Не съм спирала да чета, само отвреме на време ме засърбяват пръстчетата да кажа нещо на една-две други ама реших, че не си струва усилията. Човек докато не изпита определени типажи на свой гръб, няма да проумее какво му говорят околните. Май "проглеждането" идва само с опита.
. Която го харесва да си го вземе у тях. Ще си беседва с него,пишейки на бялата дъска,ще си анализират всичко от-до,ще си мрънка Жоржи,ще си се напрягат.Ех,каква идилия! Чак ми се прииска да си купя и аз дъска и да си разсъждавам на нея. Първата ми тема ще е "Жоро оr not". От сега почвам да се чудя за качествата в графата "+". За "-" ще си купя няколко дъски
Вечерно време А&A ще се клатят без свян. Мъжкото С ще пощипва женското С и ще се хили докато си иска. Мъжкото Г. няма как да си иска, защото ще е натирено на дивана да мрънкЯ и да се тръшка
Съгласна със сценария ти за първите няколко дни. За по-нататък можем или да пуснем анкета или направо залагания (да изкараме нещо)кой ще изтъркаля първо Георги - Светлана , Антония или Стефан. Гергана доказа, че има здрави нерви, та я изключвам, а Атанас ще е в ролята на рефер-помирител.
. Нейните кичозни блузки с разни закопчалки и катарамки бяха заменени от анцуг в стил Стефан.
. Нейните кичозни блузки с разни закопчалки и катарамки бяха заменени от анцуг в стил Стефан. Препоръчани теми