Женени от пръв поглед - 8

• 55 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Тра-ла-ла
"Блясък" не беше ли приятелското списание на предаването? Много грозно

# 631
Блясък беше и си остава жълт парцал принципно. Там бяха писали някакви глупости за Георги и негова бивша луда позната, дето малко била малко обсебена. Ама те навъртяли едни измислици. Възможно е да е вярно това, както казах имаше няколко момента в които се загатна нещо такова. Примерно Гергана един път сподели така с нежелание, че от нейния опит когато другата страна няма желание за сериозна връзка то жената нищо не може да промени и т.н. Та аз бих заложил, че има нещо вярно, ама със сигурност не точно така, както го представят в списанието. Не били компютри, а компоти малко

# 632
  • Берлин
Блясък е много западнал парцал. Не знам защо се занимавате с догадки на база писаното/прочетеното там.
Аааа...може пък това да е реабилтацията за Георги - "изкараха ме гей тиЯ, нека сега всички да разберат,че не аз съм крив, а моЙта хубостница си имала причина да ме напряга"....

# 633
по напрегнатата стойка на безжизненото му тяло
Eй това най-много ми хареса!

# 634
имам примери около себе си на готини мацки, дето така си провалиха живота, защото като минат една възраст вече нещата по-трудно стават и цял живот живеят с надежда.
За жените определено е много по-трудно с годините да си намерят партньор, отколкото за мъжете. Ако е истина написаното, дано Гергана се осъзнае по-скоро.

# 635
  • Тра-ла-ла
Клъв-клъв на клюките Tired Ето какво е писала Гергана във ФБ профила си:
Цитат
За да прекратя спекулациите, които витаят в медийното пространство относно семейния ми статус, се чувствам длъжна от личния си профил, да застана твърдо зад думите, които ще напиша. Слова, написани от мен, а не лъжи, изречени от "познати" или т.нар. мои любими "хейтъри". Надявам се след този статус да приключите въпроса и да продължите със следващата ШОК новина

Не съм обвързана, нямам човек до себе си и никога не бих си позволила да играя второстепенна роля в една връзка. Както всички, които са гледали предаването "Женени от пръв поглед", разбраха, за мен победата и първото място са движеща сила в живота ми, а искреността в отношенията между партньорите в една връзка, е житейското ми верую. И повярвайте ми, почивките и екскурзиите, на които ходя сама, са достъпни за всички здравомислещи, самостоятелни и отдадени на професията си хора. Бъдете щастливи и не гледайте в купичката на другарчето си

# 636
То беше ясно. Отвсякъде й личи какъв тип жена е. Не бих повярвала на тези клюки, дори и да не беше отричала публично.

# 637
  • по пътя
Да и аз го четох, ами тия Блясък не работят ли съвместно с предаването. Няма значение, на всеки може да се случи да се влюби в неподходящ човек, чак пък такова яростно отричане, кому е нужно.Нали имаме една приказка, никога не се заричай, че съдбата си прави шеги след това.

# 638
А вие да не очаквахте да напише името и адреса на въпросния господин  Joy, разбира се че ще отрече

# 639
Гергана каза, че уж от три години няма връзка...мен нещо не ми се вярва  Outta Joint

# 640
  • Тра-ла-ла
Не е невъзможно човек дълго време да не срещне половинката си. Пък и има разлика между връзка и някакви епизодични флиртчета и сексене. Въпрос на интерпретация  Wink

Точно това е гнусното, че "Блясък" са партньорско списание на предаването, а се гаврят с участниците. Нали важното е пара да пада Sick Пък и като гледам колко хора се връзват на клюки...явно жълтите парцали не страдат от липса на оборот.

# 641
"Блясък" може да си получава сведенията от Саръиванов, даже е най-вероятно.
За Фродо важното е да се говори, пише и обсъжда предаването, а най-последното му важно е истината, фактите или репутацията на участниците.

Чалга-поведение, чалга-мислене, чалга-морал.

# 642
  • Тра-ла-ла
Дали Георги се напряга от това, че сигурно приятелката му доста снима с профи фотапарата си?! Или всеки е зает да щрака различни неща...кой с пръчка, кой с фотоапарат Laughing
Скрит текст:

# 643
Да, ама е ухилен до ушите. Изглежда щастлив човека пък и момичето се крие  Peace

# 644
Защо се крие, все едно не стана ясно коя е  Laughing Да не би да се срамува?
Георги, знам, че четеш тук. Не се напрягай, че не стана работата с историята с приятелката. Laughing  Peace

Общи условия

Активация на акаунт