Женени от пръв поглед - 8

• 55 687
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
За мен от самото начало беше ясно, че между Георги и Гергана няма да се получи. И двамата са със силно доминиращи характери, с голямо его, с изключително големи комплекси за малоценност. Нормалните успели хора не са болно вкопчени в успеха, затова той идва при тях, след естествения ход на нещата. Да си амбициозен, умен и с добра кариера, не означава непрекъснато да навираш успехите си, материалното си положение и обществения си статус в очите на другите. Интелигентните хора, които имат здраво самочувствие и знаят цената си, избягват да коментират колко е голям успеха им в живота и се държат свободно и лежерно. Георги реши, че Гери е твърде елементарна за него, защото не блести с особен интелект и ум. Аз също смятам, че Гергана не е направила нищо особено, работата й е да изпълнява спуснати от немската верига стандарти, не изисква кой знае каква креативност и лични качества.
Светлана и Стефан са си заедно, Светлана все още води тае бо и аеробика в Казичане. Ако са разделени, не виждам причина да пътува всеки ден по сто километра до Казичане. Когато написах това в коментарите на предаването във фейса, модератора веднага ми изтри поста, хахахаха!
Антония и Атанас са без коментар, те си се намериха и са си екстра.

# 76
  • София
В анаонса на сутрешния блок по Нова - развод или бебе? в последни епизод. Ще видим довечера. Сякаш малко загубих интерес към предаването....

# 77
Айде, новина от "Здравей, България" - Антония чака бебе.

# 78
  • Берлин
Ако вкараме нашите хубавци в ББ ще изпукаме от скука. През деня 2-3ма ще блъскат във фитнеса (Г, С и С). 1-2ма ще ритат мачле (А и С). 1 ще се вихри кухнята (А). И Георги ще пече сухар, за да може с въгленчето да пише на някаква стена  Joy Вечерно време А&A ще се клатят без свян. Мъжкото С ще пощипва женското С и ще се хили докато си иска. Мъжкото Г. няма как да си иска, защото ще е натирено на дивана да мрънкЯ и да се тръшка Laughing

Джулая,кефиш !!! Не мога да се сдържа да коментирам колко са свежи и остроумни постовете ти.  newsm10

# 79
  • София

Уникалну! Embarassed

# 80
Crazy Crazy Crazy

# 81
  • Берлин
Polombra, добър въпрос  Peace
Аз мога да говоря от опит. Приспособявам се към човека до мен, правя разумни компромиси, старая се да не съм аз шефът /поне не постоянно де/... Но да прилепна до сивия анцуг с моя такъв "стайлинг", айде няма нужда. Мисля си,че успехът в една връзка е сбор от две индивидуалности, които се напасват и съвместяват. Другото си е чиста проба обезличаване. А ако загубя себе си,ако се идентифицирам само с половинката си,как ще съм в хармония със себе си? И как ще бъда щастлива? Струва ми се невъзможно.  ММ обожава природа, птички и тревички. Аз обичам луксозни хотели. Комбинираме почивката си например по този начин - хотел,който задоволява мен, разходки на интересни места, което задоволява него. Естествено,че не се чувствам длъжна да се катеря по баирите и да снимам птици, той пък - да пие коктейли и да се излежава в шезлонга с киндъл в ръка. Но на финала съвместяваме други щуротии - нощно плуване, рафтинг...и ей така.Хармония,но разумна и в резултат на личен избор и зачитане на индивидуалност.
Но това е за мен. Сигурна съм,че има и хора друг тип. Все писах тук как Светлето се "подлага". Това ми правеше неприятно впечатление и естествено се чудих защо. Гледам няколко нейни снимки /ако говорим за нея все още/, изглежда одухотворена и щастлива. До Стефан не я видях такава.

# 82
  • Тра-ла-ла
Може Георги да чака бебе hahaha

PAPURCHE MEHURCHE,  polombra  cheers

# 83
Всеки си има право на лош вкус  Wink . Която го харесва да си го вземе у тях. Ще си беседва с него,пишейки на бялата дъска,ще си анализират всичко от-до,ще си мрънка Жоржи,ще си се напрягат.Ех,каква идилия! Чак ми се прииска да си купя и аз дъска и да си разсъждавам на нея. Първата ми тема ще е "Жоро оr not". От сега почвам да се чудя за качествата в графата "+". За "-" ще си купя няколко дъски

Подозирам, че харесващите Георги са по-скоро Money, отколкото Heart Eyes.
Вълшебните думи "успешен" и "айти специалист" ги карат да мечтаят как по цял ден ще обикалят моловете, за да му харчат парите, а вечер ще го посрещат с топла мусака, ще изслушват поредната служебна драма, ще си го гушкат и ще му помпят самочувствието така, както умеят. Може и буквално.
Доколко е успешен професионално Георги, не мога да гадая. Имам някои съмнения обаче... Съмнявам се и че участието му в това предаване ще се отрази положително на кариерата му. Е, в личния живот може и да му потръгне - злато- и славотърсачки има под път и над път, някои от тях са и доста изобретателни. Все ще успее да го забърше някоя, полакомена от 5-минутната слава и предполагаемите му високи доходи.

# 84

Уникалну! Embarassed

Peace

Много уникалну!! Joy Joy Но в крайна сметка какво по хубаво от това да има бебе!:) Независимо кой от участниците и т.н-едва ли е Светла-като гледам още си води тренировките,които предполагам са доста натоварващи и не знам дали не пречи ,ако е бременна Mr. Green  Confused Simple Smile Някой се възмущават,че едва ли не на 2-ря месец забременяла А.Че било рано!Ами то и сестра ми за 2-4 месеца от началото на връзката си забременя (желано бебе и от двете страни) и до ден днешен са си заедно с мъжа си -така че..паснали са си,обичат се Simple Smile лошо няма!Не ме кефят като двойка,по принцип А и А но..да са живи и здрави!Г и Г -мисля,че са се събрали,а относно Светла и Стефан-те са ми любимци и искрено се надявам да са заедно!Според мен си подхождат!Това,че Стефан е подреден си е плюс за мен-не вярвам,че е чак толкова педантичен като го изкарват в предаването!Аз пък не харесвам мъже ,който са разхвърляни и само да им вървиш подир д-то..Телевизията много манипулира-така че според мен си нагласят определени кадри!Изненада ще е за мен ако Светла чака бебе- А и А са се разделили и Г и Г са се събрали Wink

Абе нека всички да са си заедно   bouquet  bouquet Любоффф да има!

# 85
Може Георги да чака бебе hahaha

Като повторение на "Джуниър"  Joy

cheers

# 86
Всеки си има право на лош вкус  Wink . Която го харесва да си го вземе у тях. Ще си беседва с него,пишейки на бялата дъска,ще си анализират всичко от-до,ще си мрънка Жоржи,ще си се напрягат.Ех,каква идилия! Чак ми се прииска да си купя и аз дъска и да си разсъждавам на нея. Първата ми тема ще е "Жоро оr not". От сега почвам да се чудя за качествата в графата "+". За "-" ще си купя няколко дъски

Вълшебните думи "успешен" и "айти специалист" ги карат да мечтаят как по цял ден ще обикалят моловете, за да му харчат парите, а вечер ще го посрещат с топла мусака, ще изслушват поредната служебна драма, ще си го гушкат и ще му помпят самочувствието така, както умеят. Може и буквално.
Доколко е успешен професионално Георги, не мога да гадая. Имам някои съмнения обаче... Съмнявам се и че участието му в това предаване ще се отрази положително на кариерата му. Е, в личния живот може и да му потръгне - злато- и славотърсачки има под път и над път, някои от тях са и доста изобретателни. Все ще успее да го забърше някоя, полакомена от 5-минутната слава и предполагаемите му високи доходи.
Все едно аз съм го написала. Ще добавя само, че ми е типичен wannabe и пари при него няма.

Тази вечер е финалът, нали?

# 87

Все едно аз съм го написала. Ще добавя само, че ми е типичен wannabe и пари при него няма.

Тази вечер е финалът, нали?

Уж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 88
Казаха ли категорично, че Антония е бременна или само мятат захранка?!

# 89
И аз това се чудя Laughing

Общи условия

Активация на акаунт