Женени от пръв поглед - 8

• 55 775
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Той на никой не е интересен пък само него обсъждат.Обсъди другите двама защото са много интересни:)

# 691
Той на никой не е интересен пък само него обсъждат.Обсъди другите двама защото са много интересни:)
Ако някой те дразни и не го харесваш, го обсъждаш също. Това не значи, че е хиперинтересен  Wink. Другите двама са обсъждани многократно. Единият определено знае какво иска и го постигна. Другият се беше представил за такъв, какъвто не е и сега си е пак ергенче. Но той не парадира с новата си  връзка и не изкарва предаването виновно, че не му е намерило половинката в живота и че изопачава действителността, а Георги.

# 692
  • София
Още ли обсъждате женените от пръв поглед? Аз вече ги забравих!  Grinning

# 693
Скрит текст:
И още нещо. Разсъждавам си значи, ок аз да речем съм предубедена, но според интервюто Георги е "обичал истински" жените до себе си и пак според статията, "когато ги обича те го опознават напълно пък той се грижи за всичките им нужди и т.н." (перефразирам по смисъл). Е, тогава какво се "обърква" не един, не два пъти,а според неговите думи последователни пет пъти? Какви са тези глупави жени, които са обичани, обгрижени, разбрани и задоволени, които не са останали в такава връзка? И т.н. и т.н. .........
Скрит текст:
"Хюстън" имаме проблем...
Няма по-лесен начин от това да угаждаш за всичко на една жена, за да спре да те уважава и да я загубиш. Като ти се качи на главата, вече са изпуснати нещата. Мъжът трябва да умее да запазва авторитет, при него явно не винаги се е получавало.
Позволи ми да не съм съгласна с теб. Не знам какво значи за теб "мъжът да запазва авторитет" защото ми звучиш като извадка от "Великолепният век". Аз съм за взаимното уважение между партньорите, когато са се намерили и са останали заедно то значи, че се обичат и уважават - взаимно. Авторитет мога да имам към ментора в живота си, учител, родител и т.н. А по повод " изпускането на нещата" има такива примери и при двата пола. Има и много жени, твърдя, че са много повече от мъжете, които дават мило и драго да се "постелят" пред половинките си къде поради възпитание, къде поради липса на самочувствие, къде от страх да не загубят "единствения". Във връзка, в която има любов и уважение в зависимост от момента ту единият ту другият е на мястото на глезеният и това НЕ Е авторитет, а взаимност и уважение.

# 694
Ако някой те дразни и не го харесваш, го обсъждаш също. Това не значи, че е хиперинтересен  Wink. Другите двама са обсъждани многократно. Единият определено знае какво иска и го постигна. Другият се беше представил за такъв, какъвто не е и сега си е пак ергенче. Но той не парадира с новата си  връзка и не изкарва предаването виновно, че не му е намерило половинката в живота и че изопачава действителността, а Георги.

Аз не казвам че Георги е за харесване.Нито че е хипер интересен.Просто такива дразнители са по ярки образи и на тях се крепят предаванията и те се помнят.А другите са просто скучни.

# 695
  • по пътя
polombra,
Скрит текст:
аз съм по консервативна, разбира се, че мога да глезя мъжа си, не виждам връзката с авторитета. Напоследък все се сблъсквам с мнения на жени, които искат да са главата в едно семейство или се борят за равноправие, няма лошо, аз не съм от тях просто. Защо това е проблем не разбирам?

# 696
polombra,
Скрит текст:
аз съм по консервативна, разбира се, че мога да глезя мъжа си, не виждам връзката с авторитета. Напоследък все се сблъсквам с мнения на жени, които искат да са главата в едно семейство или се борят за равноправие, няма лошо, аз не съм от тях просто. Защо това е проблем не разбирам?
Никъде не съм написала, че е проблем - хора всякакви. Ти си тази, която казва, че мъжът трябва да има авторитет пред жена си във връзките, а аз мисля, че не това е определението и обяснявам защо.

# 697
  • по пътя
polombra,
Скрит текст:
Никъде не съм написала, че е проблем - хора всякакви. Ти си тази, която казва, че мъжът трябва да има авторитет пред жена си във връзките, а аз мисля, че не това е определението и обяснявам защо.
Peace много недоразумения стават, заради различен смисъл който влагаме в понятията, а особено по интернет е доста често срещано да се заформи дори цяла тема, защото всеки си разбира понятията по свой начин.

# 698
  • Тра-ла-ла
Авторитетът е доста субективно понятие. За някои мъже авторитетът е да се прибере вкъщи, да тропне на масата, че си чака салатата и ракиджоса, да люсне един здрав плесник на жена си и да я надупи...тъй де, да покаже, че е истински мАж и да се види кой командва.

# 699
Преди малко налетях с детето на един такъв. Изблъска ни от касата на супермаркет при все, че нямаше опашка ама той си бил оставил на земята в началото (отстрани където примерно в Метро висят торбичките) кошница с две неща като зарязана. Попитах го защо ни бута, а той ми се озъби, като не ми харесвало да си намеря друг магазин. Аз му отговорих, че няма проблем - простите са с предимство пред майките с деца и той се разпени, не е за повтаряне. ...  абе разменихме си реплики - на спокойният ми тон неговите започваха сьс "Щ'ти шибна един!". Касиерката се беше снишила, а след като онзи излетя от магазина дойде колежката й от съседната каса да каже, че въпросният бил предизвикал скандал оня ден и бил опасен, да го запомнела. Та може и само аз да го разбирам така, но за мен авторитета включва и определена дори и минимална доза страх, който не е част от представите ми за една съвременна връзка.
Понеже бая оспамих темата да добавя, че Георги изобщо не ми създава усещането за мъж, който може да накара една жена да затвори очи и да се отпусне, оставяйки всичко на него. По-скоро той има това мнение за себе си, докато жената срещу него все още е кротка и го опознава, а после изчезва.

# 700
  • по пътя
Дала си пример за липса на авторитет, така се държи човек с комплекси, който държи да го забележат, но няма никакъв авторитет.

# 701
За мен така се държи един прост човек точно от типа описан в поста на Джулая.

# 702
# 703

Снимката е от онези спийд-дейтинг срещи в албума, който беше публичен, а после ги заключиха или премахнаха. Много се съмнявам да е истина.

# 704
Ако наистина се жени пак и то тази година - това звучи наистина много отчайващо и комплексиращо от негова страна...
Този човек се мъчи да докаже нещо на себе си и другите...,ама вече и аз не му хващам логиката...
Заедно са само от 3-4 месеца с въпросното момиче и хоп - сватба...,ама преди това в Италия, като с предишната,сега и сватба като с предишната.... Явно се мъчи да доказва,че не е гей...,както го изкараха накрая коментиращите...и се беше много засегнал....
Бих казала само - горкото момиче.......

Общи условия

Активация на акаунт