Женени от пръв поглед - 8

• 55 777
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Твърди се, че прякорът на Гергана бил Гица Бърбъна. И това тръгна от някакво мъжко оплюване във ФБ страницата на предаването. Не е ясно как здравото спортуване и ранното ставане вървят с пиячката Tired
Това с Гица Бърбъна е просто  Sick Sick Sick...няма такава простотия  ooooh!

# 661
Аз ли не пуснах поста, или ме изтриха...??? Това съпоставяне на алкохола и спорта си е жива простотия...

# 662
Някой беше писал във фейсбук страницата на предаването, че едно време и викали Гица Бърбъна. Имала тъмно минало... не помня точно какво пишеше - забравих, но не ставаше въпрос за сега, а за преди години.

# 663
Че кой няма тъмни моменти в миналото. Кой не е свършил някоя глупост на младини. Аз поне не познавам такива светци.

# 664
  • Тра-ла-ла
Че кой няма тъмни моменти в миналото. Кой не е свършил някоя глупост на младини. Аз поне не познавам такива светци.
Че как?! Форумът е пълен със светци и светици Laughing

# 665
# 666
  • Тра-ла-ла
Снимки на Гергана и Светлана от тук
Скрит текст:

# 667
Снимки на Гергана и Светлана от тук
Скрит текст:

Е, браво на мометата ... взеха се значи.   Laughing
бтв.  а и доста добре изглеждат така двечките като презентация на съвместния проект.  Peace

# 668
Добре написана статия оставяща впечатлението за мъж-мечта.... Ако не бях гледала предаването и не бях усетила излъчването на Георги, поведението му и начина му на комуникация можеше и да се подведа. За съжаление мнението ми не се е променило. За мен статията доказва само, че умело написаното интервю може да "създаде" какъвто си пожелаете образ. По същият тертип,  но с минимум контакт с "простолюдието" се "създават" повечето "звезди" на запад.
Скрит текст:
Брей, изтърках си кавичките от употреба  Wink

# 669
Ох, и разбира се, статията с така обсъжданата снимка на срамливата приятелка на Жорко.

п.п. Много ми харесаха снимките с Гергана и Светла.

# 670
п.п. Много ми харесаха снимките с Гергана и Светла.
И на мен Simple Smile

# 671
И още нещо. Разсъждавам си значи, ок аз да речем съм предубедена, но според интервюто Георги е "обичал истински" жените до себе си и пак според статията, "когато ги обича те го опознават напълно пък той се грижи за всичките им нужди и т.н." (перефразирам по смисъл). Е, тогава какво се "обърква" не един, не два пъти,а според неговите думи последователни пет пъти? Какви са тези глупави жени, които са обичани, обгрижени, разбрани и задоволени, които не са останали в такава връзка? И т.н. и т.н. .........
Скрит текст:
"Хюстън" имаме проблем...

# 672
Мацките са супер. Жорето и на мен ми идва твърде потаен и лежерен.

# 673
"...когато се отдам на една връзка - жената до мен може да затвори очи и да се отпусне, а аз ще се погрижа за всичко останало"

Колко добре звучи... Crazy Дано е така  Rolling Eyes

# 674
  • SF
Мацките са супер. Жорето и на мен ми идва твърде потаен и лежерен.

Лежерен? На мен ми изглежда обатното.

Общи условия

Активация на акаунт