Женени от пръв поглед - 8

• 55 803
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
 newsm20 newsm20 newsm20

Джони, голям смях падна Joy
Предлагам направо да им пишеш и да си предложиш услугите като сценарист!
Ще гледам предаването, само за да видя какво си ни подготвил! Laughing Heart Eyes

# 616
  • София
Аз, сензационно и неочаквано, разбрах сценария за новия сезон. Готови ли сте? Да започваме с първи епизод

Там вместо 3 двойки ще има една тройка - Фродо, Георги и водещата. До последния епизод няма да е ясно кой с кого е сключил брак. Ще се появяват в ролята на съблазнител(к)и психоложката Милена и доктор Бостанджиев, без да е ясно кого точно искат да съблазнят. В първия епизод Фродо и Георги ще посетят... коя страна си мислите... познахте - Италия! Там Георги ще сподели отдавна пазени тайни за наранена душа, напрягане и натоварване. В този момент се появява Милена и почва да цитира произволни фрази от онлайн курса "стани психолог for dummies". Георги се умилява, разплаква, прегръща я и двамата се качват на кулата в Пиза, а Фродо се прибира тъжен в София. Но това е само началото - предстоят неочаквани обрати още във втория епизод. Какво всъщност се случва на последния етаж в Пиза - само и единствено в Женени от пръв поглед, сезон две, кодово име "Тупалка на макс".

Ще ви държа в течение когато получа още вътрешна информация!

Предупреждавайте бе хора! Такива неща не трябва да се четат без специална нагласа.
Народа около мен сега реши че съм изперкала. Така с глас и през сълзи не съм се смяла и забавлявала не знам от кога  Joy Joy Joy

# 617
Предаването свърши, ние не!  Joy

# 618
И ММ се зачуди, защо се подхилвам.    Joy Joy Joy

# 619
Ама на мен отдавна в темата ми е далеч по-интересно, отколкото да гледам самото предаване  Simple Smile

# 620
ШОК! Невиждани обрати ни предстоят във втория епизод на Женени от пръв поглед, сезон две, кодово име "Тупалка на макс".
Да припомним какво видяхме последно в миналия епизод - Георги и Милена се отправят към последния етаж на кулата в Пиза, а Фродо върви към жп гарата, за да хване нощния влак за България. Но какво всъщност ще се случи? Предстои да видите само тук и сега!

След като прекрават 672 минути в задълбочени и откровени душевни излияния един пред друг Георги и Милена (ама без да се натоварват) решават да посетят друга страна. Не бе, шегувам се, то друга страна освен Италия има ли въобще? Не, отиват във Венеция. В същото време Фродо пристига на гарата и се обажда на доктор Бостанджиев за съвет. Той му препоръчва да направи всичко възможно да свали маската на Георги. Обнадежден от този съвет Фродо тръгва да преследва младите влюбени. За нещастие докато пристигне във Венеция става февруари, карнавалът е започнал и се оказва, че всички носят маски. Фродо приема съвета на доктора твърде буквално и започва да дърпа маските от лицата на всички хора, за което в крайна сметка е хвърлен в местния арест. В това време Милена и Георги се разхождат влюбено, когато пред тях се появява една гондола и гондолиерът, скрит зад сламената си шапка, приканва с широка усмивка и весели викове нашите герои да се качат на лодката. Те се съгласяват и се отправят на кратко пътешествие в лагуната. Едва изминали обаче 200-300 метра гондолиерът с един замах сваля шапката и се оказва, че това е фолк певецът Константин! С весело пиянско фъфлене той им изпява песента за някаква черна роза. В този момент нещо се обръща в душата на Милена. Тя поглежда гаджето си Георги, поглежда Константин, после поглежда вече бившето си гадже Георги и се хвърля на врата на фолк певеца. Отчаян от развоя на събитията Георги скача в тъмните води на Канале Гранде, а Милена и Константин отплават към залеза.

В същото време, Фродо успява да се освободи от ареста, прилагайки най-старата френска техника на света върху пазача, която няма да споманаваме каква е заради непълнолетната ни аудитория. Бродейки безцелно из града той се озовава на площад Сан Марко и въздишайки край моста на въздишките забелязва във водите носещо се тяло. В следващия миг той разпознава Георги по напрегнатата стойка на безжизненото му тяло и се хвърля във водата. С последни усилия успява да го издърпа на брега. Дали ще успее да го върне към живот, ще победи ли любовта в този съдбовен двубой между живот и смърт - предстои да видите в епизод три на Женени от пръв поглед, сезон две, кодово име "Тупалка на макс".

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 10:27 от johnyenglish

# 621
  • Sofia, Bulgaria
  newsm74 Чакам с нетърпение следващия епизод!

# 622
Браво! Дай още!  newsm18

# 623
... доктор Бостанджиев за съвет. Той му препоръчва да направи всичко възможно да свали маската на Георги.

Култ!! Grinning

# 624
  • по пътя
Хм, разлистих днес Блясък, където версията е, че Гери има връзка с женен човек, още от преди предаването, който обаче явно не иска да се развежда. Та тя като отмъщение се записва в шоуто. Доста им се връзва версията, защото мацка като нея, без гадже.Някак не ми се връзват нещата. newsm78

# 625

Дали ще успее да го върне към живот, ще победи ли любовта в този съдбовен двубой между живот и смърт - предстои да видите в епизод три на Женени от пръв поглед, сезон две, кодово име "Тупалка на макс".

Обзалагам се, че ще успее да го върне към живот, прилагайки най-старата френска техника.

# 626
  • София
 Joy
Нямате жал.

# 627
Хм, разлистих днес Блясък, където версията е, че Гери има връзка с женен човек, още от преди предаването, който обаче явно не иска да се развежда.
Възможно е, в епизода от Несебър за 14-ти февруари Георги по едно време каза "...дали защото не ме харесваш, дали защото имаш някакъв човек навън..." на което тя малко се смути.

Ето какво пише онлайн:
„Блясък“ научи от близки до Гергана хора, че за поведението й си има основателна причина – и преди, и след снимките на предаването „Женени от пръв поглед“ Капзамалова си имала приятел, с когото обаче отношенията й били на приливи и отливи.

Според информацията господинът бил сериозно обвързан, а Гери се явявала третият човек във връзката.

# 628
Хм, разлистих днес Блясък, където версията е, че Гери има връзка с женен човек, още от преди предаването, който обаче явно не иска да се развежда. Та тя като отмъщение се записва в шоуто. Доста им се връзва версията, защото мацка като нея, без гадже.Някак не ми се връзват нещата. newsm78

И на мен - още повече, че Гери доста попътува за да се разсее след снимките - съмнявам се, че всичките пътувания си ги е финансирала сама.

# 629
  • по пътя
Абе тъжна работа, ако е истина. Красива млада жена, а се хванала с някакъв обвързан, който ще й съсипе живота, ще обикаля света, ама пак е сама. Ако има тайна връзка с женен, това обяснява и липсата на явни връзки от толкова много време. Тъжно, дано не е вярно или ако е скоро да приключи. Не я осъждам, мъчно ми е, имам примери около себе си на готини мацки, дето така си провалиха живота, защото като минат една възраст вече нещата по-трудно стават и цял живот живеят с надежда.

Общи условия

Активация на акаунт