коментирате "последния шанс" на хората. ЧЕСТНО ЛИ!!! Laughing Laughing Laughing

ПП Да Outta Joint, рода съм на всички низвергнати от мамата. Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт