Женени от пръв поглед - 8

• 55 790
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Berlin
Напрегнат? Laughing

Светлана и Гергана имат страхотни тела, само Гергана да не си показва голи краката, малко повечко мускулести ми идват.

# 676
Спокоен и отпуснат ми е.Няма живак, няма тръпка, няма темперамент.

# 677
Не съм гледала и 1 епизод от предаването, но днес в The Mall по обяд видях Гергана. Много стройно тяло има. Даже на живо изглежда още по-слаба и стегната, отколкото на снимки... Peace

# 678
  • по пътя
И още нещо. Разсъждавам си значи, ок аз да речем съм предубедена, но според интервюто Георги е "обичал истински" жените до себе си и пак според статията, "когато ги обича те го опознават напълно пък той се грижи за всичките им нужди и т.н." (перефразирам по смисъл). Е, тогава какво се "обърква" не един, не два пъти,а според неговите думи последователни пет пъти? Какви са тези глупави жени, които са обичани, обгрижени, разбрани и задоволени, които не са останали в такава връзка? И т.н. и т.н. .........
Скрит текст:
"Хюстън" имаме проблем...
Няма по-лесен начин от това да угаждаш за всичко на една жена, за да спре да те уважава и да я загубиш. Като ти се качи на главата, вече са изпуснати нещата. Мъжът трябва да умее да запазва авторитет, при него явно не винаги се е получавало.

# 679
Аз от показаното в предаването не усетих Георги да угажда, че чак да спрат да го уважават по тази причина. По-скоро беше обвинен в двуличие и дребнавост. А и доста язвителни забележки пускаше по адрес на Гери. Но съм съгласна, че отделни извадки от техните отношения не са достатъчни за да си направиш верен извод относно това кой какъв човек е и дали може да гради пълноценна връзка с партньор.

# 680
"Кой е Георги?
Едно момче израснало в крайния квартал, но цял живот гледало в звездите."

Много поетично отговаря Георги! Joy Joy Joy

# 681
  • София
Хубаво се е нахвалил Жоро сам.
 Да не бяхме го видели в действие, да му повярваме.
Много обичам самочетките, особено, когато тъй правдиво и поетично са изречени.
"Шефе, ти си ГОЛЕМ.....Абе голем си, Шефе."

# 682
Мисля, че въпросите са му ги дали предварително, тъй като от тв изявите му се видя, че мисълта нито му тече гладко, нито бързо. Жорето звучи добре и се изразява добре само в писмена форма и то след като си е мислил над творението цял ден и цяла нощ. Най- вероятно са му пратили въпросите, и той им ги е върнал попълнени. Накрая сигурно е искал и анонсът за удобрение, та се е наложило да го поизчеткат малко. Много неприятен мъж и прочетеното само затвърждава убеждението ми. Явно е умряла циганката дето го е хвалила и сега трябва "сам да си свърши работата". Отношението му към жените е потресаващо. На думи всеки може, но на дела се видя, че издиша от всякъде. И наистина не знам какво толкова му е направила Гергана. Мусаката ли му е изяла? Като че ли се е заел да й натрива носа по всякакъв начин. То не бяха екскурзии с новата до Италия, то не бяха пози и откровения за залезите в Италия... Много злобен човек. И сега не пропусна да изтъкне, че най- голямата му грешка била, че оставил други хора да вършат неговата работа... Все едно са се опитали да му пробутат някакъв боклук, а не добре изглеждащо момиче, със собствени доходи и кариера. От къде тая злоба към нея просто не знам, но е грозно.

# 683
Мисля, че въпросите са му ги дали предварително, тъй като от тв изявите му се видя, че мисълта нито му тече гладко, нито бързо. Жорето звучи добре и се изразява добре само в писмена форма и то след като си е мислил над творението цял ден и цяла нощ. Най- вероятно са му пратили въпросите, и той им ги е върнал попълнени. Накрая сигурно е искал и анонсът за удобрение, та се е наложило да го поизчеткат малко. Много неприятен мъж и прочетеното само затвърждава убеждението ми. Явно е умряла циганката дето го е хвалила и сега трябва "сам да си свърши работата". Отношението му към жените е потресаващо. На думи всеки може, но на дела се видя, че издиша от всякъде. И наистина не знам какво толкова му е направила Гергана. Мусаката ли му е изяла? Като че ли се е заел да й натрива носа по всякакъв начин. То не бяха екскурзии с новата до Италия, то не бяха пози и откровения за залезите в Италия... Много злобен човек. И сега не пропусна да изтъкне, че най- голямата му грешка била, че оставил други хора да вършат неговата работа... Все едно са се опитали да му пробутат някакъв боклук, а не добре изглеждащо момиче, със собствени доходи и кариера. От къде тая злоба към нея просто не знам, но е грозно.
newsm10 newsm10 smile3501

# 684
  • Sofia
Хм..не гледах предаването докрай, но според мен Георги се изразява изключително добре за мъж. Мъжете рядко успяват да формулират и изразят мисли и чувства, по мои впечатления това е по-често срещано при жените. Особено ме впечатли начинът на мислене при проблем и формулирането на списък (и аз съм фен на списъците и оглеждането на въпроса от всички страни). Вероятно не е лесно да приемеш да разкриеш така всичките си мисли пред голяма публика, особено с риск да те оплюят, че си объркан и на моменти неясен (което се случва на всички в определени моменти).

В този смисъл на мен ми направи впечатление, че Георги много по-откровено и точно успя да формулира какво мисли и да, на моменти беше объркан, дори и това успя да покаже. Гергана не успях да разбера какво действително мисли и какво я вълнува в тази връзка. Някак дистанцирана и затворена остана.

Като цяло съм привърженик на това хората да си говорят максимално много в една връзка, затворят ли се няма шанс. Особено не понасям мъже, които не успяват изобщо да изразят какво чувстват и мислят, затова за мен Георги е приятно изключение. Не ми е неприятно мъжът да показва чувства, това не го прави по-малко мъж и сумтенето и грубостите на бг мъжкарите изобщо не е по-добър вариант за мен.

Естествено говоря по принцип за предаването, интервютата за подобни медии сигурно се обменят с две писма по мейла.

# 685
Хубаво се е нахвалил Жоро сам.
 Да не бяхме го видели в действие, да му повярваме.
Много обичам самочетките, особено, когато тъй правдиво и поетично са изречени.
"Шефе, ти си ГОЛЕМ.....Абе голем си, Шефе."

Баш това е тактиката да му се влезе под кожата на тоя бастун -  такива имат уши само за ласкателствата, критики на комплексарите абсолютно не им понасят, а той е изтъкан от комплекси.  
И това може да го свърши някоя женица, която няма да бъде нито умна, нито красива, а пресметлива и хитра, някоя която няма какво да губи, за да е в състояние да понесе негативите от съжителството с този екземпляр - ще си пусне пердето, ще го хвали, ще го омайва, ще му угажда, докато Жорката лапне въдицата и повярва, че е намерил Жената. И после ...   Mr. Green  

# 686
И на мен снимчиците от Италия с "новата" на Георги ми идват в повече. Демек вижте ме сега колко съм щастлив за разлика от ПРЕДИ с Гергана. Даже във финалния епизод така задъхано сподели, че вече има нова щастлива връзка, как жената в живота му понася негативи заради неговото участие във формата и медийния интерес към Георги.....Ма въобще какво прави той в Женени от пръв поглед - да си търси там връзки самостоятелно, да си живее и да не ни занимава с дилемите си.

# 687
Хм..не гледах предаването докрай, но според мен Георги се изразява изключително добре за мъж. Мъжете рядко успяват да формулират и изразят мисли и чувства, по мои впечатления това е по-често срещано при жените. Особено ме впечатли начинът на мислене при проблем и формулирането на списък (и аз съм фен на списъците и оглеждането на въпроса от всички страни). Вероятно не е лесно да приемеш да разкриеш така всичките си мисли пред голяма публика, особено с риск да те оплюят, че си объркан и на моменти неясен (което се случва на всички в определени моменти).

В този смисъл на мен ми направи впечатление, че Георги много по-откровено и точно успя да формулира какво мисли и да, на моменти беше объркан, дори и това успя да покаже. Гергана не успях да разбера какво действително мисли и какво я вълнува в тази връзка. Някак дистанцирана и затворена остана.

Като цяло съм привърженик на това хората да си говорят максимално много в една връзка, затворят ли се няма шанс. Особено не понасям мъже, които не успяват изобщо да изразят какво чувстват и мислят, затова за мен Георги е приятно изключение. Не ми е неприятно мъжът да показва чувства, това не го прави по-малко мъж и сумтенето и грубостите на бг мъжкарите изобщо не е по-добър вариант за мен.

Естествено говоря по принцип за предаването, интервютата за подобни медии сигурно се обменят с две писма по мейла.

+1

# 688
И на мен снимчиците от Италия с "новата" на Георги ми идват в повече. Демек вижте ме сега колко съм щастлив за разлика от ПРЕДИ с Гергана. Даже във финалния епизод така задъхано сподели, че вече има нова щастлива връзка, как жената в живота му понася негативи заради неговото участие във формата и медийния интерес към Георги.....Ма въобще какво прави той в Женени от пръв поглед - да си търси там връзки самостоятелно, да си живее и да не ни занимава с дилемите си.

То добре че беше Георги.Виж че най много него обсъждат дори и след като свърши предаването.Ако и него го нямаше съвсем зле от към интерес щеше да е това предаване.

# 689
Обсъждат го, защото той привлича вниманието към себе си. Двойката от самото начало не беше успешна и част от ефирното време беше заето от чудения "ама защо така се получи" и "кой е виновен". Иначе на мен Георги грам пък не ми е интересен. Имам чувството, че на такъв типаж е невъзможно да се угоди.

Общи условия

Активация на акаунт